ד"ר לב לויט??????

מורובר

New member
ד"ר לב לויט??????

רציתי לדעת אם מישהו מכם שמע על ד"ר לב לויט,הוא מעיד על עצמו ששיפר רבות את תפקודם של ילדים אוטיסטים רבים,אשמח אם תוכלו לתת תגובות

לא הייתי אצלו מעולם אבל ההתנהלות של

ממה שהבנתי מהורים אחרים שהלכו אליו, הוא גובה כסף מראש ל-20 טיפולים. זה נראה לי ממש לא במקום, שלא לומר מושחת. מריח מניצול של חולשת ההורים. לא אוהבת התנהלות כזו. חוץ מזה שהבנתי שהוא לא עדין ולא רגיש ונותן מינונים הומיאופטיים מטורפים כדי "להרגיע" את הילד. לא מקצועי לטעמי. ממש לא. יש רופא קראניו סקראלי ששלחתי אליו המון ילדים (ואין לי שום אחוזים) והוא עזר לרובם. אבל לא לקח שום דבר מראש.

עידית47

New member
ד"ר לויט לב

האם מישהו טופל בהצלחה או שמע על הטפולים האלו? האם ישנם רופאים אחרים מומלצים ואם כן אשמח לדעת מיהם.

allafish

New member
היינו אצלו

היינו אצלו לפני שנה לטיפול קרניו-סאקראלי .לא ראיתי שום שינוי. מכירה עוד ילד PDD שהיה אצלו וגם לו זה לא עזר. אז הוא לקח מראש על 10 טיפולים, כי הוא טוען שהרבה פעמים שינוי בא רק אחרי מפגש ה-8-9. לא נראה לי שהוא שרלטן, כלומר הוא בכנות מאמין שהוא יכול לעזור, אבל לי לא נראה שהוא באמת יכול. אני לא יכולה להגיד בודעות עם זה הוא שנכשל או השיטה עצמה. אבל אם אתם רוצים לנסות קראניו-סאקרל, הייתי ממליצה ללכת למשהו אחר. יש רופא אחר בשם אלקס קנזפולסקי, מאותה הרשת, אבל במרכז הארץ, עליו שמעתי המלצות חמות. תנסי למצוא את שרשור שלי בנושא מלפני 10 חודשים- שנה, אז נתנו לי הרבה שמות.

למעלה