ד"ר ישראל הייגני

דור1751

New member
ד"ר ישראל הייגני

היום הגעתי עם חתולה קטנה יחסית למרפאה אצל ישראל הבעיה של החתולה שאימצתי מהרחוב הייתה אבס'צ למי שלא יודע מה זה זה זיהום שמתחיל להיות גושי מוגלה בתוך הגוף ועלול להפוך מאד מסוכן אם לא מטופל בהקדם...
לצערי החתולה נפטרה לאחר הניתוח וזה כואב מאד לאבד בעל חיים אהוב. על אף נכונותו של הד"ר לטפל ולעזור ניכר היה חוסר הניסיון המקצועיות ולצערי בעוד שהחתולה נשמה את נשמתה האחרונה על שולחן הניתוח הוא התחיל לשוחח איתי על המחיר הטיפול ועל הגדלתו בשל כדורי האנטיביוטיקה.
האיש היקר רק לאחר שהפנתי לתושמת ליבו שנראה שהיא אינה נושמת החל בתהליך החייאה אך מאוחר מדי היא מתה ... חברים אני רק מתאר את הסיטואציה לדעתי ניכר חוסר מיומנות ואני לא אפנה לטיפולים אצלו בהמשך... מקווה שהבחור ירכוש מיומנות והשכלה ואז יתחיל לטפל ... ממליץ לשלם טיפה יותר ולברר מראש חוות דעת .. אין לי עניין לפגוע בפרנסתו של האיש אבל לכם קהל הלקוחות שתיהיו ערים מודעים ולזיכרה של "פולי" החתולה המדהימה בתבל

חבוובני או מקצועי על אחריותכם בלבד

קרמיט524

New member
ממש מצטערת לשמוע על החתול

דור1751

New member
גילוי נאות

היי חברים לאחר בירור עלה כי הווטרינר ביצע חד משמעית רשלנות רפואית לא ביצע ניתוח לפי פרטוקול
א. חמצן בעת הרדמה
ב עירוי נוזלים אינפוזיה
ולכן חד משמעית רצח לי את החתולה אחרת איך היא אמורה לנשום?!
אני עוד אפגש איתו בבית משפט בשלב זה או אחר תישמרו מידיו!
דבר ראשון למי שחווה מקרה כזה על ידיו יש עניין לתבוע יחד!!
דבר שני מזהיר מידיו שרלטן ורשלן שאלוהים יקח לו את הרישיון וימנע ממנו להרוג תחת התואר ווטרינר!

למעלה