ובכן, נעזרתי גם בכמה ספרים מהספריה, אבל אלה ש
אני ממש זוכר וממליץ עליהם הם: בעברית: "הילד שלא הצליח להפסיק להתרחץ" מאת דר' ג'ודית רפופורט זה ספר שגרם לי להצטמרר ולדמוע מרוב שהרגשתי שהוא מדבר עליי, כי היו בו כ"כ הרבה דברים שיכולתי להזדהות איתם, למרות שהוא דיבר בכלל על אנשים מארצות אחרות וגילאים שונים לגמרי. מומלץ לדעתי, אך צריך גם לקחת בחשבון שמה שכתוב שם על תרופות נכתב סוף שנות השמונים ועודכן בקצרה בתחילת התשעים, והיום יש כמובן אופציות נוספות. באנגלית: Cognitive Therapy for Obsessive- Compulsive Disorder A guide for professionals by Sabine Wilhelm, P.H.D. Gail S. steketee, PH.D שהוא ספר להנחיית מטפלים מקצועיים לטיפול בהפרעה אובססיבית כפייתית ע"י טיפול קוגנטיבי בלבד, כלומר הספר לא מתמקד בטיפול התנהגותי ולא משלב בין השניים. הוא מתמקד בטיפול קוגנטיבי, ולי הספר הזה עזר המון!!!!!! יש גם את הספר "דיי לאובססיה" שאישית לא התחברתי אליו, או שלא התעמקתי כמו שצריך...אולי מכיוון שהוא גם משתמש בגישת הטיפול ההתנהגותי, שלי אישית הייתה מאוד קשה בהתחלה. אבל אולי לך הוא יותר יתאים. בנוסף, אתה בטח יודע שיש בשורה למעלה ב"קישורים" עוד המלצות על ספרים טובים. אבל אלה שציינתי באמת עזרו לי, ואני ממליץ עליהם בחום, למרות שמאוד כדיי לדעתי להתשמש בטיפול אמיתי עם פסיכולוג היכול להיות יותר אובייקטיבי ולהביא הארות ולעזור מאוד בטיפול. אילו ספרים אתה קראת? אשמח לדעת.