ד"ר גב

D2T2S

New member
ד"ר גב

שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי כסא למחשב של ד"ר גב. זהו כסא ב-1000 שאמור להיות אורטופדי, כרית לגב התחתון וכו'... אני לא מרגישה סיפוק מהקניה. אני מרגישה שהכסא הקודם שלי (שהיה סתם משהו זול) היה יותר נוח ויותר בריא. תמך יותר טוב בגב ובעיקר בכתפיים. אני בטוחה שלא עבדו עלי, אבל אני עדיין לא רואה את היתרון של הכסא שנקנה. מפריע לי מאד שאין תמיכה תכתפיים. מה אתם אומרים?

rafagav

New member
לעניות דעתי ../images/Emo10.gif

זו עבודה בעיניים... הכרית צ"ל מתחת לישבן, אז תשבי כשהלחץ יהיה על עצמות האגן, במקום על כל הירכיים. ולפתע - הלחץ מהברכיים, מהישבן ומהעורף יעלם...
הכרית בכיסא עליו את מדברת הינה מאחורי הגב, כאילו שכוח המשיכה פועל בכיוון אופקית. כל עוד לא כך = כל עוד כוח המשיכה פועל אנכית (וניוטון צדק) - מספיק כיסא פשוט, אליו מוסיפים כרית, שעוביה תלוי בגובהך... (להתאמת הזווית בין קדמת הגוף לירכיים, שתהיה יותר מ- 90 מעלות). ראי שלל עצות בקישור למטה!! * ממליץ לך - להניח הכיסא בצד ולחזור לכיסא הרגיל, אחרת, בנוסף למחירו האדיר תשלמי עוד בסבלך...

rafagav

New member
נזהרתי מלהשמיץ פירמה מסויימת...

אבל - זו שטות להניח, שכרית מאחורי הגב תמנע לחץ על הגב, כל עוד התאוריה המוזרה של ניוטון (שהתפוח נופל מהעץ כלפי מטה) נכונה... העיקר הוא למנוע עיוות של עמוד השדרה + הפחתת הלחץ ממנו... התפיסה היא, ש 'בעיות הגב הן צרה משמים' ולא כך!! ניתן לפתור את רובן בעלות של מגבת / כרית (או קיפוד, למזוכיסטים)... (-:

למעלה