ד"ר בר גבל

קרנון32

New member
ד"ר בר גבל

בוקר טוב בנות, אני מנסה לאתר את הטלפון של בר גבל בכדי לקבוע תור.... מישהי יודעת?.

קרנון32

New member
מצאתי ../images/Emo9.gif

ד"ר מארק בר גבל מכון גסטרו - המכון למחלות דרכי העיכול והכבד, המרכז הרפואי ע"ש ח. שיבא, תל השומר 52621 טל': 03-5305097/8/9, 03-5302060/660 פקס: 03-5303160 אם רוצים אפשר להכניס את זה ל טאגליינס

זואילי

New member
ממממ קרנון, מה את זוממת ../images/Emo152.gif

לעשות אצל בארגבל יקיר הפורום? שתפי אותנו
כבר יומיים לא דיברנו פה על תחתים.

קרנון32

New member
כן כן בארגבל על הכוונת...

האמת שזולטי הציע את זה הוא חושב שזה רעיון מצוין
ושמעתי מכן שהוא משהו משהו אז יאללה ... האמת התקשרתי לקבוע תור והם ביקשו שקודם אשלח את ההפניה מה זו הפרוצדרוה הזו? לוקח המון זמן לקבוע תור? איזה תחת של סיפור
סתם... אישי היקר אמר שזה נהדר, היום באופנה לעשות ניקוי גוף עם חוקן....

זואילי

New member
זה בפרטי או בתה"ש?

לא מוכרת לי הפרוצדורה. בכולופן, אם זה בתה"ש אז לפעמים זה בצ'יק ולפעמים לא, אבל תמיד יש ביטולים אז אפשר לנסות להקדים. הצליח לי כמה פעמים. ולאט לך עם אישך. אח"כ עולים להם רעיונות לראש
ולכי תמצאי תירוצים אחרי כל מה שאנחנו עוברות

קרנון ../images/Emo195.gif

מורידה בפניך את ה-
על הנונשלנטיות בהליכה לברגבל. אני מתעלפת רק מהמחשבה ואם אצטרך להגיע לשם יגררו אותך מעולפת! ואם תסתכלי בהיסטוריה של הפורום תוכלי למצוא הודעה על כך שמישהו קבע לי בטעות תור לבדיקה אצלו ואיך שראיתי את המכתב בדואר, הדופק שלי הרקיע שחקים והיית קרובה מאוד לחטוף התקף לב. טוב אבל זו רק אני עם ה
שלי
. שיהיה
בבדיקה!

קרנון32

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

טוב האמת שאני לא יודעת מהוא הולך לעשות עם תוסיקוני .... והאמת שאני לא כל כך רוצה לדעת... אבל הבנתי שזה אולטרסאונד בתתתתתתתתתחחחחחחחחת ודרך אגב זו הפניה מרופא דרך קופת חולים. אז אני אוציא טופס 17, לא? האמת הוא פשוט מחפש מוקדים דרך הטוסיק? מה הוא יכול לראות?

כן את צריכה טופס 17

מה הוא יכול לראות תשאלי את זוזו
כעקרון הוא בודק אם יש מעורבות של הרקטום/ המעי הגס. לי פשוט יש טראומה רק מהמחשבה על בדיקות באזור
מקווה שאמשיך להצליח להימלט מידיו, הרי ידוע כבר על מעורבות אצלי של המעי הגס עפ"י דוח הניתוח הקודם.

galim29

New member
אני איתך מייקי.. האיש מלחיץ אותי../images/Emo2.gif

ואני דווקא הייתי אצלו בביקור אבל צרחתי עליו ישר שלא ייגע בי אז נראה לי שהוא נעלב והיה מאוד לא נחמד אלי... מקווה שלא אצטרך אותו ב 200 שנה הקרובות...

בלה73

New member
הייתי אצלו בבדיקה

לפני שבוע. הפרוצדורה היא כזו: למכשיר האולטראסאונד שלו יש כל מיני מתמירים (כך כותבים את זה?). את שוכבת על הצד כמו בתנוחה לחוקן והוא עושה את הבדיקה פעם מהנרתיק ופעם מהרקטום וכל פעם מחליף למתמיר אחר. הוא יכול לראות גם מוקדים באיזור השחלות וכו'. הוא היה עדין מאוד וגם יש מישהי שם בזמן הבדיקה. בהצלחה לאישך - אני מניחה שהוא יעשה את החוקן ??

קרנון32

New member
בלה תוד על ההסבר

הוא גם מסביר בזמן הבדיקה את מה שהוא מבחין?? לגבי אישי היקר...חחח.... בוודאי שהוא יעשה במקומי את החוקן

זואילי

New member
הוא מסביר...

עכשיו אני מחליף כפפה. עכשיו אני שם ג'ל. עכשיו אני מוריד את הכפפה. עכשיו שם חדשה... וכו' וכו'. נד נד נד נד פעם טוסיק פעם וגינה פעם למעלה פעם למטה. בארגבל ואלף המתמרים. תעשי חיפוש בפורום. יש חוויות.

זואילי

New member
לא ולא!!

אם אני על ואליום אין בי שמץ אלימות. אבל אם יש לך מוקד עצום בתחת שלא נותן לגז לצאת החוצה גם 4 שעות אחרי קולונוסקופיה - זה כבר סיפור אחר.

למעלה