ד"ר אשכנזי ???

ד"ר אשכנזי ???../images/Emo35.gif

שלום ! קפצתי לביקור, לאחר שיותר מחודש לא היה לנו מחשב.... האם מישהו שמע על רופא בשם ד"ר אשכנזי נדמה לי מביה"ח השרון בפ"ת ? אשמח לתגובות , תודה מראש.

תודה על האינפטרמציה... ו....

נועם , כול הכוד שזכרת , ניסיתי קודם לעשות חיפוש ולא מצאתי. אין לי מושג מהו שמו הפרטי, רק שאמא שלי התקשרה אתמול ואמרה שאחד הלקוחות שלה סיפר לה, שיש לו ולאשתו תאומיים לאחר 17 שנה של טיפולים, מנסיון ראשון אצל ד"ר אשכנזי.... אני יודעת שזה תלוי בהרבה דברים ובלה בלה בלה... אבל מותר לאחאז בכל תקווה.... לא משנה, שקודם צעקתי עלייה שתעזוב אותי בשקט !!!

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo32.gifאין גבול לחידושים והמצאות

קח גלולה והמכשושה תבוא פעם ברבעון
יאללה מחכה להמצאה של,,,,קח גלולה ביום הביוץ ותבוא לחדר לידה עוד 9 חודשים
או קח גלולה והעובר ישתרש לו ברחם ל- 9 חודשים
קח גלולה ו,,,, אי רסט my קאס
אנגלית של אהבלים

TWEETY יקרה...

ראיתי גם פרסומת של הגלולה הנדון באחד העיתונים - וזה עשה לי - צצצצ מממממ רררר ממממ ווווו ררררר תתתתתתת!!!

מירבי*

New member
היי אינס, אני מכירה את פרופסור בידר

מאסותא, יכול להיות שאליו את מתכוונת? אם כן הוא אדם נעים מאוד ורופא נהדר. בהצלחה מירבי*

vegas10

New member
אני מטופלת אצל פרופ´ בידר../images/Emo127.gif

ומרוצה מאוד. אם את זקוקה לעוד אינפורמציה אעשה זאת בשמחה.

כן !

הייתי אצלו אני ובעלי מתחילת הדרך לפני ההזרעה הראשונה אך הדרך שלא לא היתה ניראת לימספיק מקצועית אז עזבתי והלכתי לד"ר ברקוביץ ..

oskl

New member
השם הנכון

הוא ד"ר ג´קי אשכנזי. טיפל בכל הסלבריטאיות כמו פנינה רוזנבלום ונדמה לי שגם בחיים ופנינה רמון בזמנו

shiri_koren

New member
היי יעל

אני אכן מטופלת את ד"ר ג´קי אשכנזי ואני אכן מאוד מאוד מאוד מרוצה. ג´קי מנהל את יחידת IVF בבית חולים השרון. ממליצה בחום, אישיות מדהימה, יחס אישי והכי חשוב מקצוען אמיתי. את מוזמנת לשאול כל שאלה. שירי

א ר י ק ה

New member
אתן מדברות על אשכנזי "המפורסם" בגלל

פרשת הביציות (ביחד עם בן רפאל), או שזה אשכנזי אחר.

shiri_koren

New member
היי אריקה

שמו של אשכנזי אכן הוזכר בפרשת הביציות אך לאחר חקירה התברר כי הוא לא נמצא אשם בשום סעיף ואף חזר לעבוד כמנהל המחלקה בבית חולים השרון. שירי

mali28

New member
ד"ר יעקב (ג´קי) אשכנזי

ובכן אני מטופלת אצל ד"ר אשכנזי משנת 1992 בביה"ח השרון בפ"ת יש לי ני ילדים בעזרתו, ואני עובדת כרגע על השלישי. אין בפי מילים להמליץ על הבן אדם המקסים הזה כרופא, וכאדם. ובטיפולים מהסוג שלנו רצוי שהוא יהיה קצת יותר מרופא. לא אחת ישב איתי ד"ר אשכנזי בחדרו ובכה איתי על הפריה שלא הצליחה, או כשלון כלשהו . הבן אדם חווה איתך הכל כואב איתך ושמח איתך שלא לדבר על המקצועיות שלו. אני אישית מכירה מספר זוגות שהרו בעזרתו, ואשמח להעביר אליך מספרי טלפון. מעבר לכך לא שזה כ"כ חשוב אבל סתם שתדעי שכל שכל המי ומי במדינה הולכות אליו: דוגמניות (ניקול הלפרין), פוליטיקאים(חיים רמון) כדורסלנים, כוכבי תקשורת (ג´ודי שלום ניר מוזס, ועוד ועוד . מעבר לכך אני יודעת על זוגות מקנדה, ארה"ב ואירופה שהגיעו אליו וטיפלו אצלו בהצלחה. ולסיום נכון שמו הוזכר בנושא פרשת הביציות, אך התיק שלו נסגר מחוסר אשמה, שימי לב, לא מחוסר ראיות מחוסר אשמה. האדם הזה צח כשלג! וכיום הוא חזר לעבוד בשרון ממליצה בחום מלי.

ספיצי

New member
ד"ר אשכנזי../images/Emo107.gif

מה שמו הפרטי? אני מכריה ד"ר מיכאל אשכנזי והוא בקפלן ומנהל מרכז בריאות האישה בראשל"צ. והיום שמעתי את השם ד"ר ג´קי אשכנזי ונאמר לי כי היה מעורב בפרשת גניבת הביציות.

למעלה