ד י ! !

falling angle

New member
ד י ! !

די!! זה כואב יותר מדי די וזה לא עובר.... די אני רוצה שזה יגמר רוצה שוב לחיות רוצה להרגיש רוצה חמימות רוצה את האוויר די!! אני כבר שבור אני שבור ומתגעגע..... מתגעגע ללב השלם האדום שפעם היה לי, במקום הדבר השחור השבור שמוטל שם עכשיו בפנים......

קודם כל ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני לא מכירה את הסיפור אבל תאמין לי הכאב יעבור נכון שבטח כולם אומרים לך תן לזמן לעשות את שלו ואתה לא כל כך מאמין אבל תאמין הזמן באמת עושה את שלו וכמו שתמיד אני אומרת כשתחליט שאתה נפרד נפשית אז מכאן תתחיל ההתרפאות כל עוד שהפרידה היא רק פיזית לא תצליח להתגבר אתם יודעים מה מאז שאני בפורום הזה ואני רואה תגובות של בנים אכזבות של בנים (אל תכעסו אבל אני ממש מופתעת) בואו נגיד שגברים אולי לא מספרים כל כך בקולי קולות ואם הם מספרים אז לא תמיד חושפים את כל הרגשות ופה שאף אחד לא מכיר אף אחד לא יודע מצליחים לשפוך את הצד הכואב שבסיפור או אולי אני טועה ואתם בכל זאת מעטים ודווקא המעטים האלה הם אלה שנפגעים

hip hop soul

New member
בבקשה, הנה דוגמה

לקח לי קצת זמן (7 חודשים) אבל אני מאמין שעברתי דרך ארוכה. וזה לא שאני לא חושב עליה, אבל אני מרגיש יותר טוב. כל אחד עם תקופת התאוששות שלו.לוקח זמן אבל זה מגיע

Dark Muse

New member
זה תלוי באופי נופר

לא לכל אחד קל לשפוך הכל לבנים זה גם הקטע של הבושה יש הרבה בנים שמשחקים אותה גברים והכל ובלב בפנים משהו כואב להם מאוד

למעלה