ד.וי.די

whazzup

New member
ד.וי.די

היי לכולם
כשקניתי את הפליסטישן 2 קיבתי איתו dvd region x שאמור לשנות את הזונים למקרה שאני רוצה לצפות בסרט תוצרת חול או משהו כזה, לא מזמן אח שלי השיג טומב ריידר הסרט, שצריך להחליף לו את הזון, הכנסתי את הדיסק ( של ה-dvd region x) והחלפתי את הזון ל-1 הכונן ´´ירק´´ את הדיסק ואמר להכניס את הסרט, לאחר שהכנסתי את הסרט התמונה התחילה ´´לקפוץ´´ החלפתי את ה-setting בטלוויזיה והכל היה בסדר רק שהתמונה הייתה בשחור לבן, כך גם עם כל הזונים, אני יודע שזה לא בעיה בפליסטישן כי צפיתי בסרט תוצרת הארץ והכל היה בסדר, וזה גם לא בעיה בסרט כי אבא שלי הסתכל את זה בדי.וי.די נורמלי והכל היה בסדר, אולי זו בעיה בטלוויזיה שלי או שאולי יש איזה דרך שצריך להתקין את הדיסק ( כי כשלחצתי select במסך האפשרויות של ה-dvd region x היו כל מיני מספרים והיה כתוב שם שצריך להכניס את הקוד הסדרתי של הסוני לא עשיתי כלום כי פחדתי להרוס משהו) אנא עזרו לי.

game boy

New member
הטלויזיה שלך אינה מולטיסיסטם.

ולכן סרטים אמריקאיים(ntsc) לא "מפוענחים" ע"י הטלויזיה שלך כמו שצריך. פיתרונות: 1.קנה ממיר חיצוני שממיר שיטת שידור ntsc ל-pal(מחירו כ-350-400 ש"ח בחנויות). 2.בצע שינוי במכשיר הפלייסטיישן שלך(רק ע"י טכנאי מוסמך) בעלות של כ-75 ש"ח לערך.(שינוי זה בעצם "מחדיר" את הממיר שבסעיף 1 לתוך מכשיר הפלייסטיישן). 3.החלף,קנה טלויזיה חדשה. אמיר

למעלה