ד די דיא דיאט דיאטה !!!

lonestar2003

New member
ד די דיא דיאט דיאטה !!!

לצערי, התחלתי דיאטה. החתונה של אחי מתקרבת לה ואני חייבת לצמצם היקפים, אז.. נו מור פתות צהובה זיתים פטריות! נו מור מסעדות טעימות! נו מור ארוחות שחיתות! נו מור נישנושים! נו מור מטוגנים! (פחחח. על מי אני עובדת! לא יכולה בלי!) Hello לחם קל Hello ארוחות סדירות Hello סלט ירקות Hello חמש קילו פחות! אז... אני זקוקה לתמיכה, עצות, רחמים, רשמים, חוויות ובעיקר הרבה הרבה תמיכה! אסור לי להשבר! חייבת להיות כוסית לחתונה! להשטיח בטן, לחטב רגליים, להפיל לסתות (של הכוסונים בחתונה. ויהיו!) ולשבור לבבות. בהצלחה לי!

רומי 007

New member
שיטה שעובדת

צמצום כמויות. תקופה של דיאטה מחייבת גם הורדת כמות המסעדות כמובן אבל צריך גם לאכול כדי לא להתעלף על רחבת הריקוים נכון? תחליטי שאת אוכלת חצי. בא לך מקופלת? תאכלי רק חצי. גלידה? רק חצי ממה שהיית אוכלת עוגיה? - כנ"ל. שניצל - שוב כנ"ל. כך חוסכים חצי מכמות הקלוריות אך לא יורדים לחצי בטעמים ובאיכויות כפי שקורה בד"כ. כמו כן - ממליצה לך לשתות כל בוקר כוס מיץ אשכוליות טרי על בטן ריקה - מעולה לחילוף חומרים ובלי להוציא הרבה כסף על כדורי דיאטת האשכוליות. כמו כן - תחליטי על 2-3 דברים שלא נכנסים אלייך יותר לבטן לפחות בתקופה זו: גבינות צהובות, משקאות מוגזים שאינם דיאט ועוגיות כולל וופלים. כל השאר - במינונים נמוכים (כן כולל גלידות וחטיפים) אין בעיה. זו השיטה שלי והיא עובדת.

שח_מט

New member
בלי

פעילות גופנית מגוונת (לא רק מה שגידי ממליץ) לא תרדי מספיק. אני לא מתנזר מכל המתוקים אלא מפצה עצמי מדי פעם. מצד שני אני לא מצליח לשבור את מחסום ה- 4 קילו שירדתי... שח

liti

New member
בשבילי זה מתכון בטוח לעלות במשקל

מכיוון שקשה להחזיק מעמד רק עם לחם קל וכאלה, מה גם שבכדי לשבוע צריך כמה פרוסות טובות ממנו. אני לא פוסלת לחמים רגילים בדיאטה, להיפך- בתקופות של שמירה על משקל אני תמיד אעדיף לאכול אוכל יותר איכותי על מנת לא למנוע מעצמי את ההנאה מהאוכל (שהיא עבורי חלק בלתי נפרד מהאכילה עצמה), אך בכמויות קטנות ותוך הקפדה על כמות הקלוריות. הדרך הכי טובה לרדת במשקל היא על ידי שילוב של פעילות גופנית עם תזונה מסודרת. מכיוון שבשוק קיימות דיאטות רבות שאמנם גורמות לירידה במשקל אך במקביל לנזקים גופניים, מאוד ממליצה לך להתייעץ עם דיאטטיקן שיתאים לך תפריט המותאם לנתונייך ולמצבך הבריאותי, על מנת שתקבלי את כל אבות המזון, הויטמינים והמינראלים שאת צריכה. ואגב, לא צריך לוותר על מסעדות. קראי את המאמר הבא העוסק בטיפים לאכילה נכונה במסעדות ותראי שאפשר להינות במסעדה (אם כי זה דורש ממך לעשות ויתורים מסוימים). שיהיה
, אם תצטרכי תמיכה אנחנו כאן, וכמובן
לרגל החתונה של האח!

מאוד מבינה... וגם כמה טיפים

ירדתי בשמונת החודשים האחרונים בערך 10 ק"ג (אולי טיפה יותר, אבל אני לא ממש נשקלת) ואני אכלנית גדולה ואוהבת מסעדות, ותאמיני לי שזה לא קל במצבי לעשות דיאטה עקב התרופות שאני מקבלת שמאוד מנפחות.
אני מאמינה במכנסיים ולא במשקל. מאמינה בלהראות טוב, בלהרגיש טוב, ממליצה לא להישקל בהתחלה ובטח לא להישקל כל יום.
להציב אתגרים ריאליים (לא 20 קילו בחודש וחצי). חמישה לתקופה כזו נשמע יותר הגיוני.
להוציא את המילים אסור ומותר מהמילון. הכל מותר, רק במידה ובמינונים. אין שחור ולבן, אפשר לעשות דיאטה ולהנות גם מהרזייה ומחמאות וגם מאוכל טעים.
לא להיות רעבים - זה לא עונש. זו דרך התנהלות חדשה למראה והרגשה טובים יותר. לאכול דברים מזינים וטובים. להתענג גם על סלט ירקות טוב עם לחם מלא, על סלט פירות טרי מרענן בקיץ, על מרקים קרים (גספצו או יוגורט), אפשר להנות גם מסושי, מסלט פסטה, מאנטיפסטי ירקות ועוד.
לאכול רק מה שטעים לי - דברים לא ממש טעימים כמו קרואסון עבש שנשאר, גבינה שלא ממש טעימה, לא לסיים מהצלחת בכוח. לא טעים, לא לגמור מהצלחת.
לשתות המון. בעיקר מים - 3 ליטר ביום. אפשר גם חליטות של תה צמחים, מותר גם דיאטים למיניהם אבל לא להגזים (אני מגבילה את עצמי לכמות של פחית אחת ביום, כי אני מכורה).
לעבוד כמו בבנק עם קיזוזים. כיון שאני מאוד אוהבת לאכול ושונאת לעשות התעמלות מכל סוג שהוא, אני מכוונת כך את הארוחות במסעדות שלא יפגעו בדיאטה ומקזזת בהתאם בארוחות אחרות. למשל, אם אני יודעת שקבעתי עם נטע בצהריים לסושיה. אני אוכל בבוקר יוגורט ופרי, אהנה איתה במסעדה, ובערב אוכל מרק קר וסלט. בכלל אני מכוונת ארוחות לצהריים, כי לדעתי ככל שאוכלים פחות בערב יורדים יותר (אני לא יודעת אם יש לזה ביסוס מדעי). או אם טחנתי הרבה בסוף השבוע, כי נפגשנו עם חברים, או אירחנו וכו' אז יום ראשון מוקדש לקיזוזים עם הרבה ירקות, פירות וכו'. בהצלחה. אל תוותרי על הנאות החיים כמו אוכל, פשוט תדגמי מהם מעט פחות...

neta2

New member
../images/Emo32.gifאז תקבעי איתי כבר לסושיה../images/Emo13.gif

וזוהרה לא יכולה אולי לומר זאת על עצמה, אז אני אגיד: היא נראית מדהים!! רזתה כל-כך ויפתה.. ממליצה לשמוע לה.

עמית@

New member
../images/Emo45.gif כלכבוד זוהרינה...

גם אני רוצה שיקבעו איתי לסושיה

neta2

New member
../images/Emo124.gif עמית תצטרפי אלינו!!

כך גם אוכל סופסופ להכירך

נטע תודה, אני מסמיקה...

ובכלל אני מציעה מפגש פורום הבא באיזו סושיה שווה
. יאמי יאמי (אבל רק אחרי שאני אחזור מיפן...).

רומי 007

New member
אני מוכרחה להודות זוהרה יקירתי

שעכשיו אני מרגישה עוד יותר בת מזל על טיפול הסרוגייט לענייני סושי שקיבלתי ממך... ולאור מה שנכתב כאן למעלה מוכרחה לומר שוב שלא שמתי לב שירדת במשקל וזה נאמר כמחמאה כי נראית לי מצויין גם קודם. אז יללה - בשלה לעלות כיתה אחרי הנסיעה (שלך) ליפן ולעבור לסושייה מתקדמת.

lonestar2003

New member
וואו. המון תודה.

את כל כך צודקת! אני באמת מאמינה שהכל תלוי בכמויות. היתה לי תקופה רזה רזה שכל מה שעשיתי היה לאכול במידה, לשתות המון ולעשות מתיחות פעמיים ביום. ואת צודקת, כשלא אוכלים בלילה - מרזים! גם אצלי זה ככה... בתקופות שאני לא אוכלת בלילה אני 5 קילו פחות. נרשמתי היום לסטודיו, שכולל מגוון רחב של שיעורים ושיעורי ספינינג (שאני קצת מפחדת מהם...) והיום כבר הספקתי ללכת לשיעור ריקודי בטן (שהיה כיף לאללה!). וכמובן שהפחתתי בכמויות, אם כי מבינה שאני בן אדם ומותר לי להתענג לפעמים על דברים שאני אוהבת מבלי לחוש אשמה... אז תודה גם לקאיה וכל מי שתמך ובהצלחה לי!

kaya11

New member
המון בהצלחה!

אני ירדתי 20 קילו בשיטה של אני רואה משהו שמגרה אותי אז אני טועמת קצת ומכירה בעובדה שליתר יש בדיוק אותו טעם... הורדתי כמויות ובעיקר כמויות של פחממות... יש לי עוד 5 קילו לרדת לדעתי אבל זה באמת כבר זניח אחרי 20... מחזיקה לך אצבעות מיכל

למעלה