ד.ביל : הגדרה.

mishmishoid

New member
ד.ביל : הגדרה.

ביום שיש נפלתי במקרה על תחרות FREE STYLE בערוץ 57 בממיר הדיגיטלי. במרוץ ניצח בחור בן 20 מארה"ב בסדרת קפיצות מדהימות. אחרי שהבחור ניצח, והיה אמור לעלות לפודיום הוא החליט לעשות עוד קפיצה. - וביצע איזה סיבוב 360 מושלם שהשאיר אותי בשוק.. ואז הוא החליט לעשות עוד אחת... והיתנפץ לרסיסים... (יצא על אלונקה..) אפילו לא הספיק לעלות לפודיום. גאון !!!!!!!!

enigo

New member
ואיך אתה חושב הוא למד לעשות את הכל?

צריך להיות לא-חכם באיזו שהיא רמה מאוד בסיסית כדי להיות ממש טוב בעסק הזה, או לפחות ממש חסר דמיון. מזכיר לי למה וויתרתי על חוג התעמלות קרקע מכשירים - רצו שאקפוץ מעל החמור בלי ידיים. כבר אז, בגיל שש או שבע היה לי מספיק דמיון כדי לחשוב מה יקרה אם אני לא קופץ מספיק גבוה או מספיק רחוק... החברה האלה לא מדמיינים

45degrees

New member
אניגו: מכיר ארגז קוביות ספוג?

אביזר חובה לכל מתחיל על VERTS למיניהן....

enigo

New member
45: אני אולי מכיר, השאלה מה איתם?

תראה פעם ראיון עם החברה האלה, תחכה שיחיכו, אחרי זה תגיד לי אם אתה חושב שהם מכירים ארגזי ספוג או לא...

45degrees

New member
הם מכירים. ראיתי פעם איך הם מתאמנים

על כל התרגילים הסופר משוכללים. יש אפילו מנוף מיוחד כדי להוציא אותם ואת האופנועים (לאו דווקא בסדר הזה) מהקופסא עם הספוגים.

enigo

New member
אז מה שאתה אומר זה...

שכל האין-שיניים והצלקות זה מהאימונים על התרגילים ה"פשוטים"? נו, שיהיה... בינתיים עוד לא ראיתי שם מישהו שנראה כאילו וויתר על מלגה בהרווארד בשביל להשאר על האופנוע...

45degrees

New member
כמעט כל ענף ספורט מקצועני גורם

לפציעות שונות ומשונות.

enigo

New member
אכן כן, אבל...

כמה מהם מפיקים סרטוני אינטרנט-פספוסים משעשעים (לצופה, לא למבצע) בקצב של פעלולני אופנועים/אופניים? שמע, לא סתם הספונסר הראשי של הליגה הזו בארה"ב הוא איגוד רופאי השנייים של צפון אמריקה!

למעלה