ד"א נקודה למחשבה

2PAC4EVER

New member
ד"א נקודה למחשבה

במציאות לא תהיה בעתיד חזרה לאחור שתתפרסם...לא תומצא מכונה שמחזירה בזמן איך אני יודע? תחשבו... אם הייתה מכונה כזאת בעתיד..נגיד 2500 והיו שולחים0 מישהו לזמן כלשהו לפני 2002 היינו יודעים על זה... מה שאומר שלא תומצא מכונת חזרה בזמן בעתיד...

Nagini Potter

New member
תיאוריה נחמדה מאוד, *אבל*..

חשבת אולי שאם מישהו היה חוזר בזמן לזמן שלנו הוא לא היה מספר לנו על זה? ובסדרה דוקא בקטע של החזרה בזמן די פיספסו את הנקודה, הם יותר התמקדו בתקלות וכאלה..... אבל עדיין סידרה גדולה!! לי זה לא יקרה Nagini Potter למה לטרזן אין זקן?

Master Yoda

New member
קודם כל,../images/Emo153.gif

[URL='http:///'] ברוך הבא לפורום![/URL]
שנית כל, מישהו יכול לחזור בזמן ואנחנו לא נדע על זה. וגם, אולי הוא עדיין לא הגיע? אולי הוא יגיע רק עוד 5 דקות? והכי חשוב, יש כמה תאוריות על חזרה בזמן. 1, (כמו בהארי פוטר, הבריחה מאי הקופים וכו´) היא שכשאתה חוזר בזמן, מה שאתה משנה כבר קרה. לדוגמא, אם בשעה 13:00 אתה יושב בחדר שלך. אחרי שעה אתה חוזר אחורה בזמן לשעה 13:30 ונכנס לחדר. לא רק שאתה תראה את עצמך יושב בחדר שלך, אתה גם תזכור שכשאתה ישבת שם, מישהו שנראה בדיוק כמוך נכנס אליך לחדר. הבנת? האפשרות השניה היא, שאתה עובר בכלל לקו זמן אחר (כמו בחזרה לעתיד, שבעה ימים וכו´) זאת אומרת, שאם בשעה 13:00 אתה יושב בחדר שלך. אחרי שעה אתה חוזר אחורה בזמן לשעה 13:30 ונכנס לחדר. לך, לא נכנס לחדר אף אחד כשאתה ישבת שם מקודם. לא נראה לי שתבינו מההסבר הצולע הזה אז אני אעשה שירטוט קטן.

Siriusnip

New member
סרטוט נחמד- הבהרת את הרעיון../images/Emo15.gif

הבנתי איך עושים כתב בצבע כחול,- מגניב

Siriusnip

New member
בעצם לא משנה- זה יצא לי לינק../images/Emo15.gif

סורי, בטח רק מאסטר יודה- שהוא מנהל הפורום יכול לשנות את צבע הכתב

Nagini Potter

New member
את הסרטוט דוקא לא הבנתי...

אבל הבנתי את ההסבר המילולי
ודרך אגב, אני מאמינה בתיאוריה הראשונה..... השניה נראית לי לא הגיונית.. לי זה לא יקרה Nagini Potter אם כל העולם במה, איפה יושב הקהל?

sprites touch

New member
מה עם המולטי ורס (רב יקום)

התנועה של פארקר מתרחשת לא רק בזמן אלא במרחב(בשביל זה צריך למרכז את המחט) אבל יש מימד נוסף שבו תאורטית אפשר לנוע- תנועה בין מימדית, או בין יקום ליקום. יש תאוריה שאומרת שהיקום מורכב מאין סוף יקומים מקבילים ועל כל דבר יש אינסוף וריאציות. לדעתי אין למעשה תנועה בזמן אלא תנועה אל תוך יקום שבו הכל התרחש באופן טיפה (או מאוד) שונה. נשאלת תמיד השאלה מה קורה לכפיל באותו מימד/קו זמן, אי אפשר לשנות את כמות המסה ביקום רק להחליף אותה (כלומר בחיים לא תפגשו את הכפיל שלכם כי אי אפשר שתתקיימו בו זמנית באותו המרחב). אני מתלבט בין 2 תאוריות- 1- כפילים נזרקים למימד שבו מעולם לא התקיים כפיל מההתחלה. 2- נעשית החלפה, כלומר פארקר מלפני שבע ימים נזרק 7 ימים קדימה לקו הזמן האחר(אבל מנקודת המבט של הסדרה, זה לא רלוונטי, או לא נלקח בחשבון). יש עוד המון אפשרויות, מסע בזמן חורגת מחוקי הפיסיקה המוכרים (לא מהקיימים, היקום שלנו אמור תאורטית לכלול חוקים לכל מצב ופשוט את חלקם או רובם עדין לא גילינו ולא למנדנו לרתום למטרותינו).

sprites touch

New member
קבל תיקון על The One

עם ג´ט לי ולא עם ג´קי צ´אן. עדין לא ראיתי (חוץ מהtrailer)

למעלה