דת' מטאל, טוב או רע?

Unflushable

New member
דת' מטאל, טוב או רע?

דיעה רווחת אומרת שמי שמקשיב לנו-מטאל ולרוק-מטאל לא יכול לשמוע דת'-מטאל ולהיפך ומי שאומר שכן משקר לכיוון אחד לפחות.. ורוב האנשים שונאים את הסגנון. אני בין מעריציו הגדולים, דת' מטאל זה סגנון נפלא ויפה וכוחני ואני מאושר לתמוך בו כפי יכולתי, אבל באותה מידה אני אוהב גם נו -מטאל כוחני יותר כמו מאדויין, סליפנוט וסיסטם וגם אוהב מאוד את המוזיקה והמשמעות של לינקין.. מה אתם חושבים על דת'-מטאל? האם דת'-מטאל ולינקין קאן קו-אקזיזסט?

miss evil

New member
למה לא בעצם?

ערבובים של סוגי מוזיקה נעשו בעבר ואין סיבה שבנאדם שאוהב ניו מטאל לא יצליח לשמוע את הדת' מטאל. כן יש הבדל עצום בעוצמות של הסגנונות האלה אבל זה בהחלט יכול לעבוד יחד.. זה כמו האלה ששומעים דיכאון אבל עדיין סוגדים ל'היהודים' כמה שזה נשמע חסר קשר.. זה קיים

phoenixTheGod

New member
למיטב ידעתי, רוב השירים של היהודים

דיכאונים, ככה שאין סיבה למה שהם לא יתקשרו ללירקה של היהודים. לא יודעת מה להגיד לגבי הסגנון, אני לא טובה בקטע של לסווג להקות לסגנונות. תביא להקות שהם דת', אני אגיד לך את דעתי. (כרגע אני לא בטוחה אם יש לי או אין לי כאלה)

Unflushable

New member
כמה להקות מוכרות

Opeth Sepultura Dark Tranquillity Katatonia Deicide Bloodbath Nile Cannibal Corpse Cryptopsy In Flames שמשלבים נו-מטאל Soilwork שגם Hypocrisy Obituary to name a few...

Elpar

New member
אממ אני לא מכיר כמעט אף אחת חחח

אבל אין סיבה שמי ששומע נו מטאל לא ישמע גם דת'... אני למשל שומע גם את אין פליימס וגם את לינקין :)

phoenixTheGod

New member
ואללה? סוילוורק זה דת'

טוב לדעת חח. אז מסתבר שאני דווקא כן מכירה כמה
אני אוהבת אז. בעיקר את אופת'

למעלה