כן, מחקרים
הם דברים דוגמטיים שלא משתנים אף פעם. כמובן שאתה אומר את זה בהתעלמות אופיינית מכל הפיתוחים והארגונים מחדש שנעשו במדע (וזה כולל גם את תיאוריית האבולוציה, ששינתה את שמה פעם-פעמיים וגם קיבלה עריכה מחדש רבתיי כל כמה עשורים כדי לכלול בתוכה אינפורמציה חדשה שנתגלתה למדע) למען האמת, בדיון בנוגע לבריאתנות אני לא אבקש ממך להביא ערך מהמילון. זה יהיה טיפשי, כי הדיון (לפחות אמור להיות) יהיה דיון מדעי - מה שאומר שבשביל ביסוס טענות, אתה תצטרך לצטט שם של מחקר ושנה, ולדאוג לכך שזה יהיה מחקר שלמשתתפים בדיון יהיה גישה אליו. המחקר יכיל תצפיות מדעיות וממצאים שיהיו פתוחים לכל. המרחק מכאן לדוגמה פנאטית הוא רחוק. בנתיים , מר "מחשבה חופשית", החופש היחידי שהראית לי במחשבה שלך זה החופש להתעלם מהבקשות שלי והחופש להתחמק מדיון אמיתי והחופש לחזור על עצמך שוב ושוב ולהעמיד פנים שזה הופך אותך למנצח בויכוח. תראה שאתה צודק, *תוכיח* שאתה צודק. אל תגיד שאתה צודק, אני לא רוצה לשמוע ציטוט שלך שמוכיח אותך, אני לא רוצה לשמוע את הלוגיקה שלך, אני רוצה לראות *הוכחה* , *הוכחה*, *הוכחה* (אמרתי את זה בקול רם מספיק, אמרתי את זה מספיק פעמים?) משהו, איזשהו רפרנס, איזשהו סייט, מ ש ה ו מצידי תצטט איזה הומלס שיגיד את זה. (זה לא קביל ,אבל זה עדיף לשמוע את אותו הדבר שוב) - אבל למען השם, אתה דן כאן עם אדם נוסף, לא עם עצמך - ולא כולם נמצאים בתוך הראש שלך. זוכר? הוכחה? ציטוט? פתח, פתח שרשור על בריאתנות ואבולוציה, תראה מה התגובות שתקבל. פתח שרשור עם הטענה "האבולוציה היא טאוטולוגיה" או "המורכבות בעין מראה שיש מהנדס לחיים" - ותראה כמה קופיפייסטים תקבל של שרשורים שקברו את העניין ממזמן (למעט בתוך ראשם של בריאתנים) אני פשוט אניח שאתה חושש לעשות את זה אם לא תעשה את זה, אינך עובד עליי שאתה "מעדיף לא לבזבז את זמנך על פנאטים" - אני לפחות עושה שיעורי בית ב"דוגמות" שלי ולא סתם כותב את משנתי שוב ושוב.