נולדתי0שחור
New member
דתל"ש אבוד
היי,
אני לא יודע איך להסביר את המצב שלי אבל אני אנסה
ההורים שלי והמשפחה הקרובה שלי חושבת שאני דתי שמקיים אורח חיים כזה
החברים והאנשים בצבא חושבים שאני חילוני
"הצלחתי" להוריד את הכיפה לפני זמן מה גם בבית (אני כבר שנתיים מסתובב בלי כיפה מחוץ לסביבה הביתית ושם אותה שאני מגיע לבית)
אך הוריי בטוחים שזה רק פרט שולי שלא אומר הרבה
אני עדיין הולך לבית כנסת כל שבת עם אבא שלי
ושחבריי קראו לי לצאת ביום שישי בערב , הייתי אומר להם שאני לא יכול ...הם לא יודעים על הסיפור האמיתי שלי
וכך נוצר מצב שהרגשתי ואני עדיין מרגיש לבד....ניתקתי את הקשר עם החברים שלי
אני מרגיש שאני לא מתחבר למשפחה שלי (שאני אוהב אותם) בגלל אורח החיים, אני מכבד את אורח החיים הזה אבל הוא לא בשבילי
ככה אני מוצא את עצמי מחלל שבת בבית בלי שהמפחה שלי רואה (נועל את החדר, רואה טלוויזיה על שקט, כנ"ל טלפון ,מחשב וכו´)
אני מנסה לצאת מהבית ...לשכור דירה למרות שאין לי כסף ואני אצטרך לעבוד תו"כ צבא העיקר לצאת! להתחיל לחיות
לא הולך לי כלום עם בנות... לא היה לי קשר רציני כבר שנים ...והאמת הייתי שמח להיות עם מישהי...לדבר איתה , לאהוב...
אבל קשה לי למצוא מישהי שתבין אותי ,שהיא קצת כמוני
שלא תהייה חילונית גמורה
בטח שלא דתייה ממש
מישהי כמוני , דתלש"ית מבית דתי
שתבין מאיפה באתי , מה המגבלות שלי ...
הייתי שמח גם להכיר סתם חבר´ה כמוני...
הייתי שמח לקצת הזדהות
היי,
אני לא יודע איך להסביר את המצב שלי אבל אני אנסה
ההורים שלי והמשפחה הקרובה שלי חושבת שאני דתי שמקיים אורח חיים כזה
החברים והאנשים בצבא חושבים שאני חילוני
"הצלחתי" להוריד את הכיפה לפני זמן מה גם בבית (אני כבר שנתיים מסתובב בלי כיפה מחוץ לסביבה הביתית ושם אותה שאני מגיע לבית)
אך הוריי בטוחים שזה רק פרט שולי שלא אומר הרבה
אני עדיין הולך לבית כנסת כל שבת עם אבא שלי
ושחבריי קראו לי לצאת ביום שישי בערב , הייתי אומר להם שאני לא יכול ...הם לא יודעים על הסיפור האמיתי שלי
וכך נוצר מצב שהרגשתי ואני עדיין מרגיש לבד....ניתקתי את הקשר עם החברים שלי
אני מרגיש שאני לא מתחבר למשפחה שלי (שאני אוהב אותם) בגלל אורח החיים, אני מכבד את אורח החיים הזה אבל הוא לא בשבילי
ככה אני מוצא את עצמי מחלל שבת בבית בלי שהמפחה שלי רואה (נועל את החדר, רואה טלוויזיה על שקט, כנ"ל טלפון ,מחשב וכו´)
אני מנסה לצאת מהבית ...לשכור דירה למרות שאין לי כסף ואני אצטרך לעבוד תו"כ צבא העיקר לצאת! להתחיל לחיות
לא הולך לי כלום עם בנות... לא היה לי קשר רציני כבר שנים ...והאמת הייתי שמח להיות עם מישהי...לדבר איתה , לאהוב...
אבל קשה לי למצוא מישהי שתבין אותי ,שהיא קצת כמוני
שלא תהייה חילונית גמורה
בטח שלא דתייה ממש
מישהי כמוני , דתלש"ית מבית דתי
שתבין מאיפה באתי , מה המגבלות שלי ...
הייתי שמח גם להכיר סתם חבר´ה כמוני...
הייתי שמח לקצת הזדהות