דתי המקורי=הלל.

זה לא פסיכולוגי.

עוד כשהייתי קטן זה היה כך. ואיני יודע מה זה `הומו` . אם אתם מדברים כתרבותיים,אז גם פה אפשר להשתמש במילים נקיות. גאה,מתרומם. תודה מראש.

TillsWIFE

New member
אין שום בעיה עם המילה הומו.

בביולוגיה משתמשים במילה הומו להגדיר משהו שווה-דומה. הומותרמי-חום גוף שווה כל הזמן, הומוסטאזיס- שמירה על סביבה פנימית קבועה/שווה לעומת סביבה חיצונית משתנה, וכו'... וכו'... אם כבר לדעתי יש יותר בעיה במילה גאה??? במה אתה גאה פה? ולאן אתה מתרומם?.. אויש, תעשו טובה...

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif די כבר!

אתם שופטים את האדם לפני שהכרתם אותו בכלל, ועוד יותר גרוע-אתם לא מוכנים להכיר אותו!!! אז תפסיקו כבר להרים תאף כי הוא שונה מרובנו. זאת ממש שחצנות גועלית.

TillsWIFE

New member
נוית, מה עובר עליך למען ה'?!?!

מי מתנשא? מי בכלל שופט? מה קרה לך? מה את כזאת עצבנית? יופי, אז את נחמדה אליו ומעליבה אחרים? אני לא מרימה אף ולא כלום, אני מביעה את דעתי על העניין שלדעתו הבן-אדם הוא משהו שבכלל לא קיים במציאות. אני לא מכירה אותו בכלל,אין לי שום בעיה להכיר אותו, ולא היתה לי שום כוונה לשפוט אותו. ואני גם לא שחצנית גועלית, זה הדבר האחרון שאני!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אני לא מדברת עלייך

במקרה יצא שהגבתי אלייך כי אחרת ההודעה הייתה נבלעת איפהשהו, סליחה. באמת, מתנצלת. ובאמת הגזמתי עם המילים, אחרי ששלחתי תהודעה שמתי לב שהן לא תאמו את הדעה שלי. וחלאס, נמאס לי כבר מהדברים האלה. יאללה, לנשום עמוק, להירגע ולהניח לוויכוחים האלה כי הם לא מביאים לשום מקום. ושוב, באמת סליחה, אבל אני עצבנית על משהו שבכלל לא קשור לכאן וזה משפיע עלי ועל מה שאני אומרת. ושוב: זאת לא אני!!!

הבעיה

היא שאת מביעה את דעתך.. ואת ממש לא מבינה. לבא ולהגיד שאנשים מפתחים את זה,זה אולי דבר שקיים,אך לבא ולשלול..להגיד שאין דבר כזה גאה מולד.. ממש בורות. וכן,זו שחצנות לומר דעה אישית שסותרת אנשים גדולים מימך ומבינים מימך קצת יותר בדבר הזה.

TillsWIFE

New member
אני מבינה מצויין!

זו אינה בורות כלל. וזו אינה שחצנות להביע את דעתי על סמך גדולים יותר ממך, וגדולים יותר מהגדולים שלך. יש המון בעיות רפואיות בכל העניין של מין אחד עם מין שני בגברים שאני לא בטוחה שזה המקום לפרט אותן. כמו כן יש הרבה בעיות הלכתיות. ואם שמת לב אני לא אומרת לך שזו בורות (אף על פי שלדעתי זו כן) להאמין שיש דבר כזה הומו מולד.

נו..

אם כן לפי הדוגמאות שאת עצמך הבאת את רואה שהמילה הומו לא קשורה אלינו. סתם כינוי שמביע זילזול מסויים.

zebikz

New member
אוקי.. עכשיו אני רוצה לשוח מספר

מילות.. לפי דעתי זאת מין תחושה שמספקת הנאה מגברים ולא מנשים. כמו שכל בנאדם רגיל (לא רגיל- יעני סטרייט) נמשך לבנות, ככה יש בנים שנמשכים לבנים ובנות שנמשכות לבנות. לפי דעתי זה די מגעיל מה שהולך שמה (וקראתי כתבה על אביעד קיסוס) אבל אם זה מה שמושך.. בעיקרון אני חושב שזה בא מילדות באמת שמגלים פתאום את ההתבגרות והכל וזה מעניין ויוצר עניין... אני חושב שזה באמת פסיכולוגי או לפחות איזה משהו (לא יפה להגיד מחלה.. תבינו לבד) שלא באשמת אותו האחד. לי אישית אין נראה לי משהו רע נגדם אלא רק נגד מה שקורה שם.. פויה.. ונראה לי שלהגיד מתגאה ומתרומם זה אפילו יותר בושה מסתם 'הומו'. כי מה זה מתרומם? אחד שחושב את עצמו ליד כולם. אז צריך להביט למציאות בעיניים..

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif יש משו בדברים שלך

ואין לי מושג אם זה בא מילדותיות או כל דבר אחר, אבל מה שבטוח הוא זה שזאת מציאות וצריך לחיות איתה. אז חלאס לעלות על הלל.

zebikz

New member
אם זה היה בציניות או ברצינות,

בכיף.. רגע ומה תעשה שתצטרך להביא ילדים לעולם?

יש המון אופציות.

והטובה שבהן,לדעתי בכל אופן,למרות שהרבה חולקים עלי,היא לא להשתמש במבחנות כמו שעושים רוב הגאים בהולנד למשל. אלא אימוץ, ברומניה קל לאמץ.

יש המון אופציות.

והטובה שבהן,לדעתי בכל אופן,למרות שהרבה חולקים עלי,היא לא להשתמש במבחנות כמו שעושים רוב הגאים בהולנד למשל. אלא אימוץ, ברומניה קל לאמץ.

talula39

New member
נכון צודק...

גם הומוזיגוטי... ובכל מקרה אין שום בעיה עם שום מילה יש בעיה עם משמעות שנתנו לה...

למעלה