דתיים צעירה (לבני 15-18)
השנה קרובה לסיומה, והפעילות הבאה שלנו - קבוצת דתיים צעירה באיגי - תהיה אחת לפני האחרונה. שבועיים וחצי מאוחר יותר תהיה הפעילות הסוגרת של השנה (רגע לפני תחילת הלימודים) ואז נצא לחופשת חגים. אחרי החגים (תחילת חודש ספטמבר) נתחיל עם כוחות מחודשים את השנה השניה! השנה הזאת תהיה דומה באופן כללי לשנה הזו, אבל יהיו בה כמה חידושים ושיפורים... כמה מדריכים יתחלפו, השעות והימים אולי ישתנו וחלק מהקבוצות יפגשו פעם בשבועיים או שלוש (כלומר יותר מפעם בחודש...). וגם יש עוד רעיונות שמסתובבים ואנחנו דנים עליהם. עוד נודיע על הכל באופן מסודר, אבל לבינתיים רק שתדעו שיש שיפורים באופק. תאמינו לי שיהיה גרובי מגנובי (זה ביטוי שלמדתי מאחד החניכים
). אגב, למרות שהפעילויות הקרובות הן של סיום שנה, עדיין חבר'ה חדשים מוזמנים להצטרף. אפילו בפעילות האחרונה שהיתה באו שניים חדשים, והם יצאו מבסוטים (אחחח... אני כבר מתגעגע אליהם
).
ועכשיו לזמנים - רישמו ביומנים ושימו תזכורת בפלאפון! המפגש הלפני אחרון יהיה ביום רביעי אחר הצהריים, א' אלול (11 באוגוסט למניינם). המפגש האחרון לשנת הפעילות תש"ע יהיה ביום שני בערב, כ' אלול (30 באוגוסט למניינם). מתי: כתוב למעלה... איפה: תל אביב למה: כי הכי קל להגיע לשם מכל מקום בארץ מי: אתם - בני 15-18 מה: פעילות, פיטפוטים, משחקים, דיון, הומואים (ומתלבטים), דתיים (ומתלבטים), כיף. לא בהכרח בסדר הזה... מתגעגעים, איתי וקובי
השנה קרובה לסיומה, והפעילות הבאה שלנו - קבוצת דתיים צעירה באיגי - תהיה אחת לפני האחרונה. שבועיים וחצי מאוחר יותר תהיה הפעילות הסוגרת של השנה (רגע לפני תחילת הלימודים) ואז נצא לחופשת חגים. אחרי החגים (תחילת חודש ספטמבר) נתחיל עם כוחות מחודשים את השנה השניה! השנה הזאת תהיה דומה באופן כללי לשנה הזו, אבל יהיו בה כמה חידושים ושיפורים... כמה מדריכים יתחלפו, השעות והימים אולי ישתנו וחלק מהקבוצות יפגשו פעם בשבועיים או שלוש (כלומר יותר מפעם בחודש...). וגם יש עוד רעיונות שמסתובבים ואנחנו דנים עליהם. עוד נודיע על הכל באופן מסודר, אבל לבינתיים רק שתדעו שיש שיפורים באופק. תאמינו לי שיהיה גרובי מגנובי (זה ביטוי שלמדתי מאחד החניכים