דתיים בהולנד

Ich Tu Dir Weh

New member
לא אמרתי שאני לא מאמין

שהנאו נאצים מהווים 5% מאוכלוסית דרזדן (זה נשמע לי מאוד הגיוני), אלה שאשמח לסטטיסטיקה בנושא. ומצביעי NPD לא בהכרח ניאו נאצים, יש לי מספר מכרים שמצביעים לNPD, ואף אחד מהם לא דוגל באידיאלוגיה הנצאית, פשוט לא רוצים לקבל מהגרים לגרמניה ומתנגדים לגלובליזציה.

mokum

New member
אין כמו בבית אבל...../images/Emo13.gif

מהבחינה הזו וכן רבות אחרות לעולם לא תרגיש כאן או בכל מדינה אחרת בעולם כמו בישראל וזו הסיבה שישראל היא הבית שלנו ולא שום מקום אחר בעולם (אבל מידי פעם טוב להתרחק קצת כדי לזכור כמה אנחנו אוהבים). עצם העובדה כי בכל רגע אתה מודע לכך שאתה חובש כיפה מספיקה בכדי לפגום באיכות החיים. בכל מקרה לדעתי זה אחד החסרונות שעלייך לקחת בחשבון. וכמו כן לא לשכוח שאנחנו אורחים כאן לתקופה מסוימת ולא בעלי הבית. ודרך אגב השכר שציינת מצויין (למרות שאין לי נסיון עם עלויות גידול ילדים ואני לא יודע מה התפקיד). לגבי מיסוי - החישוב עצמו הוא דיי פשוט, לאחר שהרולינג נכנס לתוקף (במידה והסדרת אותו לאחר שהתחלת לעבוד אתה מקבל אותו רטרואקטיבית מהיום שהתחלת לעבוד) אתה ממוסה רק על 70% ממהכנסה החייבת שלך על פי סולמות המס הרגילים לדוגמא במידה ואתה מרוויח 10K אירו ברוטו בחודש, אתה ממוסה כמו אדם שמרוויח 7K ברוטו (הטבה משמעותית). אני ממליץ על האתר Iamsterdam.com שם תוכל למצוא ערימות רבות של מידע בנושא וכן נסה לדלות מידע ממעסיקך לעתיד כך גם תבין את מידת הרצינות והדאגה שתקבל לאחר שתנחת. לסיום המון בהצלחה ואני ממליץ אחלה מקום לעבוד ולגור בו לתקופה.

למעלה