דתיות לאומיות

כמה קישורים והסקות לא נכונות..

אני אפילו לא יודעת איפה להתחיל.
&nbsp
אם מישהי לובשת חצאית צמודה אז זה אומר שהאמונה שלה באלוהים קטנה יותר?
שהיא רוצה סקס עם גבר אחר מבעלה?
למה?

lation34

New member
ההודעה מכוונת אליי?

בכל אופן. לבוש הוא אמור להיות אינדקציה למידת הדתיות כי על פי שלושת הדתות אישה צריכה להצטנע אם יש לה יראת שמיים. אנחנו יכולים להתנגד לזה אבל ככה זה מבחינה דתית.
מצד שני ברור לי שלא כל מי שמתלבשת "צנוע", שומרת שבת, כשרות ועוד דברים שדתיים צריכים לעשות ..זה אומר עליה שהיא בהכרח דתיה. יכול להיות שהכל לא אמיתי. אנחנו לא יודעים מה יש בתוך כל בן אדם. דתי כמו חילוני הוא בן אדם ויש לו אותן מחשבות פחות אות יותר - השאלה מה אותה בחורה עושה עם זה. אם "היראת שמיים" חשובה לה יותר או שלעזאזל עם האיסור הדתי הזה.

לא מסכים.

לבוש לא מספר שום דבר על מידת האדיקות של הלובשת,
בטח ובטח שזה לא אומר שהיא בהכרח דתיה.
יכול להיות שהיא מכבדת את הסביבה בה היא נמצאת,
ויכול להיות שהיא מנסה פשוט להיראות כמו כולם בסביבה שהיא נמצאת, למרות שייתכן שהיא לא מגדירה עצמה דתיה.

lation34

New member
כתבתי את זה.

שהלבוש לא באמת תמיד קובע, אבל עקרונית הוא באמת אינדקציה למידת הדתיות על פי הדת...
אני בן אדם שמאמין באלוהים אבל רחוקה מאוד מלעשות את מה שהוא מבקש כולל צניעות.

בדיוק.

עם זה אני לא מסכים.
אני מגיע מהעולם הדתי לאומי,
וחד משמעית - לבוש איננו אנדיקציה למידת הדתיות.
כמו שאמר לי פעם מישהו חכם - העובדה שהבחור מסתובב עם ציציות משתלשלות, פיאות מתנפנפות וזקן ארוך מעידה על דבר אחד בלבד: שהוא מסתובב עם ציציות משתלשלות, פיאות מתנפנפות וזקן ארוך.

בדיוק!!

turangaleela1

New member
כתבת-

"ככל שאת צנועה יותר כך את פחות פתוחה למין" על פי הדת.
וזה לא נכון.
לא נכון על פי הדת ולא נכון באופן כללי

lation34

New member
על פי הדת ככל שאישה צנועה יותר ושומרת על חוקי הדת

היא אמורה להיות פתוחה פחות למין ממי שהוא לא בעלה.
אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך

lation34

New member
אז אני מבינה אותך נכון?

לאישה שנחשבת לדתיה מותר להגיע למצב שהיא במין ממישהו שהוא לא בעלה או מה?

turangaleela1

New member
ממש לא. ]שוט הלבוש שלה

לא מעיד על האם היא עושה זאת או לא, או מעוניינת לעשות זאת

lation34

New member
אבל לבוש הוא חלק מאינדקציה לאמונה דתית.

הבנתי שמבחינתך לא. אני מסתכלת על מה הדת דורשת ולפני לבוש יש כמובן הרבה דברים שהדת מצווה לעשות, אבל זה חלק מדברים אחרים.
&nbsp

turangaleela1

New member
אוקי. בואי נניח שאני מקבלת את זה

שלבוש הוא אינדקציה לאמונה דתית. סבבה. (אני לא מסכימה עם זה, אבל אולי אחר כך אתעכב על זה).

האם אמונה דתית היא הדבר היחידי שמונע מנשים לבגוד בבעליהן?
מעבר לזה, האם אמונה דתית היא הסיבה היחידה שבגללה נשים לא רוצות לשכב עם כל גבר שעובר מולן, וכנראה רואה את הלבוש שלהן.

יודעת מה, בואי רגע עוד חיבור בין שני נושאים פה. עניין הלבוש ורצון למין.
האם מי שלובשת בגד מסוים זה אומר עליה שהיא מעוניינת/לא בדברים מסוימים מבחינה מינית?
לדעתי לא. אני מקווה שגם לדעתך אחרת יש פה בעי

lation34

New member
מי שמתלבשת באופן מסוים לא אומר עליה כלום באופן כללי.

אבל מי שמתלבשת באופן כזה אז את קולטת שעומדת מולך מישהי שמוגדרת וכנראה מגדירה את עצמה כדתיה אז את מצפה שהיא תתנהג על פי קודים מסוימים, על פי חוקים מסוימים שהדת קבעה והיא לקחה אותם על עצמה.
&nbsp

turangaleela1

New member
אוקי. נניח.

ובכל זאת, אם מישהי מתלבשת שצורה שהיא לא סותרת את חוקי הדת אבל בגדים צמודים זה הופך אותה ל'זמינה למין' עבור גברים שהם לא בעלה?

lation34

New member
לא סותרת את חוקי הדת אבל בגדים צמודים? זה לא מסתדר לי.

בכל אופן, מי שמתלבשת בבגדים צמודים לא הופך אותה בהכרח למישהי "זמינה" בעבור גברים אחרים.
פשוט מי שכן מגדירה עצמה כדתיה אמורה להיות אחת "שלא זמינה" בעבור גברים אחרים כי אלה חוקי הדת.

למעלה