ד''ש מLA

miaBaby

New member
ד''ש מLA

היי לכולם בפורום! סתם בא לי לשלוח לכם הודעה שהכל בסדר והגעתי לPROMISED LAND בשלום ושאף אחד לא מת, פרכס או התפרק בדרך! טיסה קשה החושרמוטה... לוס אנג'לס מדהימה! מתגעגעת לכולם ושמחה לראות שהפורום עוד חיי ושכולם עושים חיים. אורלי! תמסרי לכולם באולפן ד''ש! ותבדקי שאלכס שומר על העכבר שהבאתי לו... יאללה , מקווה שעוד לא מאוחר מידי בלילה שם כי לא היה לי כוח לבדוק מה השעה... אוהבת, מיה

Takuto

New member
מיה!!%$#

דווקא ביום הולדת שלי ברחת? תחזרי לפחות בזמן כדי לדובב את היקארי ולהשתלט על התרגום של פוקימון! והיו אמורים לבחור אותך למשחק השבועי (שצריך לשאול את מי שנבחר הרבה שאלות) אבל בסוף זה לא קרה =X אז אם את עוד תוכלי להתחבר בימים הקרובים אז תגיבי ותגידי שיכולים לפתוח את המשחק עלייך

Eowyn of Rohan

New member
promised land huh?

כבר דיברנו על זה שלתקשר במיליון מקומות זה מגניב.. אני מתגעגעת המון!!
(ואני אמשיך להגיד את זה
)

Hawkgirl

New member
הו מיה! D:

תסלחי לי על היותי אנוכית, אבל כבר ראיתי את ההודעה שלך אתמול בערב, פשוט היה לי כאב ראש כל כך חזק שפשוט הלכתי לישון ]: והאמת שהכאב ראש עוד קיים עכשיו אפילו חזק יותר אבל כבר אני לא אדחה את זה X: יאא, טוב, אז רק מלראות את ההודעה שלך זה כבר מעלה לי געגועים ]]]: אני מקווה שתהני שם בלוס אנג'לס ואל תשכחי אותנו! תצלמי תמונות ותביאי לנו לראות! DDDD: תשמרי על עצמך שם ושיהיה לך רק הצלחה שם! ^_^ ומאיפה כבר השגת מחשב(ועוד אחד שתומך בעברית XD ) שם? O: עכשיו נותרה בי רק שאלה אחת- איך אני אעשה את המתכונת במתמטיקה עם הכאב ראש הזה ;-;

OrlyNL

New member
מיהההההה

תלכי ליוניברסל סטודיו - מקום מדהים!!! שיהיה לך המון כיף ובהצלחה בלימודים העתידיים ובכל מה שתעשי. מתגעגעים אלייך

מיה! ../images/Emo13.gif

ממצבבב?
איך ב- L.A? חבל שלא הספקנו לדבר או משהו לפני שהלכת XD יאללה, אני מצווה עלייך ללכת ולעשות חייםםם בחו"ל, תהני... ואל תשכחי לספר חוויות מתישהו P:

mikeys barking

New member
הלו מיה D:

שמחה שבאת לביקור בפורום!
, אם את רוצה שאני אפתח לך את "אונס קבוצתי" (ששואלים אותך שאלות), תעדכני אותי במסרים באיזה ימים את יכולה (כי לפי מה שהבנתי בפורום אין לך הרבה זמן). מבינה אותך לגמרי בעניין הטיסה. אני טסתי לניו ג'רזי ומתתי משעמום! O___O לא נרדמתי כל הטיסה (פאקינג 13 שעות!!$!%!#$^%$%&*), לא הצלחתי לצייר, האוכל היה דוחה (טוב, מישהי עם סטנדרטים לאוכל כמו שלי לא אמורה לצפות למצוא אוכל במטוס), ובנוסף להכל גם פוביית הגבהים שלי בהחלט התפתחה שם במטוס (במיוחד בטלטולים שגרמו לי להרגיש כמו בפרק של אבודים O:) חפרתי
*מותר לי, אני חולה*
בקיצור, תעדכני אותי ;]

Reichan

New member
מיה~! ../images/Emo210.gif

אז מה נשמע ב-LA? גם שם קריר ונחמד?
אני מאחלת לך שבאמת ילך לך הכי הכי טוב שאפשר, שתצליחי, והעיקר - תהני מכל רגע
[אגב, זאת שירה מהקורס של הקטנים
]

אוקיקי

New member
היי

תהני ותצליחי! אני מקווה שאין לך ג'ט-לג, אני לא יכולה להרדם בטיסות ואח"כ כל השעות מתהפכות לי

miaBaby

New member
*עונה לכולם בהודעה אחת*

תודה לכולם! ורק שתדעו שסבבה כאן ;) אני עוד לא הייתי בכל המקומות המגניבים כמו יוניברסל, אבל אני לוקחת ת'זמן. לרותם ששאלה- אני נשארת פה לזמן בלתי מוגבל. ובקשר לאונס הקבוצתי - כשיהיה לי אינטרנט קבוע (בימים הקרובים) אני אשלח לך מסר על האונס הקבוצתי... בינתיים אני עוד שמחה לראות שהפורום פה פועל סבבה! אוהבת את כולכם, יאללה, אני נכנסת לבית לעזור לחפש משהו... ובוקר טוב לכולכם כי חמש בבוקר באר. המובטחת לפי מה שאני רואה ;)

למעלה