דש מבלינסון

דש מבלינסון

איזה סיוט! אושפזתי היום בבלינסון ל5 ימים! ככה פתאום... מהבוקר אתמול נסתמה לי האוזן ויש לי רעש של גלים באוזן. הלכתי לרופאה היום במחשבה שיש לי סתם סתימה באוזן. נשלחתי דחוף למיון לבדיקת שמיעה ויש ירידה קלה. מייד שלחו אותי לאשפוז. ואקבל עכשיו סטרואידים ואשפוז של 5 ימים! איזה סיוט! כותבת מהפלאפון אז השתדלתי לקצר...

הגולשת3

New member
תרגישי טוב יקרה../images/Emo140.gif

ותהיי שמחה עד כמה שזה נשמע מוזר... אני מכירה מישהי שהייתה לה דלקת בעצב שלא זוהתה והיא התחרשה (טפו
)!!!! אז עדיף להיות בבי"ח ומטופלת כראוי מאשר להסתבך, לא

ברור

וגם אמרו לי שטוב שבאתי בזמן ועלו על זה מוקדם. אבל אני למעשה מרגישה טוב. חוץ מהרעש באוזן, ולכן אני מתה משעמום...

תרגישי טוב

את בלינסון את כבר מכירה מצד אחד שלו.
אני מאחלת לך שהפעם תכירי צד אחר.
בריאות שלמה במהרה,
אניש

kululu2B

New member
בובינקה

ובהמשך לשיחתנו, אכן קריסת מערכות.... (גם אם לא נאמר בהתחלה בהקשר הזה)
תרגישי טוב, נשמה שלי! עדכני וצאי משם מהר- מחכה לעוגת שוקולד שאת הולכת לאפות בקרוב..
ואל תשכחי להזכיר לאמא שלך להביא ספרים מחר

gui1

New member
אז איך הרופאים באזניים ?בהשוואה לגניקולוגים ?

נחמד מדי פעם לגוון ... סתאם מותק תהי בריאה במהרה ותחזרי אלינו עם שמיעה אבסולטית מעולה

זואילי

New member
|תרופה|בדיחה ישנה אך רלוונטית ../images/Emo101.gif

גניקולוג אחד נרשם לקורס למכונאים. המבחן בסוף הקורס היה לפרק את המנוע ולהרכיב אותו מחדש. כל החניכים קיבלו ציון מאה והגניקולוג קיבל מאה חמישים. החניכים פנו בזעף למדריך הראשי ושאלו - כולנו הצלחנו לפרק ולהרכיב את המנוע אז למה הוא קיבל חמישים נקודות יותר? אז המדריך ענה - זה נכון, אבל הוא עשה את הכל דרך האגזוז....

החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

את בהחלט מגוונת
תרגישי טוב ! לא הבנתי על סמך איזו אבחנה אושפזת וניתן טיפול של סטרואידים. בכל מקרה יקרה,תחזיקי מעמד ותרגישי טוב

תודה

האבחנה בוצעה עפי התלונות ועפי ירידה בשמיעה באותה אוזן. האבחנה היא של דלקת או בצקת בעצב באוזן. אני מקבלת מינון גבוה של סטרואידים 60 מג ליום. אמרו לי שטוב שבאתי בזמן אחרת השמיעה הייתה נפגעת יותר.

תודה לכולכן

תסלחו לי שאני לא עונה לכל אחת אישית, אבל זה סיוט לכתוב מהפלאפון

nira7up

New member
תרגישי טוב

את במקום טוב. בבלינסון יש רופאים טובים במחלקת אף אוזן גרון מניסיון אישי

עדכון

עדיין פה, אשתחרר רק בשבת או ראשון. אין שיפור ומפחדת לא לאבד את השמיעה. מתה משעמום ובנוסף לכל יש לי 2 טרקטורים בחדר ולא יכולה לישון בלילה עם הרעש הזה ללא כדור שינה.

../images/Emo41.gifסוף כל סוף ב../images/Emo82.gif../images/Emo41.gif

היום סוף כל סוף השתחררתי מבי"ח. אין שיפור ברעשים באוזן
הרופאים אומרים שיקח זמן עד שהרעש יעבור (בתקווה שהוא אכן יעבור ובתקווה שהפגיעה בשמיעה תחזור למצב הקודם
). עוד מעט אאושפז גם בגהה, כי אי אפשר לא להשתגע מהרעש הזה
. עדיין ממשיכה עם הסטרואידים אבל מהיום במינון קצת יותר נמוך צריכה לעשות בשבועות הקורבים בדיקת MRI ובדיקת שמיעה נוספת. קיבלתי עוד 5 ימי מחלה בבית אבל לא נראה לי שאנצל את כולם. שמחה סוף כל סוף להיות בבית אחרי שבוע ארוך של בילוי בבי"ח
תודה לממתינה, טליאור, ארץ דמיוני ומבוהלת על הביקור ועל שיחות הטלפון שעזרו להפיג את השעמום, תודה גם לקולולו על הטלפונים וגם לזוזו כמובן על הטלפונים ועל שסבלה SMS עד השעות הקטנות של הלילה
.

למעלה