דשא לצל וקצת על עצים

דשא לצל וקצת על עצים

על איזה סוג דשא אתם ממליצים לשתול בצל (אני רוצה שהדשא יהיה הכי עדין ונעים למגע שאפשר) ומה העונה המומלצת לשתילתו ? איזה סוג עצים מומלץ לשתול עכשיו - עצים שלא יצרו לכלוך רב ושיצמחו לגובה והכי חשוב שלא יהיו בעלי שורשים סבוכים כמו של פיקוס (שלפי ההיכרות שלי אתו יש לו חיבה מיוחדת לצינור הביוב הראשי של הבית) תודה

link

New member
דשא לצל

דשא מזן דרבן גראס זקוק למינימום 4 ש´ שמש ישירה והוא נחשב לעמיד לצל אך דורש תחזוקה גבוהה ולא בטוח האם מרקמו ימצא חן בעינך. למרבה הצער דשא עדין ונעים למגע דורש שעות שמש רבות יותר בהיעדר שמש שטח הפנים של העלים גדול יותר (לצורך הצלחת תהליך הפוטוסינתיזה). אם תוכל תוסיף יותר נתונים כמו למשל כמה שע´ שמש יש על האזור המיועד. כעקרון רצוי לשתול באביב אולם גם עכשיו אפשר (לא בכזה שרב...).

link

New member
../images/Emo91.gif

אם כך אני מציע: דשא מזן אלטורו תחזוקה בינונית וסביר מאוד למגע, עמיד לדריכה (שיקום מהיר). העדין יותר הוא סופר אלטורו אבל הוא צריך 10 שע´ שמש מינ´ בהצלחה

מצטרפת להמלצה!!!

היי אני מצטרפת להמלצה!!! אלטורו הוא דשא מצויין לגינה הביתית, נעים, לא מגרד עמיד בדריכה ומשתקם נפלא. הטיפול נכון בהכנה לחורף הוא גם בכלל לא מצהיב ונראה מצויין בכל העונות!!!

ashersh

New member
טיפול נכון?

אמנם לא אקטואלי כרגע, אבל למה התכוונת בהכנה לחורף?

למעלה