דר פישר כקרם הגנה

דר פישר כקרם הגנה

שלום רב. בארץ מומלץ לא לצאת מהבית ללא קרם הגנה. עד עכשיו וכבר כמעט דצמבר יש שמש בחוץ, ומה עם החודש הבא ופברואר וחודשי הקיץ. בקיץ הזה הייתי באירופה וקניתי קרם הגנה ששימש אותי כל הקיץ ועלה 5 יורו. כאן דר פישר בכמות דומה עולה 74 שקל, והיום ראיתי באתר שלו ש"הושק" קרם חדש ומחירו 100 שקלים. כתבתי מכתב לפני שבועיים לחברה ולא זכיתי לתשובה. האם גם בנושא זה כדאי לעבור לתוצרת חוץ? האם הגנה מפני השמש היא נחלתם של העשירים בלבד? אשמח להתייחסות, ואם אפשר גם לדעת ממה מורכב הקרם של דר´ פישר, וכמה מרוויח שם הדירקטוריון.. תודה למי שאכפת.

Katy Cat

New member
גם כשאני הייתי בארצות הברית

קניתי חבילה של 3 קרמי הגנה (כל אחד בדרגה שונה9 וקרם שיזוף, הכל ביחד ב-5 דולר. חשבתי אולי להשתמש בזה ואז נבהלתי שזו חברה לא מוכרת. בסוף דווקא התברר לי שזו חברה מאד מוקרת ואמינה ורבים משתמשים בה, כך שאין דאגה לגבי זה. אני מסכימה איתך...זה באמת לא הוגן! כרגע אני לא משתמשת בקרם הגנה אלא בקרם לחות שמכיל מקדם הגנה גם ככה. שניהם יקרים, אז עדיף כבר להשתמש בשילוב.

angelina1

New member
נכון- אני לפני 3 חודשים כשהייתי ב

גרמניה קניתי לעצמי קרם לשיזוף- לא נגד אלא בעד...... ב-4 יורו.... חשבתי לעצמי שבטח הקרם לא טוב, שאני אשרף ממנו וכו´ כי הוא כל כך זול. הקרם התגלה כמעולה. עשה אותי חומה , לא שרף אותי וממש התלהבתי. בארץ ראיתי אותו קרם רק של חברה טיפטיפה שונה עולה בסביבות ה-90 שקל.... מה שכן אני יודעת שבארץ שוחטים אותנו. לדוגמא- קניתי בניו-יורק שנה שעברה את האיפור של מייבילין- expert makeup שעלה לי שם כל מוצר בסביבות ה-4 או 5 דולר. כלומר פודרה, מייק אפ, שפתונים, עפרונות לעיניים וכו´ עלו לי גרושים. בארץ אותו איפור עולה בן ה-40 ל-100 שקל. שחיטה או לא??????אותו דבר עם הלק של סאלי הנסן. בניו יורק קניתי 2 לקים. אחד זה שמאריך את הציפורניים ומזרז את הגדילה שלהם בשבוע- שם הוא עלה לי 6 דולר ובארץ עולה 80 שקל.... תראו את ההבדל. ואת מחזק הציפורניים של סאלי הנסן... בארץ הוא עולה 40 ומשהו ושם הוא עלחה לי 2!!!!! דולר..... הכוונה שלי- נצלו את אלה שטסים לחו"ל ותבקשו מהם לקנות לכם דברים- הרבה יותר שווה.

טוב- נקנה רק תוצרת חוץ

יש פרסומות טובות על לקנות כחול- לבן. אני בעד!!אבל איזה מחירים!!גניבה. גם בקלפורניה יש שמש דומה.

נועה בת

New member
גם אני התעצבנתי אבל מחוסר ברירה

בגלל טיול לנגב באמצע אוגוסט נאלצתי לרכוש קרם שלהם , והמחירים מופקעים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מבחינת איכות - חבל על הזמן .. קרם 100 אחוז הגנה , עם מריחה קבועה היה באמת 100 אחוז מגן !!!!!!!!!! על טוב משלמים , ועל טוב מאוד לעיתים שוחטים....

לכל שומעי האזהרות לגבי מריחת פנים

יומיומית של מסנני קרינה. רציתי להסביר שהם מורכבים מחומרים מאוד לא בריאים וכבדים לעור הפנים. מומלץ ביותר להשתמש בהם רק כשהולכים להחשף לשמש לשעות רבות.

למעלה