דר' מיקי אברמוביץ

שלום לכולם

שמי עמליה, ואני רוצה לעזור למשפחה שרק כעת אובחן בנם כסובל מתסמונת טוראט, רציתי לדעת קצת יותר על התסמונת, ועם מי המשפחה יכולה להתקשר על מנת לקבל תמיכה. הילד לומד בבי"ס רגיל, בכיתה עם הבן שלי. והילד מקסים. האם מאוד רוצה לעזור לילד ולא יודעת איך ודי מבולבלת. אם יש עמותה או מישהו המוכן לייעץ למשפחה הזאת, אשמח אם תיצרו איתי קשר. הטלפון שלי: 03-6123029 תודה מראש עמליה

mazy

New member
שלום לך עמליה..

ברוכה הבאה לפורום טוראט. הגעת למקום הנכון. הרשי לי תחילה לחזק את ידיך על כך שאת עוזרת לחברה לצלוח את "הנהר" הנקרא טוראט. יש סיכוי שאותה אם תיכנס אלינו לפורום ולו רק כדי לקרוא ולהתרשם?? אני מקווה שכן. בכל אופן, בת שבע גרניט ("שביק" כאן בפורום) היא יו"ר עמותת אסט"י. צרי עימה קשר. היא תשמח לעזור, וגם אנחנו.
מזי.

עמליה שלום

ערב טוב, ראשית לא ציינת באיזה כיתה הילד נמצא. כמו שציינו קודם קיים אתר לאגודה בו יש מידע אינפורמטיבי. קיימת גם נציגת משרד החינוך ד"ר מיקי רברמוביץ שתפקידה לתת תמיכה להורים ולילדים נגד אטימות המערכת במשרד החינון. אני מאחל לחברתך הצלחה בכל אשר תלך. זה לא נעים אבל זה גם לא נורא להתמודד עם תסמונת זו משה

mazy

New member
משה, ערב טוב../images/Emo13.gif

מה שלומכם? "מריחים" כבר את החופש הקרב ובא??

הרחת החופש!!!!!

מזי ערב טוב, אנחנו מרגישם בטוב ותאמיני לי שאני מצפה בכליון עיניים לחודשיים חופש בו נוכל להתאוורר מהטימטום ואיבון המערכת. נקווה שבשנה הבאה יגלו הבנה יותר לתסמונת וגם שללביא יהיה יותר קל.בל נשכח היה שהשנה היה שנה ראשונה שבה למד בחטיבה ויצא מחממת בית הספר היסודי. אין ספק שמיקי עזרה לנו מאוד. ד"ש חמה לדור ולמשפוחה. אני מקווה שנהנו מהסרט של איסטנבול ויכלת להשויץ בארץ מולדתך. שלך משה

שלום עמליה וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ראשית, יישר כח על רצונך לעזור לאותה משפחה, אצרף בהמשך קישור לאתר של עמותת א.ס.ט.י (ארגון סינדרום טוראט ישראל), שם תוכלי את לקרוא ולעיין בדף "שאלות ותשובות" וכך ללמוד יותר על התסמונת. לא חדש שהילד מקסים ולא מתוך היכרותי איתו אלא מתוך ידיעה ברורה שרוב "הטוראטניקים" אכן רגישים, מוכשרים ומקסימים. עמותת א.ס.ט.י הוקמה לפני 18 שנה ע"י הגב' בת שבע גרניט אשה מקסימה משכמה ומעלה, ואם ללוקה ב"תסמונת טוראט". דבר ראשון שהאמא צריכה לעשות זה להתוודע לתסמונת לפרטי פרטים, וזאת על מנת שתוכל להכיל את בנה ,להבין מה זה באמת "טוראט" ולעזור לו ולעצמה ולשאר בני המשפחה להתמודד. אל לנו לשכוח שמאחורי כל ילד עם טוראט יש משפחה שצריכה לתמוך, לאהוב, ולחבק ולחזק ברגעים הקשים. חשוב שהילד יאובחן ע"י נוירולוג מומחה לילדים, ולגב' בת שבע גרניט רשימת מרפאות ל"טוראט", שם תוכל האם לקבל תידרוך מדוייק כיצד להתנהג עם בנה. מה שחשוב הוא לא לכעוס על ה"טיקים" שלו,לא להעיר לו..וחס וחלילה לא לחשוב שהוא עושה את זה בכוונה. חשוב לקבל הכוונה מקצועית, והדרכה לטיפול שנכון לאותו ילד. ישנם סוגים שונים של טיפול, תרופתי והתנהגותי וזאת תקבלו המלצה אצל רופא נוירולוג מומחה לילדים. באם האיבחון שעבר הילד אכן מצביע על "תסמונת טוראט" יש לדעת ולהבין את הטוראט על כל מרכיביו - וזו אכן תסמונת מורכבת מאד. חשוב שתדעי, ישנו ספר מומלץ ביותר שכתבה אותו ד"ר מיקי אברמוביץ, טוראט להכיר ולהבין, ספר קריא גם לאלו שקשה להם עם העברית (הבנתי משיחתנו הטלפונית כי האמא היא עולה חדשה מברזיל),מי שקורא את הספר כמעט ולא צריך עוד הסברים. בהצלחה - ונשמח להכיר את המשפחה - שיצטרפו כחברים בעמותה

gal908

New member
דר' מיקי אברמוביץ

לילה טוב לכולם, האם מישהו יודע איך אני יכולה להגיע לדר' מיקי אברמוביץ? הבנתי שהיא מיעצת בקשר למערכת החינוך. תודה

mazy

New member
שלום, גל...

ברוכה הבאה לפורום טוראט. דר' מיקי אברמוביץ אכן מייעצת בכל הנוגע למערכת החינוך. חפשי את שמה כאן, בין דפי הפורום ופני אליה. היא תשמח לעזור.

mickya

New member
גל החמודה

מספר הטלפון שלי 056993950 או 03-5756622 להשתמע ד"ר מיקי אברמוביץ

שביק

New member
לעמליה שלום רב, ראשית , ברכותי

אליך על רצונך לעזור למשפחה עם הטוראט. אובכן, אנא, התקשרי אלי מחר יום ד' אחה"צ. (לפני הצהריים אהיה במשרד שם אין טלפון) הטלפון של העמותה: 09-7408478 אשמח לייעץ ולעזור ככל יכולתי. לילה טוב שביק

שלום שביק

אני מצטערת שלא התקשרתי, אבל חשבתי שעדיף שהאמא תעשה את זה. הדפסתי לה את השרשור מהפורום, והיא מאוד התלהבה. בעיקר בגלל שהיא הבינה שהיא לא לבד. היא אמא נשמה, וזקוקה להרבה תמיכה בתחילת הדרך. עושה רושם שאתם משפחה גדולה מאוד ומלוכדת ואני בטוחה שהיא תרגיש אתכם טוב. גם מנהלת הפורום המאוד נחמדה התנדבה להתקשר אליה ולבקר אותה בביתה. ואני חושבת שהיא תשמח לכל תגובה שלכם. אני אעביר לה את התגובות ואשלח בשמה אם היא תרצה לשלוח. אז כל הכבוד לכולכם ותמשיכו כך. עמליה. אם מי מכם מעוניין לדבר איתה שישלח לי מסר ואתן לו את הטלפון שלה. ובנוסף, אני אמשיך לבקר כאן,כי זה יופי של פורום.

הלנה

New member
עמליה שלום

אתמול ניסיתי לשלוח הודעה אבל היתה לי בעיה במחשב. הבנתי מההודעות שהאמא ברזילאית (עולה חדשה?). אם יותר נוח לה לדבר בספרדית, תשלחי לי מסר ואמסור לך את מספר הטלפון שלי. כמובן שזה לא תחליף לשיחה טובה עם בת שבע, אבל בכל זאת, אשמח לעזור. ברוכה הבאם לפורום. הלנה

שלום הלנה

את מקסימה ומזל טוב לך ליום ההולדת. אני כבר שולחת לך מסר עם מספר טלפון. אני חושבת שהיא תשמח לקצת ספרדית למרות שהיא כ-16 שנים בארץ. במיוחד שיש לכם נושא כל כך משותף. ומכיוון שיש לי בעיה עם האייקונים ברגע זה במחשב אז קבלי רק את איחולי ותודה רבה. בנוסף, אשמח אם את תיצרי איתה קשר, מכיוון שניראה לי שהאמא קצת חוששת ומתביישת ליצור את הקשר הראשוני. (יכול להיות שזה רק תרגום שלי). עמליה

הלנה

New member
שלום עמליה

שלחתי לך מסר לפני שקראתי את ההודעה. בכל אופן, אני לא בעד לכפות על מישהו שיחה אם הוא עדיין לא מוכן לכך (מה גם שאני בעצמי ביישנית..). אבל אם וכאשר היא תרצה לדבר, אני אחכה מאחורי הקו (שלחתי לך את הטלפון שלי). בהצלחה.

למעלה