דר. מיכה באום

מאיהג5

New member
דר. מיכה באום

היי. התחלתי הליך תרומת ביצית אצל מיכה באום החזרת עוברים טריים בארץ באסותא ראשון דרך מרפאת נדיה שבקייב. מטופלת פרטית של באום. מישהי מכירה? מבטיחים שאיבת 6 ביציות והחזרה בשני סבבים לפחות. 2 טריות ו2 מוקפאות. עלות 26900 לא כולל כמובן פגישות עם באום כל פגישה 1000 שח וכמובן כל הבדיקות שמסביב שבתשלום. מדובר בתרומת זרע. הרופא המטפל שלי עופר גונן אצלו עברתי 4 הזרעות ו6 ivf אמר שבאום עובד עם מרפאה מעולה בקייב והמליץ בחום. בת 42 יש המלצות?

אני עשיתי באותו המסלול דרך ד"ר בר חוה
איזה המלצות את רוצה?
אחד הבאגים הגדולים לדעתי של המסלול הוא שיש לך אפשרות לבחור בתורמת רק צבע עיניים ושיער והם לא מתחייבים לזה..... את המידע תקבלי רק בסמוך להחזרה.
בהצלחה
איילת

ממליצה בחום על דר' באום.

תיכף ייכנסו נשים שטופלו או מטופלות אצלו.
גם אני אמא 1, מחכה לאור, אני ועוד נשים נוספות.
שתיהן ילדו ממסלול קפריסין עם דר' באום. מחכה לאור כרגע בהריון שני מקייב.
הוא איכפתי, תמיד זמין(במייל/ בסלולרי/במשרד אחרי 17.00 עד חצות), יצירתי בהחלט, קשוב.
נחשב רופא אהוב עם המון הצלחות, כמובן שזה מה שחשוב עבורנו המטופלות.
אם יש שאלות נוספות את מוזמנת לשאול גם במסר אישי אם תרצי.
מאחלת בהצלחה בכל החלטה
שבת שלום

בוקראור מאיה

ממליצה בחום,רופא נעים וסימפטי,זמין וקשוב ולי אישית נראה שגם לא "גרידי",כספית.
שלח אותי למיליון בדיקות לפני תחילת התהליך,וזה מראה על רצינות וחשיבה מעמיקה
הסכומים :המסלול עצמו-נכון לדצמבר,26900 שח
תרומת זרע-תלוי באיזה בנק
הם דואגים להעברת הזרע לפני השאיבה
ופגישה ראשונה אצלו-1000 שח
לאחר מכן 700 שח
מהתורמת שלי קבלתי יחסית כמות גדולה של ביציות(9,מתוכן הופרו 7)הבנתי מבנות אחרות,שלפעמים הכמות קטנה בהרבה.
המינוס של המסלול:לא מתחייבים לבקשות מהתורמת.
ו ואת פרטי התורמת מקבלים אחרי ההחזרה.
הפלוס הגדול הוא כאמור,ההחזרה בארץ.
בהצלחה

מאיהג5

New member
תודה רבה ושאלה קטנה נוספת

מחזירים מקסימום 2 עוברים טריים ובפעם השניה מקסימום 2 מוקפאים. למה לא מחזירים 3 טריים? הרי זה המקסימום. זה לא מפחית את אחוזי ההצלחה? בivf החזירו 3 עוברים כשהיו. למרות שהאיכות לא תמיד היתה אופטימלית בגלל הגיל שלי 42

את יכולה להחזיר גם עובר אחד זו היתה ההמלצה של הרופא שלי, כך שמשלושה עוברים היו לי 3 החזרות, בשלישית נכנסתי להריון. ואם הטיפול לא היה מצליח הייתי מקבלת פיצוי של עובר רביעי (זה מה שנאמר לי בכל אופן), באותו המסלול.
לא מחזירים שלושה מאחר וזה מעלה את הסיכון להריון מרובה עוברים, שפחות מומלץ בגילאים היותר מבוגרים, אם תקראי כאן מפורום היתה just g שהוחזרו לה שלושה בפדיוס, שלושתם נקלטו ונאלצה לעבור דילול.
אל תשכחי שהעוברים הם מתורמת צעירה...יש הבדל גדול באיכות העוברים...
בהצלחה!

למעלה