דר' הגש או דר' טורץ

• פותח הנושא ri8
  • פורסם בתאריך

ri8

New member
דר' הגש או דר' טורץ

מישהו מכיר? היה? יכול לספר המלצות/רשמים? המליצו לנו מהגן לפנות אל אחת מהן על מנת לקבל הערכה איך כדאי להמשיך והאם הגיע הזמן לטפל גם במשהו תרופתי (הילד בן 6). אשמח לשמוע אם מישהו היה..... תודה!

rutimay

New member
טורץ עבדה עם הגש המון שנים

אחר כך היא פתחה קליניקה פרטית בראשל"צ. היא זו שרשמה לירדן ריספרדל בזמנו - לפני כשש שנים, כשזה עוד לא היה כל כך נפוץ כמו היום. היתה לה אז אג'נדה ברורה לכיוון הריספרדל והיא ניסתה לדחוף אותו לכולם. בחלק מהמקרים זה עבד (אצלנו, ואני מודה לה על כך עד היום.) במקרים אחרים (חבר של ירדן, למשל) זה פשוט לא השפיע, ולא היה לה הרבה מה להציע מעבר לכך. בסך הכל היא טובה, מנוסה, מקצוענית מאוד וחדת עין אבל לא הכי אמפטית בעולם. בזמנו היינו אצלה באופן פרטי. כל עוד שילמנו לה, והרבה, תמיד נענינו בסבר פנים יפות ובשיתוף פעולה. כשניסינו לפנות אליה מעבר לפגישות הקבועות (טלפונית, למשל), היא לא היתה כל כך חביבה ואדיבה, ובשלב מסוים פשוט "נפנפנו" אותה. אחר כך למדנו שחלק גדול מהפסיכיאטרים והנוירולוגים הם כאלה. יש בהם מין אנטיפתיות לא מוסברת וקוצר רוח כמעט מתנשא. אולי זה איזשהו מנגנון הגנה כדי למנוע הזדהות יתר עם המטופלים, או משהו.

אנחנו אובחנו גם אצל הגש

היא מעולה, קשובה, מלאת ניסיון ואהבתי את הגישה שלה. הקליניקה הפרטית שלה בנס ציונה.

קרן ט

New member
אנחנו הלכנו להגש

באופן פרטי... לדעתי היא מקסימה וקשובה אני ממליצה

riflex4

New member
ד"ר הגש ?????????

היינו אצלה בנס-ציונה והיא הייתה ממש קשובה ומקסימה - אבל הגענו אליה לאחר סינון של כמה פסיכיטרים שם במרפאה שרק לאחר שלא הצליחו להגיע לאבחנה חד משמעית נשלחנו אליה. היא קבעה איתנו להיות בקשר ולקבוע תור לעוד שבועיים. הבטיחה להתייחס כשאשלח חומר מעקב אחרי הבת. אבל מאז פשוט לא הצלחנו ליצור איתה קשר. ניסו שם שוב לשדך לנו רופאה אחרת. ואותה פשוט אי אפשר היה לתפוס כשנכנענו לביקור אצל רופאה אחרת פגשנו בה שם במסדרון היא לגמרי לא זכרה אותנו. ניסיתי ליצור שוב קשר בשיחה איתה הסתבר שעברו מקום ויש בעיות עם התיק ורצתה לתת לי תור לעוד 3 חדשים. התאכזבתי מאד כי זה היה אחרי שאני באה למרפאה בנס-ציונה במשך 3 שנים. המסקנה שלי שכנראה בפסיכיאטריה רק רופאים פרטיים מתיחסים. מי שאין לו אפשרות לרופא פרטי חבל לו להתחיל בכלל אבחון. אני מאמינה שאולי באופן פרטי אצלה זה שונה.

למעלה