דר' דרה פורש!!!

k k1

New member
חחחח אם דיברת אליי

אז אני יודעת, אני זוכרת מהשירשור שהצגת את עצמך!

my josh

New member
תגידי את רושמת גם בפורום של

האתר אולטימייט אמינם? כי יש שם אחת או אחד שקוראים לו/ה אמינם פריק וחשבתי אולי זאת את? אז זאת את.?

k k1

New member
וואי עדי את חייבת לתת

לי איזה קישור לאתר הזה,כי מלא תמונות של אמ שאני רואה רשום על זה את הכתובת של האתר אבל משום מה אני לא מצליחה להיכנס לשם,ונראה לי שזה אתר מזה טובבבבב

my josh

New member
כן זה אתר אחד הטובים של אמינם

זה לא בדיוק אתר זה יותר קבוצה ככה קוראים לזה ביאהו.. יש ביאהו קבוצות כאלה אז אחת הקבוצות הכי מליחות של אמינם זה אולטימייט אמינם! חח יש לו 6000 קבוצות בערך ואני לא צוחקת באמת שיש לו אבל זה אחד הטובים!..! הם מביאים את החדשות הכי מהר ואת התמונות הכי חדשות ילדה אחת שפורום של הייד פארק פתחה אותו.. אני לא יודעתאם היא עדיין רושמת בהייד פארק אבל היא פתחה את הקבוצה הזאת.. טוב נו במקום לבלבל לך תמוח הנה אתר..(יש לי תכונה כזאת לדבר יותר ממה שצריך..) http://www.ultimateeminem.cjb.net שמתי לך גם קישור ישר לשם.. אם אין לך כח..

k k1

New member
תודהההההההההה!

למרות שלא נראה לי שאני יספיק להיות שם היום... 6000??????????????? אמאלה זה המוןןןןןןןןןן!!!!!!! ודברי כמה שבא לך בובה!

k k1

New member
אמממ לא הבאתי את זה

ממקור מוסמך במיוחד חחח, פשוט אמרו את זה פעם בפורום מוזיקה שחורה...גם לי זה נראה מוזר מאוד! אז עדי את אוהבת יותר את דרה או את אמ??????

my josh

New member
יותר את אמינם! אבל לדעתי דרה

עושה ראפ יותר טוב מאשר אמינם כי לדרה יש קול כזה טוב ופולאו מדהים!! שלא תבינו אותי לא טוב אמים עושה ראפ טוב! כמעט טוב כמו של דרה..! אבל ללירקס של אמ יש יותר משמעות מהלירקס של רה אני יותר אוהבת את הלירקס של אמינם ובכלל את אמינם כבן אדם הרבה יותר מדרה..! בישביל להבהיר את העייניין מקום ראשון שלי: אמינם שני: 2 פאק (מה שרציתי לשאול אתם גם בקטע של פאק?.?) שלישי דרה!

eMiFrEaK

New member
2 פאק....

ונקודה. כל השאר מיותר להגיד...הוא פשוט ענק. עזבו את הקול המטריף שלו ואת היכולת למצוא מילים ולחבר אותן יחד בצורה כזאת שלא הרבה אנשים מסוגלים לעשות (אמ שלנו למשל).. הרבה אנשים אומרים שאין מה להשוות ביניהם אבל אני לא מסכימה איתם... 2 פאק לצערי... לא כאן.. ויש כאלה שממשיכים את מה שהוא התחיל..ובצורה טובה, אפילו טובה מאוד. הוא חסר אבל אני שמחה לפחות שיש את האלבום שאמ כמובן הפיק שם הרבה קטעים שמזכיר לי אותו כל פעם מחדש..

k k1

New member
כן גם אני חושבת

שלדרה(ולג'יי זי) יש קולות יפים ובקשר לטופאק, אממ לא מכירה אותו כ"כ(חור בהשכלה,אני יודעת) יש לי רק שירים בודדים שלו במחשב ועדיין לא שמעתי דיסק שלם שלו אז...

my josh

New member
מה?!

2 פאק זה! אין מילים להסביר את זה הוא כזה מוכשר! לדעתי תשמעי את הדיסק שלו גריטסט היטס (הלהיטים הגדולים) יש שם את השירים הכי יפים שלו אבל אן שם את החדשים שלו.. תהרגו אותי אבל עדיין לא הבנתי אם הוא מת איך לכל הרוחות הוא עדיין מוציא דיסקים בסדר אולי היה לו כמה מוקלטים בסדר אבל להוציא קרוב ל5 6 דיסקים אחרי שהוא מת ועוד בכל דיסק 2- 24 שירים? איך זה יכול ליהיות? ואתם יודעים שאמרו שהוא לא מת.. שיש תמונה שלו שהוא שם נעליים של ניק מדגם שיצא אחרי שהוא מת אז איך זה יכול ליהיות שהוא שם נעליים שהם מדגם של אחרי שהוא מת יש עוד הרבה דברים כאלה ש"מוכיחים" שהוא חי אני לא יודעת אם זה נכון או לא אבל זה לא נראה לי הגיוני שהוא חי..

k k1

New member
יש איזה תאוריה שלמה

על זה שהוא עדיין חי אבל לדעתי זה בול
אחד גדול!

Dark SpaWn

New member
בסדר אני מודה טעיתי

אתם צודקים בקשר לאיזה אלבום יותר חשוב בכל מקרה אני לא צריך להגידלכם שדריי יותר טוב כי אני הרי בפורום אמינם אף אחד לא יאמין לי ובכל מקרה לא אכפת לי אם אתם חושבים שהאלבום של אמינם יותר חשוב (לא שלא אכפת לי אלה שזה לא מפריע לי) כי זה בסדר כל עוד יש כבוד לדוקטור ובקשר לפאק עדיין בחיים ?... אלוהים הבן אדם הוא אלביס שחור...

my josh

New member
חח אהבתי אתה"אלביס שחור"..

ואממ לא צריך להתווכח בכלל שתיהם טובים גם לדעתי דרה עושה ראפ יותר טוב מאמ ורשמתי כבר את הדעה שלי בהרחבה באמצע השירשור אין לי כח לחזור על זה.. פשוט אני יותר אוהת את אמינם בלי הסבר מדויק למה.. ובכלל אני הכרתי את דרה מאמינם ולא ההפך כמו שהרוב הכירו את אמינם מדרה אני בדיוק ההפך.. נשמע מוזר אבל נכון..

למעלה