דר' דרה פורש!!!

eMiFrEaK

New member
דר' דרה פורש!!!../images/Emo7.gif

אכן כואב! רגע עצוב מאוד! שימו לב זה בהחלט הולך לשנות את סצינת ההיפ הופ בעולם. הנחמה היחידה היא האלבום האחרון שהוא עומד להוציא, מחכה בקוצר רוח!!! שימו לב: WENN reports Dr. Dre is set to quit the music business after releasing his much anticipated third solo CD 'Detox.' "I don't know how seriously fans take it when rappers say they're going to retire, but his last album sold well," an industry source said. "You can't look at it with the same expectations as Eminem or 50, but he has been relevant longer than most rappers, aside from Ice Cube and LL Cool J."

k k1

New member
מה?!?!?!?!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזה מבאס!!!!
זהו,נגמר תקופת אמ ודרה....

eMiFrEaK

New member
נכון!!!

הוא פורש גם מההפקה.... אז ככה שאם נשאר לבד! אבל אני בטוחה שהוא הולך להוכיח את עצמו כמו גדול! ואני כבר לא יכולה לחכות לאלבום הבא שלו (שאמור לצאת במרץ!!!, ביום הולדת שלי!!:) אז ככה ש... עצוב עצוב, אבל נחיה..

eMiFrEaK

New member
של שניהם.

של דרה אמור לצאת לפני אמ.. קודם דרה אח"כ די 12 ואז הטוב לסוף- אמ.

k k1

New member
חח כן....

באמת הטוב לסוף-
אמ
חח אני יותר מחכה לאלבום של דרה מאשר של די 12-לא משוגעת עליהם במיוחד (
חחחחח קניתי את הדיסק שלהם-דויל נייט שיצא נראה לי לפני איזה שנתיים רק לפני שבועיים בערך חחחחחחחח *הצתה מאוחרת מאוד* חחח

NiNa WiLLiAmS

New member
חחחחחחח...

אין מצב שדרה פורש! (מעיין מכחישה בקוצר רוח!) אין מצב שלא יהיה יותר SNOOP DOGG AND D R E ! פשוט אין מצב! מאיפה קיבלת את האינפורמציה הזאת?? אני לא מוכנה לקבל את זה... עברתי את הילדות שלי עם דרה...אין מצב פשוט...

depon

New member
דרה מוציא שנה הבאה אלבום אחרון

ואז פורש לטובת הפקה....

Dark SpaWn

New member
לטובת ההפקה ?

או קיי זה כבר הרבה יותר טוב מפורש לגמרי כי חוץ מזה שהוא כנראה הכי טוב בעולם הראפ (האלבום האחרון של היה מהפכה וקלאסיקה אטומטית) הוא גם מפיק מצויין אז לפחות הוא ימשיך להפיק ורק דעה כללית שלי בקשר לסדר שלכם שלך די 12 מוציאים אלבום שני סוף סוף אחרי 3 שנים-מקום שלישי דרה פורש ומוציא אלבום אחרון - מקום שני ואמינם מוציא כבר איזה אלבום עשירי לא יודע כמה- מקום ראשון לדעתי זה צריך להיוםת מקום ראשון-דר דרה כי הוא הרבה יותר טוב מאמינם... אמינם מסתמך בכלליות על הכתיבה המדהימה שלו ועל זה שהוא מעצבן את כולם אבל אפילו שדרה לא מושך כל כך הרבה צומת לב לביפים שלו הוא כותב הרבה יותר טוב מאמינם וגם מכל אדם אחר בעסק... אמינם כנראה מקום שני ... וגם דריי פורש !!! תראו קצת כבוד לדוקטור !!!!! מקום שני-די 12 כי כבר הגיע הזמן שהם יוצאו אלבום חדש וגם אמינם שר ביחד איתם אז זה גם דיי אלבום של אמינם... בכל מקרה הם נשמעים הרבה יותר טוב ביחד ממתי שאמינם שר לבד כל הזמן... ביחד הם כותבים את הדברים הכי טובים מקום שלישי- אמינם מוציא (עוד) אלבום... הוא מוציא המון כאלו אין כאן שום דבר מיוחד בלי קשר לעד כמה הוא טוב... כן זה אלבום של אמינם וחייבים לקנות אבל זה הרבה פחות חשוב מהשתיים האחרים (ותרוא קצת כבוד לדוקטור !!!!)

my josh

New member
דבר ראשון דרה פורש גם מהההפקה

הוא פורש לגמרי לא מוציא דיסקים יותר לא מפיק לא כלום! (לא רוצההההההההה) דבר שני: אני יותר אוהבת את הכתיבה של אמינם משל דרה.. טוב אני גם יותר מכירה את הכתיבה של אמ מאשר של דרה אז זה גם משהו אחר.. וכן הגיע הזמן שדי 12 יוציאו דיסק.. חחחחח שמעתם שיש שמועה שלדיסק שלהם החדש יקראו אמ פינלי ריממברד אס (אמ סוף סוף נזכר בנו) חח אהבהתי הלוואי שזה באמת נכון ולא עוד סתם שמועה!..!

k k1

New member
תחליטו! חחחח

הוא פורש לגמרי או רק שהוא ימשיך להפיק(הלוואי!)???

my josh

New member
קראתי שלבינתיים הוא פורש מהכול!!

לצערי! אבל הייתה כתבה שהוא פורש לגמרי אממ אני יחפש אותה אני ישים פה.. שנייה..

k k1

New member
מי אמר שאין לנו כבוד לדרה???????

יש הרבה ריספקט לדוקטור!!!! אבל מה לעשות שלדעתנו אמ יותר טוב בתור ראפר (בתור מפיק אני בינתיים אוהבת יותר את דרה,אבל אמ עוד יחסית רק מתחיל בתור מפיק) וחוץ מזה שנראה לי שדרה לא תמיד כותב לעצמו את הליריקס אז....

my josh

New member
כן יש כבוד לדרה!

לדעתי הוא אחד הראפרים הכי טובים שיש!! הוא גם לדעתי עושה ראפ יותר טוב משל אמינם כי יש לו קול כזה מדהים! אבל אני יותר אוהבת את הלירקס של אמינם..! ומאיפה הבאת שדרה לא רושם אתת השירים? אני לא יודעת אם זה נכון אבל ממש לא נראה לי..! ראפרים בדרך כלל רושמים את הלירקס שלהם.!

eMiFrEaK

New member
יש כבוד!

דרה הוא ענק! וזאת אבידה ענקית!!!!! אבל אני אישית אוהבת את אמ יותר גם מבחינת קול וגם מבחינת ליריקסים... נכון, דרה הוא זה שמצא את אמ ועל זה מגיע לו כבר המון אבל אמ התפתח להיות מה שהוא היום הרבה גם בזכות עצמו... ואצלי הוא עדיין נשאר במקום הראשון...בקשר לדי 12 אני כבר לא יכולה לחכות...והם יודעים לעשות את מה שצריך ביחד....אגב... דרה כבר הוציא את האלבום שלו...או שממש עכשיו אמור להוציא..

my josh

New member
לא הדיסק שלו יוצא במרץ..

אמרו שזאת הולכת ליהיות אחת הקלאסיקות של כל הזמים! ודי 12! יאללה שיוציאו כבר!

Dark SpaWn

New member
אני אומר את זה ל...

אמיפריק איך האלבום של אמינם יותר חשוב מאלבום הפרישה של דרה ?! אף אחד לא היה אומר את זה על הבלאק אלבום אז איך אפשר להגיד את זה על דיטוקס ?

my josh

New member
צודק האלבום האחרון של דרה חשוב

אם לא הכי חשוב כרגע.. אבל גם הדיסק של אמ חשוב אחרי שכבר הרבה זמן הוא לא הוציא דיסק ... אז זה לא משנה מי מהם יותר חשוב... העיקר ש2 יצאו אממ גם של די 12 אז של 3 חשובים ומה זה משנה מי יותר ומי פות העיקר ששלושתם יצאו טובים(מה שבטוח..)..!

eMiFrEaK

New member
אני לא דברתי על דיטוקס..

דברתי על דרה בכלליות.... אני כבר לא יכולה לחכות לדיטוקס...וזה הולך להיות אלבום ענק!!

k k1

New member
שמע,

נכון שהאלבום של דרה יהיה יותר חשוב מבחינת עולם הראפ בכלליות, אבל היא אוהבת את אמינם יותר מדרה ובגלל זה היא(ואני) יותר מחכות לאלבום של אמ, לא אמרנו שזה יותר חשוב מבחינת שאר האנשים אבל בשבילנו אלבום של אמ יותר שווה!

למעלה