דררות

דררות

שלום,אני מעוניין לגדל להקה של דררות מניסוני עם הזוג הקודם של הדררות שהיה לי,הן בזבזניות רציניות של אוכל ומשליכות את האוכל ומלכלכות את האיזור שהן נמצאות בכמויות,אין מה לעשות עם הרגל זה?? כי אני מעוניין להתחיל את הלהקה עם 4 זוגות(8 דררות),ואחר כך לראות מה יהיה... ועוד משהו,אם אני אשים אל הדררות קערת מים דיי גדולה (מעיין בריכה) האם יש סיכוי שהם יתרחצו בה כמו התוכונים??

רואי

New member
דררה זו חיה...

אתה לא יכול לרגיל אותה לא ללכלך... ובוודאי שאם יהיה לה חם היא תטבול את הראש שלה במים...

linus2k

New member
תראה

דררות ידועות כבזבזניות במטעים הם נוגסות ביס אחד בפי ועפות לפי אחר ואותו דבר בכלוב אוכלות חלק וזורקות חלק אוכלות חצי גרעין תירס זורקות את השאר זה תוכי בזבזני הפתרון היחיד שמצאתי זה לשים כמות קטנה של אוכל כמה פעמים ביום במקום כמות גדולה שתתבזבז במהרה ובקשר לקערה הדררות שירגישו בטוחות יתרחצו במים עומק מומלץ לדררות לא יותר מ-7 ס"מ תצליח איתם למרות שהייתי ממליץ על משהו אחר ולא דררות [ גם אני התלהבתי מהם פעם ואחרי שהבאתי אותם מיהרתי לשלוח לדרכן

תודה לכולם על העצות

בנתיים דררות זה האפשרות היחידה שלי כי אני רוצה לגדל תוכי בגודל בינוני במחיר סביר.. רק על דררה בנתיים חשבתי,כי אני לא רוצה סוגים קטנים (לאב בירדס,פרסנטות,תוכונים וכו')

למעלה