דרק רוז שוקל פרישה

צחוק הגורל כאשר כספי פותח שוב בחמישייה ורודי גיי שחקן ספסל

ניצחון בכמעט 50 הפרש שלנו על שיקאגו. הרגיש כמו 50, בהחלט. הרבע הראשון עוד נגמר ביתרון של שיקאגו, אבל לא מכדורסל גדול. הזריקות נכנסו להם כמו שקורה הרבה בליגה לקבוצה שנכנסת לזון לכמה דקות. הם קלעו ב-52% ו4 מ-7 משלוש ברבע הראשון. הווריורס פתחו את המשחק טוב עם כדורסל מסודר בהתקפה והגיעו למבטים טובים. כספי החטיא שני לייאפים [זאזה תיקן באחד המקרים בפולו]. וזהו, בגדול. במחצית זה כבר היה סגור בזכות רבע לפנתאון של סטף קרי עם 26 נק' רק ברבע השני. זו פעם 21 בקריירה שסטף עם רבע של 20 נק' או יותר, ובמחצית הגיע ל-30 נק' בפעם השביעית בקריירה. מסתכלים על שני הנתונים האלה ומבינים שיש שחקנים גדולים ש[אולי, במקרה הטוב]עושים את זה בקריירה שלמה של 20 שנה בליגה. מדהים.

ברבע השלישי הבולס הלכו 4 מ-25 מהשדה [16%] ו-1 מ-11 משלוש [9%]. במשחק כולו קלעו רק ב-35% כאשר אחרי הרבע הראשון קלעו רק 23 סלי שדה ב-30%.

עמרי בהופעה פושרת מבחינתי. שוב, הרגיל אותנו לשלמות שכל מה שהוא עושה פחות מזה מרגישה לנו כאילו לא תרם מספיק, אבל בעצם הוא עושה את העבודה בדקות שלו. היתה סגירה אחת לא טובה שלו לריבאונד הגנה אחרי החטאת עונשין שנדמה לי שראיתי את מייק בראון על הספסל מגיב בזעם. כספי תופקד כ-SF והיה צריך לסגור את הזורק [רובין לופז אני חושב זה היה] ולא עשה את זה נכון. מעבר לזה, התקפית - לא פגע משלוש בזריקות שבדרך כלל נכנסות, אבל מהעונשין דייק 2 מ-2 במה שנראה כמו עונת פריצה באחוזי עונשין שלו שאף אחד לא מדבר על זה כדבר שהיה אחד מנקודות החולשה שלו בליגה בצד ההתקפי.

תחושת הגארבג' טיים היתה כבר מן הפתיחה. קל מאוד גם בלי קיידי ודריימונד. מילה על ג'ורדן בל שפתח בחמישיה ועשה עבודה טובה. הוא מסתמן כסוג של דריימונד גרין בלי קליעה. ניק יאנג נהנה מדקות הגארבג' טיים וצלף זריקות כל הרבע הרביעי. הפנים קדימה.

בתמונה המצורפת -- סטף וקליי השיגו 62 נק' עד סיום הרבע השלישי שזה כמעט כמו כל שיקאגו שקלעה עד אותה נקודה 66 נק'.

FrecCo

Active member
נצל״ש סן אנטוניו- פארקר חוזר הלילה, קוואי לא

על קוואי: ״בקבוצה מובכים מהזמן הממושך שלוקח לו להחלים מהפציעה", דווח בתקשורת המקומית בסן אנטוניו, "לקבוצה אין לוח זמנים ולא ידוע מתי הוא אמור לחזור״
&nbsp
לא יאומן, אני לא זוכר שראיתי ״ניהול זמן״ כזה על פציעה בNBA בכל השנים שאני עוקב. שחקן שלא נפצע אף פציעה חמורה שנודע עליה, ועדיין נעדר לתקופה כלכך ארוכה מבלי שבכלל יודעים לתת לו״ז לחזרה שלו.

FrecCo

Active member
עוד קצת מידע על קוואי

https://sports.yahoo.com/kawhi-leonard-moving-carefully-guys-205937182.html
כולל סרטון שלו לפני חודש עולה במדרגות צולע לגמרי.
&nbsp
https://sports.yahoo.com/kawhi-leonards-quad-injury-continues-baffle-gregg-popovich-165651465.html
כאן מסבירים שיש לו פציעה כרונית ופופוביץ׳ עונה שהוא אף פעם לא נתקל בפציעה כזו. פארקר החלים מאותה פציעה רק חמורה יותר, לטענתו.
&nbsp

FrecCo

Active member
לפי מה שפופ אמר אין קשר

וגם לפי סוג הפציעה- זה פציעה כרונית שקשורה לשרירי הירך, ולא לקרסול שעיקם הודות לזאזא

אתה שם לב לסתירה המובנית?

"פופוביץ׳ עונה שהוא אף פעם לא נתקל בפציעה כזו. פארקר החלים מאותה פציעה רק חמורה יותר, לטענתו."
או שלא נתקלת, או שפארקר החמיר מאותה פציעה.
&nbsp
חשוד. מקווה שיחזור כמו חדש, אחד האהובים עלי.

FrecCo

Active member
הכוונה שהוא לא נתקל בפציעה כזו טורדנית שלא עוברת, אני מניח

rapgamer4ever

New member
אולי החייזריות של קוואי מתבטאת בעוד כמה שרירים

שלא קיימים בגוף האנושי

האמת שזה סיפור משונה. מצטרף אליך בתקווה שיחזור 100%.

למעלה