עשיתי רכיבת מבחן היום
היום עשיתי רכיבת מבחן על השרקו 300 מרוב"פ ו-250 מרוב"פ.
התחלתי עם ה-300, לשני האופנועים מתלים של WHITE POWER, אחורי עם לינק.
לאופנועי שרקו יש אפשרות בחירה למפת הצתה תוך כדי הרכיבה, על"י מתג ליד ידית המצערת, ימינה מפה אגרסיבית ושמאלה מפה ליניארית.
ההבדל של האופנוע בשינוי המפה מאוד מורגש ועם המפה האגרסיבית האופנוע עצבני והגז נהיה סופר רגיש, אני רכבתי רוב הזמן עם המפה הלינארית שבניית הכוח בה הרבה יותר רכה ונעימה, ובפתיחת מצערת כמו שצריך, גם עם המפה הרגועה הכוח יותר ממספק.
האופנוע מרגיש קליל יחסית ובכניסה לפניות, בגלל זה ובגלל מבנה האופנוע מאוד קל להעביר את כל הגוף והמשקל קדימה ולהוריד את האופנוע פנימה.
לפני רכיבת המבחן לא בוצע כיוון של המתלים למשקל שלי ולהעדפותי ולכן יש לקחת את השורה הבאה יחסית בערבון מוגבל: בהילוכים הגבוהים הפרונט טיפה שיחק ולא היה נטוע כפי שקיוויתי שיהיה.
הבלם הקדמי היה סופר רגיש והספיקה לחיצה עדינה כדי כמעט לנעול את הגלגל, המצמד הרגיש קשה יותר מזה הזכור לי בקטמ.
לאחר מכן עברתי ל-250, הרגשתי שאני מתחבר יותר לאופנוע הזה בעיקר בגלל שהמנוע שלו היה לי יותר נעים לשימוש, קצת פחות מאיים, והאופנוע גם הרגיש מעט קליל יותר בהרגשה.
הבלם הקדמי כאן היה מושלם ופרוגרסיבי הרבה יותר מב-300 של המבחן.
לסיכום מאוד נהנתי, האופנוע הזה בנוי בצורה מקצועית לחלוטין והכל נראה איכותי כמו שצריך.
אהבתי יותר את ה-250 ואם ארכוש שרקו זה יהיה 250.
בהמהלך השבוע אבדוק את הקטמ.