דרקונים ומאובנים

דרקונים ומאובנים

דרקונים חיים הזדווגו והולידו דרקונים חדשים באמצעות ביצים. השאלה שלי היא האם ביצי הדרקונים היו ביצים חיים או מאובנים? אם ביצי הדרקונים יוצאים חיים, אז זה אומר שלפני אלפי שנים חיו דרקונים בעולם שנכחדו. והואלריאנים הקדומים הצליחו למצוא ביצים ולעשות את מה שדאני עשתה. אבל אם הם הביצים הם מראש מתים, זה מסביר הרבה דברים: קודם כל זה מסביר איך הואלריאנים שמרו לעצמם את הדרקונים, כי כל מי שהצליח להשיג או לגנוב ביצה לא הצליח לגרום לה לבקוע. זה גם מסביר את זה שהטארגריינים הצליחו לשכוח את הסוד לבקיעת הביצים ונשארו רק עם ביצים מתות. האם יש לזה אזכור איפשהו בספר? מה דעתכם?

deathstar

New member
דעתי

לאולריינים היו דרקונים. הדרקונים הולידו ביצים חיות, ואחרי זמן מסויים הן בקעו. בשלב מסויים הדרקונים הולידו דרקונים חלשים יותר ויותר עד שהם נכחדו לגמרי, ולא השאירו ביצים אחריהם. דאני קיבלה כנראה ביצים מתות או מאובנות, ואיכשהו הצליחה להחיות אותן. אני חושב שזה היה במקרה, ולא איזה סוד עתיק שהיא גילתה.

karkason

New member
זה לא הגיוני

אם הדרקונים הולידו ביצים מתות ומאובנות בעצם מדובר בגזע שמשמיד את עצמו ולא יכול להמשיך להתקיים לאורך זמן לא נראה לי שיכול להיווצר מצב כזה אבולוציונית אלא אם היחסים בין הטארגיינים לדרקונים נהיו כ"כ הדוקים באיזו שיהוא שלב בהיסטוריה עד שהם הפכו תלויים בהם לשם המשך קיומם כגזע מה שאומר שאין דרקונים "בטבע" בלי בני אדם

deathstar

New member
בטח שזה הגיוני

אמרתי שהיו דרקונים שהולידו ביצים שלא בקעו ואחר כך הפכו למאובנים. במוזיאונים תוכל לראות למשל ביצי דינוזאור מאובנות או ביצים קדומות אחרות. זה לא אומר שהדינוזארים השמידו את עצמם אלא שהיו לחלקם ביצים שלא בקעו. אותו כנ"ל עם הדרקונים.

למעלה