דרקון מחמד

GodOfWar

New member
דרקון מחמד

הנסיון לפרספקטיבה שרציתי קצת הסתבך. זה מה שקורה כשמפסיקים באמצע ציור, וממשיכים אותו אחרי כמה חודשים. התחיל משימוש בכמה רפרנסים לרקע והמשיך משם. הרזולוציה המקורית ענקית. ציור בפוטושופ כרגיל. -GoW-

כרגיל... מ-ד-ה-י-ם!!! ../images/Emo9.gif

אני כל פעם נישאר עם פה פאור שאני רואה עבודות שלך

Yoav1800

New member
מגניב

יפה מאוד. אכן יש בעיה אם הפרספקטיבה של הדרקון. אפשר לשאול מה הרזולוציה המקורית?

בקשר לפרספקטיבה

נסה אולי לקרב את הדרקון אל הבחורה ובהתאם לכך גם שנה את הרצועה וכיוון המבט שלה. פשוט ניראה שבמקום לעוף מולה, באותו כיוון של המדרגות (שם היא הולכת ולשם היא מביטה) הוא בכלל עף הצידה אל כיוון הצופה. בסופו של דבר ניראה כאילו הוא מכוון לכיוון אחד אבל זז, כמו באנימציה גרועה, לכיוון אחר.

מתלהב

New member
מרשים.. | זה רק אני, או שהקשת

מאויירת באופן קצת פחות ריאליסטי?

preacher

New member
מצוין כרגיל.

הייתי עובד על המעקה, הוא נראה כאילו סיימת את הציור ואז הוספת אותו עם הצייר של מייקרוסופט.

החלק הדומם נהדר

הדמויות לכשעצמן גם, העימוד שלהם פחות: הייתי ממקמת אותם יותר למעלה במעלה המדרגות כדי שהדרקון "ישבור" את הקומפוזיציה על רקע השמים, מה שגם יבליט אותו יותר. הייתי מגדילה את הדמויות ונותנת להם יותר עושר צבעוני, במיוחד הדרקון.

מתלהב

New member
בילי בילי,

היינו (אני והמנהל פה) בגראז' סייל ב'סלונה'. ונדמה לי שהופתענו לראות רק עבודה אחת שלך שם. או שנמכרו עוד קודם? אם היה קיר פנוי
אני מנסה להיזכר אם העלית את העבודה הזאת לפה.. (כי משהו ממנה היה נדמה לי שכבר ראיתי. אוי, הזיכרון..)

ולא אמרתם שלום?

לא יפה! הייתה לי רק עבודה אחת שם, בגלל שהשארתי את זה לרגע האחרון. אני אוריד לזה רזול' ואנסה להעלות אותה אח"כ איזה זכרון! - אכן יש שם אלמנט שהשתמשתי בו בעבר.

../images/Emo99.gif

לדעתי הדבר היחיד שגרע מעט מהעבודה המודפסת זה הריכוך הלבן מסביב (שלא רואים בתמונה כאן). מה העלות של הדפסה על קנבס (לתמונה בגודל ואיכות הדפסה כמו שלך נגיד)? בהנתי שזה יותא בסביבות ה-100$ - 130$...

=_=

צודק, היו שם פאקים. איזה מאה דולר... הדפסתי את זה על קצת פחות מחצי גליון בדפוס דיגיטלי וזה יצא פחות מ- 200 ש"ח כולל המתיחה.

GodOfWar

New member
../images/Emo9.gif

תודה על התגובות והביקורות. המון נקודות טובות וצודקות, ואני אראה מה אני אעשה בנידון
זה בעיקרון פוסטר ענק, למי ששאל הרזולוציה המקורית היא בערך פי 10. -GoW-

TBNT

New member
ממש יפה...

לא רק התמונה , אהבתי גם את הרעיון.

למעלה