ווואה ווואה.. הביטו וראו! ../images/Emo13.gif
טוף טוף, עברתי קצת על השרשור שלכם.. ויש לי פה מה להגיב!! קודם כל.. גלעד!! הבחור שעבר איתי ימים קשים והלחצות לא פוסקות. תקשיב לי ותקשיב לי טוב!!! - כמות הידע שיש לך בראש היא גדולה. גם אם תכתוב שליש מכמות הידע שלך, זה יספיק. הבוחן רוצה לראות שאתה יודע את החומר. הסיכומים של שוש מוגזמים - שנינו יודעים את זה. גם אם תקבל 70 (אין מצב, כן?) הגישו אותך על.. 100! פאקינג מאה! שאני לא אבכה פה!!
טוב. ברגע זה סיימתי.
אבופ יא גבר! אני כבר מפחדת להגיד את השם
לא נעלמנו לשום מקום.. אתה יודע, הסטוריה וזה. שמע אחי, בקשר לבגרות - הכי שוק בעולם!!! הייתה בוחנת קרועה לגמריי. איזה אחת התחילה לבכות (לא נזכיר את שמה בפורומים כאלו

) והבוחנת פשוט אומרת לה "שמעי, אני סוגרת את הדלת.. לכי לחברה שלך ותעתיקי". זה היה דקה לסיום המבחן. שתי הבנות שהזכרתי מהכיתה שלנו.. חה חה
בגין זה ש-ו-ק! אפרופו שוק.. מחר תגיעו לביצפר בבוקר.. מצפה לכולנו הפתעה! (לא אמרתי כלום!
) חוץ מזה.. מה עוד יש לי להוסיף? שהתחלנו חופש!!!!! אהאהאהאהאהאהאה תכנונים שלי: כנרת, ים המלח פעמיים אילת, עובדת בכל מיני שטיקים ו.... פולין! מחכה לזה כל כך!! כתבתי מגילה. תמיד אמרתי שאני אוהבת לדבר. הפעם לכתוב. אותו שיט. שיהיה לנו חופש מקסים, מלא חיוכים
(<---- משו כזה.. ) Lil' me