דרעי, קטקטית איפה אתם??!

• פותח הנושא abup
  • פורסם בתאריך

abup

New member
דרעי, קטקטית איפה אתם??!

כן אתם עוד נקראים אצלי דרעי וקטקטית באי.סי...
איפה אתם לאן נעלמתם?? השארתם אותי בדד מסכן וגלמוד כאן? אז מה אם יש בגרות בהיסטוריה... קחו קצת אוויר לנשימה ותכתבו פה קצת...

daywalker

New member
לקחנו אוויר

בפורום של ערוץ ההיסטוריה חחחח טוב שלא הייתי שם בכול שרשור בקיצר אני לא צריך לספר לך איחך הלך לי ישבת לידי וראית איך בא לי לבכות:)

abup

New member
כן אחי מה קרה לך??

טוב אני יודע מה קרה לך אתה פשוט לא הצלחת לזכור את הסיכומים בעל פה (כמו תמיד) אז זה הלחיץ אותך אבל אני כמעט בטוח ב100 אחוז שאתה עובר את ה90 כי פשוט כתכבת תשובות במילים שלך אז זה נראה לך פחות נכון... אחי בלי לחץ בלי פאניקה יש בריטניקה..
סתם אחי יש מועד ב'!! ת'אמת אין לי מושג איך הלך לי אבל נקווה לטוב..

GGOODD

New member
לפי מה שהבנתי...

אין מועד ב'... כי משנה הבאה משנים את כל השיטה יענו אין מיקודים יותר ומשנים את כל שיטת הבגרות אז אין מועד ב' זה מה שאני הבנתי בכל אופן מהמורה שלי

daywalker

New member
לא קשור

משום מה לא הצלחתי להתבטא להעביר תשובה רצופה זוועה

abup

New member
חפיף קורה לכולם....

ואל תדאג לא משנים כלום.. שום דבר לא קורה כל כך מהר...

h o n e y b e e

New member
ווואה ווואה.. הביטו וראו! ../images/Emo13.gif

טוף טוף, עברתי קצת על השרשור שלכם.. ויש לי פה מה להגיב!! קודם כל.. גלעד!! הבחור שעבר איתי ימים קשים והלחצות לא פוסקות. תקשיב לי ותקשיב לי טוב!!! - כמות הידע שיש לך בראש היא גדולה. גם אם תכתוב שליש מכמות הידע שלך, זה יספיק. הבוחן רוצה לראות שאתה יודע את החומר. הסיכומים של שוש מוגזמים - שנינו יודעים את זה. גם אם תקבל 70 (אין מצב, כן?) הגישו אותך על.. 100! פאקינג מאה! שאני לא אבכה פה!!
טוב. ברגע זה סיימתי.
אבופ יא גבר! אני כבר מפחדת להגיד את השם
לא נעלמנו לשום מקום.. אתה יודע, הסטוריה וזה. שמע אחי, בקשר לבגרות - הכי שוק בעולם!!! הייתה בוחנת קרועה לגמריי. איזה אחת התחילה לבכות (לא נזכיר את שמה בפורומים כאלו :) ) והבוחנת פשוט אומרת לה "שמעי, אני סוגרת את הדלת.. לכי לחברה שלך ותעתיקי". זה היה דקה לסיום המבחן. שתי הבנות שהזכרתי מהכיתה שלנו.. חה חה
בגין זה ש-ו-ק! אפרופו שוק.. מחר תגיעו לביצפר בבוקר.. מצפה לכולנו הפתעה! (לא אמרתי כלום!
) חוץ מזה.. מה עוד יש לי להוסיף? שהתחלנו חופש!!!!! אהאהאהאהאהאהאה תכנונים שלי: כנרת, ים המלח פעמיים אילת, עובדת בכל מיני שטיקים ו.... פולין! מחכה לזה כל כך!! כתבתי מגילה. תמיד אמרתי שאני אוהבת לדבר. הפעם לכתוב. אותו שיט. שיהיה לנו חופש מקסים, מלא חיוכים
(<---- משו כזה.. ) Lil' me

daywalker

New member
זין על הבגרות הזאת למי אכפת ממנה

זזתי לישון מחר נקווה יהיה טוב

למעלה