דרסתי חתול.

חציחצי

New member
דרסתי חתול.

קפץ לי מתחת לגלגלים. אין לי מושג איך זה יכול להיות, אבל העובדה היא שלא רק שהוא לא מת, גם לא היה שם דם. הוא כן נפגע ככה שלא ממש היה יכול לזוז יותר. לא ממש יודעת מה לעשות עם עצמי עכשיו. הכי נורא היה לראות את היצור הזה, עם התנועה המושלמת שטבועה לו בגוף, בודק את שאריות התנועה הזאת. איך אני מוציאה את זה מהראש עכשיו...

../images/Emo5.gif

חבל שלהגיד "זו לא אשמתך" זו קלישאה, כי זו באמת לא אשמתך. אם הוא קפץ לך בין הגלגלים כנראה שבאמת לא יכולת לעשות יותר מזה. זה בעצם עניין של מזל. פעם אחת ויחידה דרסתי חתול בעצמי, ויש קשר לעובדה שהתאריך היה תשעה באב. הייתי פעיל אז בתחנה החינוכית במכללה שבה למדתי, ובאותו היום, תעשה באב, המתנדבים בתחנה היו רעבים. בעצם, אלה שהיו איתי שם באותו יום היו רק כמה תיכוניסטים, ומנהלת התחנה. כלומר - אני הייתי היחיד שם שהייתי עם רכב ושיכולתי לעזוב את התחנה כדי להביא להם אוכל. אבל מה? נסעתי עם אחד התיכוניסטים, שידע מה ידידותיו לביה"ס רוצות, כדי שנקנה ביחד. אלא מה? הוא גם היה שדרן במשמרת. עזבנו באמצע שידור שלו. מה שעשינו היה שאחת הילדות האחרות, שהייתה באותו זמן מתלמדת לשדרנות, תחליף אותו באולפן ותשמיע את העריכה המוסיקלית המוכנה מראש (שירי דיכי עבריים לתשעה באב, שבמקרה אני ערכתי אותם) ברצף, הנחנו שנגיע עד חמישה לארבע, השעה שבה השדרן צריך לתת הודעת סיום לשעה הראשונה, ושהוא יספיק לסגור שידור בצורה נורמלית. נסענו לשדרות, דקה וחצי נסיעה משם, והתברר שכל המקומות שעושים אוכל - סגורים. כל בעלי המקומות צמים (או לפחות מכבדים את אלה שצמים). אני לא זוכר אם מצאנו אוכל או לא, אבל בזבזנו הרבה זמן על חיפושי מקומות, וכבר לא נשאר לנו זמן כדי לחזור לתחנה. כשאתה משדר ברדיו - אתה לא יכול להתגמש עם הזמנים של עצמך. כבר היה ברור שאנחנו באיחור של כמה דקות, אבל אלה בדיוק הכמה דקות שעושות את ההבדל בין סגירת שידור נורמלית ותקינה לבין פספוס בשידור - שעה שנגמרת ומהדורת חדשות שמתחילה, כשהשדרן לא סגר שעה ולא אמר דבר לסיום השעה. הבנתי שאם אנהג לפי כללי התעבורה החוקיים - זה יגרור פאדיחה בשידור. נסעתי על 80 קמ"ש, ברחובות עירוניים שאומנם היו פנויים לחלוטין מהולכי-רגל בני-אדם, אבל אז הבחנתי בחתולה שחוצה את הכביש. אינסטיקטיבית ניסיתי לבלום, אבל לא היה לזה שום סיכוי. היא לא הספיקה לברוח ואני לא הספקתי לבלום לגמרי, והיא נדרסה על הכביש. דריסת החתולה היחידה בחיי (כשכל השאר נמנעו ברגע האחרון או אפילו לפני זה). נגעלנו מהטראומה, אבל היינו חייבים למהר.

shellyland

New member
האשמת הקורבן.

במקרה של חתולים ומכוניות, בהחלט יש מקום להאשים את הקורבן. איכשהו, הם תמיד מחכים עד שתהיי מספיק קרובה, ורק אז רצים לך אל מתחת לגלגלים. למזלי, עוד לא דרסתי אף פעם חתול, אבל אני בהחלט רואה בזה עובדה מקרית. ממש קל לדרוס אותם. טוב שהוא לא מת. תכניסי לך לראש את העובדה הזאת.

shellyland

New member
אבל פעם (../images/Emo18.gif תוכן מזעזע)

כיבסתי גורי חתול בני יומם.

חציחצי

New member
אמממ, זהו, שהיה עדיף כבר שימות במקום,

במקום שאני אחכה איתו את החצי שעה הכמעט-אחרונה של חייו, לפני שהגיע האיש של העיריה (שלרווחתי, היה מאד נחמד ורגוע) לקחת אותו. לא יכולתי להשאיר אותו למות אחרי עוד כמה שעות יסורים באמצע הרחוב, עם סיכוי טוב להדרס עוד פעם. הוא באמת חיכה שאני אהיה מספיק קרובה. אני לא חושבת שנסעתי יותר מארבעים קמ"ש, ואפילו ראיתי אותו עומד שם על המדרכה. אבל מהרגע שהוא החליט לחצות עד שהוא פגש את האוטו שלי לא עברה יותר מחצי שניה, ולא משנה כמה לאט הייתי נוסעת, לא היה לו סיכוי. תודה.

לפני כמה חודשים טובים

דרסתי גור של תן. תחושה נוראית ליוותה אותי תקופה ארוכה. למרות שלא היה מה לעשות נגד זה- עמד באמצע הכביש, אחרי סיבוב, באפלה מוחלטת לגמרי. אם הייתי בולמת הוא גם היה נדרס וגם סביר להניח שאני הייתי עפה היישר לתוך עמק עמוק...

../images/Emo201.gifקרה גם לי פעם.

נדמה היה לי שהחתול "רק" נפצע, כי הוא הצליח לברוח, אבל היה לי מאוד קשה עם זה, מה גם שלא ראיתי מה באמת קרה לו וכמה נזק נגרם לו. באמת קשה להתאושש מזה.

חציחצי

New member
אני באמת אשתדל לא להרוג אף אחד יותר

נראה לי שאני עוברת לאופניים.

חציחצי

New member
../images/Emo10.gif

(ואם זה לא היה ברור, העניין עם האופניים נאמר בציניות)

מוגג

New member
../images/Emo18.gif שפע נשמות ../images/Emo54.gif

כבר סיפרתי פעם: אני יושב בביתן השמירה ומכונית מוכרת חולפת בדרכה פנימה. היא עוצרת באופן מפתיע ויוצאות ממנה שתי עלמות דאוגות. אני מביט איך הן פותחות את מכסה המנוע ו... קופצות בבהלה. אחת מהן רצה לעברי חיוורת כולה וקוראת בשמי לבוא לעזרתה. נטשתי את העמדה וניגשתי אל המנוע הפתוח - שם בין האלטרנטור לקרבורטור היה תקוע גור חתולים. התברר כי כבר כברת דרך לא קצרה חשה הנהגת שהמנוע "לא סוחב", לכן נכנסה כדי לבדוק מה הגורם לתקלה. לא רציתי ללכלך ידיי בגופה אז נטלתי מקל קצר וניסיתי לחלץ את הפגר מהמנוע. למרבית הפלא, כשנגעתי בו הוא הגיב. ניסיתי פעם נוספת ושוב הוא זז קמעה. בפעם השלישית הוא קפץ נחשונית ונעלם בדהרה אל תוך השיחים...

חציחצי

New member
../images/Emo12.gif

לחברה שלי קרה אותו הדבר. סחבה חתול מפרדסיה עד לפקק בצומת כפר סבא, שבו נדמה היה לה שהיא שומעת קולות מהמנוע. לחתול, הסתבר, שלום. החתול שלי כנראה כבר היה על הנשמה התשיעית.

למעלה