דרסאז'

nizanl

New member
דרסאז'

למישהו יש מושג איפה אני יכול להוריד קטעי וידאו של דרסאז'?? תודה....

בבקשה: הפינה לשיפוטכם ../images/Emo88.gif

בשיטוטי בציד אחרי סרטוני דרסז' הגעתי לאתר המדהים הבא. האתר מכיל סרטים לרכישה של מיטב המאמנים והרוכבים בעולם. העניין המרגיש הוא, שניתן לצפות בדוגמיות מהסרטים בחינם. והדוגמיות לא קצרות בכלל. לחלק מהדוגמיות מגיעים רק אחרי שנרשמים ברשימת התפוצה, ובינתיים - הם לא מנדנדים, רק שולחים פעם בכמה זמן עדכון, כך שזה שווה לי. הסרטונים היפים ביותר שצפיתי בהם, נמצאים פה. ביניהם ניתן לצפות באנקי, יאן ברינק, אדוארד חאל, דברה מק'דונלד ועוד מהשמות הגדולים, ובסרטונים ארוכים למדי. יש צורך בפס רחב ובמדיה-פלייר או קוויקטיים, כדי לצפות. מה שמצער, הוא שגישה חופשית למלוא הסרטים עולה מעל 34$, לחודש. וזה מאוד מאוד יקר
, כך שעל זה ויתרתי. לשיפוטכם

fliperit

New member
בתור אחת שלא חובבת דרסז' בכלל

האתר ממש טוב! והסרטונים מעולים..

אתר בסדר.

לא מצאתי את הדוגמיות
היה כתוב לי להצטרף ולהיות חברה באתר. אז לא יכולתי לראות. אז איפה הדוגמיות? או שהן רק לחברי האתר?

אויש,

בלי הדוגמיות אין שם שומדבר מעניין. אני אנסה להנחות אותך: כשאת פותחת את הקישור הראשון (במילה "הבא"), נפתח לך העמוד הראשי. בערך בשליש העמוד תוכלי לראות שורה אדומה שכתוב עליה SIGN UP for our NEWSLETTER מתחת לשורה הזו תצאי שלושה סרטונים (שורה כחולה, שורה אדומה, שורה כחולה, יש סמל של מדיה פלייר וכתוב watch FREE sample video נסי את אלה בתור התחלה, ואם זה יעבוד, אני אנחה אותה לסרטונים נוספים.

gideonh2

New member
אני לא מבין בכלל בתחום הזה

אבל ראיתי את הסרטונים. מה התפקיד של הסוסים שמטיילים במגרש בזמן הרכיבה?

NTL

New member
אין תפקיד

זה כמו שעושים כתבת חדשות ברחוב ואז מלא אנשים נדבקים מאחורה ועושים פרצופים אז זה הם.

gideonh2

New member
../images/Emo9.gif מצחיקה עם האנלוגיה ...

ראית את הסירטונים? יש שם ממש רוכבים בתוך המגרש. אין להם שום תפקיד?

NTL

New member
לא

הם מחממים את הסוסים שלהם. או עובדים איתם בלי שום קשר לסירטון אולי בסרט המלא המדריך עובר לסוס אחר אבל לא נראה לי. שאת בחווה שלך את היחידה תמיד במנז'? גם ככה הסירטונים נראים ביתיים לגמרי... הצילום לא משהו וכו... אז כנראה שגם לא הצליחו למנוע רכיבה של אנשים אחרים

fliperit

New member
אפשר להוסיף אתרים לפינה?

הנה שני אתרים, שגם בהם סרטונים, של ריינינג. באתר הזה: http://www.reminwhiz.com/ReminWhizVideo.htm יש כמה סרטונים של מקצים מעולים של רמין-וויז. שווה לראות ובאתר הזה http://www.wimpyslittlestep.com/realvideo/rm.asp?rm=2 זה המקצה שקיבל את הניקוד הכי גבוה בעולם עד היום...מדהים!

למעלה