דרסאז'

canaroni

New member
דרסאז'

התחלתי ללמוד רכיבה בחוות חגור וכרגע אני ממש בבסיס (התחלנו טרוט זה עתה). אני מתעניין בסגנון דרסז' ואיפה אפשר ללמוד אותו. אם למישהו/י יש מידע בנושא, אשמח לשמוע על כך. רון

אם אתה רוצה פרטים על דרסז' ועל חוות

דרסז' ובכלל על סוסים אז אתה יכול לפנות אלי במסרים ואני אענה בשמחה! אני מקווה שתהנה בפורום! רעות.

tal65

New member
לא הוא התכוון חוות חגור

יש חווה במושב חגור שהיא בבעלות ד"ר טל. ילד אם תשאל את ד"ר טל אם הוא מכיר מישהו בשם טל אלוביץ תשמע מי אני. זו חווה ללימוד דרסאז' וקפיצות לד"ר טל (הוא לא ורטרינר) נרצחה הבת שלו בפיגוע בכ"ס לפני שנה. מקום ממש יפה ויש בסביבות 14 סוסים יש שם אדם בשם רועי תשאל אותו את אותה השאלה נראה מה הוא יענה לך וגם את אתי ואת יענקלה

canaroni

New member
לא...

אכן התכוונתי לחוות חגור שנמצאת באיזור השרון. החווה היא של ד"ר טל אורבך שהקים את החווה לזכר בתו שנהרגה בפיגוע בכפ"ס. אולי החווה היא לא הכי מקצועית בארץ אבל מלמדים שם רכיבה (שם התחלתי אבל יכול להיות שהעבור למקום אחר בשלב יותר מתקדם) למתחילים (בסיס, טרוט, קאונטר, מערבי וטיפול) ורוב ההכנסות מופנות לקרן לזיכרה של נועה אורבך לעזרה לילדים ממשפחות מוכות טרור ומימון רכיבה טיפולית. בינתיים אני מאוד מרוצה, מצאתי לי מורה נהדר ומשם נראה לאן זה יתגלגל.

tal65

New member
זה לא לזכר הבת שלו זה הרבה לפני

החווה הוקמה בספטמבר שנה שעברה והבת שלו נהגרה ב 15.3 . החווה הוקמה והחלה לפעול ברציפות בסביבות חנוכה. אתה מוזמן לשאול את טל

canaroni

New member
אני מאמין, טעות שלי.

אבל אני עדיין מרוצה שהכסף שלי הולך למטרתה טובה שכזו... זו אחת הסיבות שבאתי דווקא לשם.

למעלה