דרמטיטיס

meitl

New member
דרמטיטיס

שלום, אני בת 31 בריאה בד"כ. לא לוקחת תרופות קבועות. אני שוקלת 75 ק"ג וזאת אחרי ירידה של 30 ק"ג. החלטתי לעשות דיאטה נבעה מבעיות עור שחשבתי שייפתרו בירידה במשקל. יש לציין כי לא עזר. (אני עדיין שמחה על החלטתי לרדת במשקל ואני ממשיכה למשקל יעד של 65 ק"ג). אני פונה ביאוש, בשנים האחרונות אני סובלת מבעיות עור כרוניות.נגעים בעור כמו כוויות במקומות קבועיים- מתחת לשדיים, במפשעה, במעלה הרגל- בחיבור בין הירך למפשעה בבטן התחתונה- בחיבור בין אזור איבר המין לבטן ובזרוע בחיבור בין הזרוע לאמה. חייבת לציין כי הכתמים מופיעים כל השנה, מתחזקים בקיץ כשחם. יש תקופות רגועות יותר שהכתמים יבשים ולמעט אסטתיקה אינם מטרידים ויש תקופות שהם מציקים כמו כוויה- שורפים ומגרדים וכואבים והם כמו קרעים בעור. אני לובשת תחתונים- 100% כותנה ומשתדלת על בגדים מאווררים. יש לציין כי הייתי אצל אינספור רופאים והשתמשתי כמעט בכל המשחות הקונבנציונאליות לטיפול בבעיות אלו. אני מצרפת תמונה עכשיווית כשהמצב רגוע פחות או יותר. אולי יש לכם מזור לבעייתי שפוגעת באיכות החיים. תודה מראש תמונה 1 של אזור המפשעה תמונה 2 של מתחת לחזה.

פריחה

שלום רב ! ניראה , כי מדובר ב - Intertrigo - דלקת של איזורי קפלים, אשר מתחככים זה בזה. מחריפה באנשים כבדי משקל, בעונות החום ובעת הזעה, ומשמשת כר מצויין לזיהום משני בחיידקים ופטריות. לא קל לטפל בבעיה זו, ונידרש טיפול מקומי בשילוב עם ירידה במשקל וביגוד נאות, ולא הדוק מכותנה 100%, ככל שניתן. בשלב זה בתקופה שהפריחה דלה, ממליץ על שימוש במשחת דזיטין תחת הקפלים בתדירות של פעמיים שלוש ביום. מדי תקופה סורי לרופא העור המומחה בופת חולים למעקב. בברכה,

למעלה