דרמה קווין ...

CristianoR

New member
דרמה קווין ...

אז ככה .. אני בקשר עם מישי כבר כמה זמן , היא בת 18 , גם אני . אנחנו מכירים בערך 3 חודש , קצת יותר .. הכרנו באינטרנט (ישראבלוג) זה עבר לפייסבוק ומשם לפאלפונים , סמסים , עניינים וכאלה .. הספקנו גם להיפגש פעמיים . אני גר בצפון והיא במרכז , זאת לא כזאת בעיה כי אני אוטוטו מתגייס , לומד נהיגה (עוד מעט רישיון) , יש לי כסף ואמצעים להגיע אליה וכנ"ל היא אלי .
הכרנו ממש במקרה , בואו נגיד שבאותו ערב שהכרתי אותה יכולתי גם לא להכיר אותה , גם באופן מאוד מוזר באותו יום שחגגתי 18 בת"א , היא גם הייתה לא רחוק מהמקום .. ולא הכרנו אז חחח .
במילים אחרות , אני לא יכול לאבד אותה , אני מרגיש כאילו מכירים את המכונות האלה של המשחקים בקניון שיש מלא נורות לבנות , וכמה אדומות בודדות והאור רץ ואתם צריכים לעצור על אחת מהנורות האדומות בשביל לקבל את הפרס ? אז אותו דבר פה , אני מרגיש כאילו ממש נפלתי על משהו מיוחד . משהו שאסור לי לפספס .

הבחורה הזאת מדהימה , היא גורמת לי להתרגש כל כך , ולא להרגיש כמו סמרטוט , אני רק רואה את השם שלה מופיע לי על הצג בפאלפון , אני מתרגש ברמות מטורפות , אני מתעורר בבוקר ורואה סמס של בוקר טוב , בחיי , הופכת לי כל יום בסל ליום אסל (מי שמכיר את הפתגם ) לבחורה הזאת יש כוחות שאין לאף אחת אחרת שהכרתי , היא מסוגלת לשנות לי סדרי עולמות רק במס' מילים .

אין לי בעיה להכיר ולהקסים בנות , מי שמכיר אותי יודע .. בקיצור נפגשנו לפני שבועיים בת"א , בהתחלה היא עשתה לי רושם של מישהי שמתנשקת עם בחור אולי בפגישה ה5 .. יעני ממש שמורה כזאת , התנשקנו .. היה לי יום מדהים איתה , באמת שאחד ה-ימים . במיוחד שכמה ימים לפני כמעט השתפנתי לה ואמרתי שאני לא רוצה להיפגש כי אני פוחד מה יהיה בינינו .

שוב פעם נפגשנו , הפעם אצלי בעיר , היה מדהים .. התחרמנו , נגענו אחד בשניה , בואו נגיד שהייתה פגישה הרבה יותר טובה משצפיתי .

אבל הבעיה היא .. היא דרמה קווין.
מצד אחד אני רוצה להיות כזה גבר שיכול להתמודד איתה , כי אני יודע מה היא אוהבת , אני יודע שהיא אוהבת אנשים שלא מוותרים , אנשים שעושים הכל כנגד כל הסיכויים , מצד שני אני לא יכול ככה .. היא משדרת לי שאני חשוב לה , ומשדרת לי שאני כלום בשבילה . מצד אחד היא עוקצת אותי לפעמים במילים כמו מסרבת לכל דבר שאני אומר , מצד שני כשאני רואה אותה היא ניהית משועבדת אליי מאוד .
היא עושה סצנות מכל דבר , מספיק להגיד לה שדיברתי עם ידידה שלי על משו (כשאני מדבר על נושא למשל) והיא תעצר על המילה 'ידידה' , ותתחיל לעשות לי סצנות , והבעיה היא שקשה לי להבדיל מתי היא צוחקת ומתי היא רצינית .

גם עוד משו מוזר , כשהכרנו היא הייתה כזאת בחורה שמורה , אחת שבשביל שגבר ינשק אותה הוא צריך לעבוד חודשים , פתאום היא מדברת על הכל חופשי כזה .. אני מנסה להתחבר אליה לפעמים אבל אני לא מצליח .
וואלה אני לא יכול לאבד אותה , לפעמים יש לה פרצי אהבה רנדומליים כאלה שגורמים לי להתרגש ולפעמים בדיוק ההפך . היא לא מבינה שהלב שלי זה לא סלט פירות ! היא לא יכולה להגיד לי שהיא אוהבת אותי מצד אחד ואז לעשות לי את המוות שניה אחרי , אני לא רגיל ולא מוכן לזה ..

עכשיו , אנחנו לא ביחד . זאת אומרת , לא דיברנו על זה כל כך , אני רמזתי פה ושם אבל היא בדר"כ התחמקה מזה , ירדתי מיזה כי בכל מקרה , לעדכן ריליישנשיפ בפייסבוק זה לא יהפוך את זה ל'רשמי' , אבל היא עשתה לי איזה קטע לא יפה לפני שבוע ואז כשהיא הייתה אצלי היא אמרה לי שהיא רוצה להיות ביחד ואז אחרי כמה שעות כשהיא חזרה היא דיי הביעה ספק בזה , אז אמרתי לה שנישאר ידידים בינתיים .
אבל אין לי פאקינג זמן לשטויות !!! אני מתגייס לקרבי במרץ 13 , אין לי זמן למשחקים ושטויות , אני צריך מישי שתיהיה לצידי ! ולא רק לתקופה , לכל הזמן ! עד הסוף , אני צריך מישי שאני אהיה שם בשבילה , מישי להישען עליה כשאני צריך , וברור לתת לה להישען עליי כל הזמן , להיות פה בשבילה , לתת לה כתף לבכות עליה . (למרות שאני אשתדל שזה יקרה כמה שפחות).

יש לי רגשות מעורבות איתה , וזה קשה ככה , אני לא אשקר . לפעמים אפילו אני מסיים איתה שיחה בפאלפון כשאנחנו בשיא , כדי שזה לא ירד משם .. שבדיוק ברגע הכי טוב אני אגמור את השיחה בשביל שישאר טעם של עוד . בחיי , זה כזה נכון , אתמול חזרתי הביתה מהעבודה (במקום לקחת את האוטובוס הביתה , אני הולך חצי שעה ברגל בשביל לדבר איתה) בהתחלה השיחה הייתה הכי מושלמת שיש , ואז פתאום אחרי 5 דקות השיחה ירדה לטימיון .

מה עושים ? סליחה על החפירה .. מה אני אעשה חחח

AlabamaW0rley

New member
אמרת ישראבלוג, אמרת הכל.

חותמת לך, לא תמצא שם בחורה לא מתוסבכת, בלי איזו חריגה מהנורמה, מישהי שהכל אצלה רגיל, שקט וקליל.
אם אתה מחפש יציבות נפשית ולא יותר מדי סיבוך בחיים, חפש במקום אחר.

CristianoR

New member
ידעתי שמישהו יגיד את זה, זה נכון על צד אחד.

אבל היי, לכל כלל יש יוצא מן הכלל. וכמו שאמרתי, היא לא מהסוג של אנשים שאני יכול פשוט לוותר עליהם. כן, היא מעצבנת אותי, כן, אני מתחרפן בגללה, אבל מה שבטוח שלעזוב אותה אני לא יכול.
ואני ממש לא מחפש יציבות נפשית, אבל אני גם לא מחפש בלאגן נפשי, אני מחפש משהו באמצע. אני מחפש מישהי שמצידי תיהיה מתוסבכת מכף רגל ועד ראש, אבל תסבוך שאני אוכל להתמודד איתו, לא כמו פה שהיא כמו אבטיפוס בשבילי.
ובינינו, מי מחפש יציבות נפשית היום בגילאים שלנו? יציבות נפשית תשעמם אותי תוך פחות מחודש.
תודה על התגובה.

Megie

New member
שטויות

אי אפשר להכליל ככה..חוץ מזה שזה כבר מכנה משותף בניהם-גם הוא נמצא בישראבלוג...אם אין משהו חכם להגיד-בעייני עדיף לשתוק

אני לא ממשמכירה את הקונספט שי האתר הזה-אבל נשמע שמדובר בבלוגים אישיים שהוא בטח קרא, זה לא שהם נפגשו לפתע והוא לא יודע עליה כלום ומבקש דיעה...

AlabamaW0rley

New member
כן, כי כל אחד הוא שונה ומיוחד,

כל דמיון בין אנשים הוא ארעי בהחלט ואין שום אמירה גורפת שאפשר להגיד על שום אוכלוסיה בעולם.

דווקא יש לי משהו חכם להגיד בנוגע לאוכלוסית האתר הזה, אפילו שזה לא מוצא חן בעיניך אולי כי זה לא תואם איזו תפיסת עולם פלאפי-וואפי-אינדיווידואליסטי שכזה. אגב, בנוגע להכללות: מן הסתם לכל הכללה יש יוצאים מן הכלל, ומי שיוצא מן הכלל יודע שהוא כזה. אז אני ממש לא מתפלאת שהבחור מצא בישרא בחורה מעניינת, כי באמת יש שם הרבה כאלה. הטרייד אוף, כמו שהוא עצמו אמר (והסכים עם ההכללה שלי!), זה שכל העניין ו"האישיות המתרקת" באה הרבה פעמים עם שריטות. המכלול כזה של תכונות מביא הרבה פעמים את האנשים לחפש ביטוי בכתב.
בקיצור, את יכולה להתווכח איתי על האבחנות שלי, על הסיבתיות של הדברים, אבל לא על הלגיטימציה של הכללות לגבי אנשים.

והדעה שלי היא - מה אתה מתפלא, זו החבילה והיא דורשת הרבה השקעה נפשית.

שלושה חודשים וכבר כל הבלאגן הזה?

יחד עם כל מה שאתה אומר (כמו למשל "למרות שאני אשתדל שזה יקרה כמה שפחות)." - זה מתכון בטוח לסטוץ. אז על סטוץ אתה כזה נתקע?
נו, בסדר, נדלקת. זה יעבור. השאלה היא אם יש לך כוחות ואוויר להמשיך את הסאגה הזו לשנה? לא נראה לי.

יש משהו שם שלא קיבל עוגן, כמו הגדרת היחסים ביניהם.

לא מובן לי למה ברחת ממנה כשקבעת איתה את הפגישה ההיא? - כי זה מאותה סיבה שאתה לא יודע אם נכון להמשיך איתה היום.
היא לא נשמעת לי שמורה כמו שחקנית נשמה.
היא יודעת טוב מאד מה היא עושה, אם הבחורה המדובר הזו רווקה - היא מאוד ילדותית. אתה רואה את זה רומנטי אבל אתה תבין שאתה הולך להכנס להוריקן לא בדיוק חיובי איתה.
היא כנראה פיזית מאד מושכת אותך אבל מנטאלית ורגשית - הבחורה הצעירה הזאת תגרום לך להרבה דכאונות.
כי אין כאן הגדרת יחסים של שני אנשים מבוגרים ובוגרים ולא תיארת מערכת יחסים של רווק ונשואה או נשוי ונשואה לא מורשים כשלאון ואוף הזה יש באמת סיבה.
לא נראה לי שכדאי לך להכנס לבוץ הזה. אבל אתה נשמע לי שזה מושך אותך וכל עוד לא תיפול, אתה לא תלמד.
בהצלחה.

היי

נשמע שהיא מאד ילדותית.
אתם מתנשקים וגם מעבר לזה, אבל לא יחד?
היא מקנאה בכל דבר קטן, אבל מביעה חשש מהזוגיות?

ממה היא כ"כ חוששת, האם שאלת אותה?

אם אתה רוצה אותה, פשוט תאמר לה "תשמעי, אני חושב שאנחנו צריכים להיות יחד, את ממש מרגשת אותי, טוב לי איתך , בואי ננסה, מה את אומרת?"
כלומר, אל תחכה לפעם הבאה שהיא תהיה יו יו, כי זה באמת מיותר, כשהכל די ברור.

אם היא מסרבת להיות זוג, אז תאמר לה "סבבה, שיהיה ידידים". זה אומר שאתה לא מתנהג כמו חבר שלה, אתה לא מתנשק איתה, אתה לא שוכב איתה ,
אתה לא נגרר לקריזות מיותרות שלידידה אין פריבילגיה לעשות - אתה מציב אותה במקום בו היא בוחרת להיות.

אתה נשמע בחור טוב, ואתה יודע מה אתה מחפש, אתה מחפש בחורה רצינית שתלוו אותך גם קדימה, לתקופות פחות קלות ששניכם תעברו עם
הגיוס שלך. ( מפגשים פחות תכופים כי אתה תהיה הברה רחוק ממנה, מבחן נאמנות ... וכו' )
אין לך זמן להתעסק בשטויות כשאתה גם רחוק, גם מתגעגע וגם רב איתה בטלפון, זו לא הדרך וה כנראה מה שיהיה אם לא תתתייצבו לפני כן.

שים אתכם איפה שאתה חושב שאתה רוצה להיות, תציב אותה בפני עובדה שאתה רוצה וחושב שאתם גם ככה זוג, ואתה רוצה שתהיו זוג לכל דבר,
ותן לה להחליט איפה שהיא רוצה להיות בחייך.
ברגע שהיא בוחרת - זהו, שים את הגבולות איפה שצריך.

lital10000

New member
נשמע לי שאתה נדלק עליה.

ותצטרך להציע לה להיות חברה שלך. כמו שאמרה לימור, וצדקה.

היא ילדותית, לכן הדרמות, אבל זה טבעי בגילה.

תנסה. יש לך אהבה להרוויח כאן. זה לא בא בכל יום.

חוצמזה, כתבת חמוד מאוד. מכונות מזל וכו'. כן, ככה מרגישים באהבה ראשונה, חזקה וסוחפת. כבר שכחנו שפעם היינו נרגשים כל כך..

זה מקסים.

בהצלחה!!

למעלה