דרמה בגן החיות בחיפה...

• פותח הנושא mri10
  • פורסם בתאריך

mri10

New member
דרמה בגן החיות בחיפה...

בגן החיות בחיפה מנסים להירגע מהדרמה שטלטלה את להקת הבבונים.

המדובר הוא על משולש רומנטי שהתפתח בכלוב וכלל את נירה בת ה-17,בן זוגה אורן בן ה-15 ונרי בן ה-7.

הרומנטיקה הזו הסתיימה בטרגדיה,ממש כמו בטלנובלה סוחטת דמעות.

בקיצור,נרי בן ה-7 הגיע לבגרות מינית.ונתן את עיניו בנירה הגדולה ממנו בעשור,בת הזוג של אורן.

באחת ההזדמנויות ניצל נרי את חוסר העירנות של אורן,והוא תינה אהבים עם נירה בת זוגו.

אותה קלות דעת והתמסרות לתשוקות הרגע,הובילו להריון מהמאהב.

זמן קצר לאחר מכן החליט בן הזוג אורן לנקום.

הוא התנפל על הגור וכילה בו את זעמו.

העולל הצעיר נפח את את נשמתו בטרם עת.

אורן הנוקם אולי הביא לידי סיפוק את תחושותיו,אך את נירה הוא הפסיד.

במשך אותו היום המר והנמהר הסתובבה נירה האמא עם גופת בנה ומיאנה להפרד ממנה.

בעקבות הנקמה התחזק הקשר בין נרי ההולל לאם השכולה.

כמו"כ הוכרז על נידוי לפרק זמן לא ידוע כלפי הבעל הנבגד והרוצח,הלא הוא אורן.

אז מי אמר שהערבים טועים?!

הטבע מלמד אותנו שעל כבוד המשפחה משלמים יקר.

אל תהרגו אותי,תבינו שאני מתבדח גם אם לא תרמתי לנושא אפילו איקון אחד.

יום טוב לכולם.

לא נהרוג אותך

זה ידוע שבגידות וקשרים אסורים עלולים לעורר את חמתו של הבעל הנבגד!
ובכלל להיות בקשר אסור שזה חסר טעם זה טפשי מטומטם ומפגר ,לחשוש כל הזמן שלא יראו אותך איתה וכו .
עדיף להשקיע בלקנות אביזרים כמו ויברטור משוכלל וכו מאשר לבגוד ולעשות בושות לעצמך ולסביבה!

goldy

New member
אצל אריות |אריה|

להרוג את הגורים = מייד נקבה חרמנית שמוכנה להיזדיין עם כל אחד כולל הנוקם.

הוא הורג

כי הוא יודע שהגור יגדל ינקום בו!
אצל הפילים למשל יש נקבה ששומרת שלא יהיה יחסי עריות והריונות לא רצויים נפלאות הטבע!

shayCn

New member
לא נהרוג אותך

לא יצאת עם בוגדת

כמו שאמר שחומי,עדיף לעשות ביד או לקנות ויברטור מאשר להכנס לקשרים אסורים.

הכרתי

ונתקלתי וידעתי לזהות בוגדות או מועדות לפורענות ,ישנם כאלו מחוסר תשומי ,חוסר ביטחון ,ריגושים ,שיעמום ,גבר מניאק בעבודה שמתעלק והרוב קורה שם !
ותמיד האישה נופלת ומתגלה !
בעולם הנישואים הם רואים אחרת את הדברים ,מי שלא מפחד מחטא הניאוף ועסק ישיר עם בורא עולם לא יבגוד,ואין ניאוף אלא בחדירה לאישה נשואה !
אם העדים היו פסולים אז הנישואים לא תקפים !אבל אלו מקרים שרצו לעשות כך בימינו לאור הבגידות ,לחתן זוגות עם עדים פסולים בכדי שלא יחטאו בחטא הניאוף לאור מה שקורה כיום!

Anna Vasserman

New member
מעניין

ובנוסף למה שכתבת, מה שעוד מעניין זה שם אצל קופים וגם אצל בני אדם (ערבים או לא) - כשהאשה בוגדת זו פגיעה קשה בכבוד המשפחה. אבל כשגבר בוגד זה לא...

הסיבה

היא שהאישה היא מרכז הבית ,לאחר הבגידה לפי דין תורה הבעל חייב לגרש ואסור לו ולמאהב לנגוע בה !כיום בגלל הרכוש והמזונות רק מי שבאמת מאמין יחתוך את הקשר!
במיקרה של אונס נגיד חלילה ועברה ברחוב ונגררה ונאנסה הבעל חייב לתמוך וכו בה ולא לגרש אין צורך היא לא אשמה ,אבל אם היא נכנסה לחדר מלון ,מפגש באוטו ,מגע שמראה שהולך לקרות משהו היא צריכה להוכיח כמו שצריך שלא היה כלום או שלא הוביל לסקס מלא!
ולכן יש כללים לאישה נשואה אך לנהוג עם עצמה ומול הסביבה ,היא גם צריכה לחשוב אך היא נראת ונשמעת מול הסביבה ואך בעלה רואה את הדברים!
גבר שבוגד הוא עושה מעשה זנות ברור שזה מוסרי ומצדיק ורק גורם לבעיות וצלקות רגשיות אצל האישה זה לא דבר מבורך בבית!
היו מכים אותו מכות חזקות אז בשל כך!

לרוב הגברים זוהי פגיעה קשה בין אם זה אשמתם או לא היא בגיעה שיכולה להוציא להם את המיץ

Anna Vasserman

New member
תראה מה עוללת...

עכשיו אני לא מצליחה להתרכז בכלום...

נושא הבגידות הוא נושא מסקרן ומפחיד יחדיו.

ומאז שקראתי את הפוסט שלך אני רק חושבת ותוהה לגבי הנושא, ולא מצליחה לעבוד.

אני מקווה לעולם לא לדעת את התשובות לשאלות עליהן אני תוהה...

Anna Vasserman

New member
מעדיפה

לעולם לא לדעת איך זה להיות נבגדת.

ואם כבר על ספק דיברת - זו גם אחת השאלות שלי:

האם אעדיף לא לדעת או כן לדעת?

ואם אדע - איך אגיב? האם אזרוק הכל ואלך מבלי לשוב, או שאנסה להתגבר, לתקן, לאחות ולהמשיך לחיות ביחד?

ואולי בכלל אוכל למנוע מצב כזה ע"י יחס אוהב וסקס טוב, או שזה בלתי נמנע בכל מערכת יחסים ארוכה כי אחרי זמן מה מתרגלים, וכבר לעולם זה לא יהיה מרגש כמו עם "בשר חדש"?

המחשבה שלי הייתה בכיוון אחר.

גם אני כמוך לא מאחל לך ולאף אחד להרגיש 'נבגד'.

לציין שבמערכת יחסים ארוכה לא מתרגלים, ומתרגשים כל פעם מחדש עם יושבים ולומדים ועושים שעורי בית.

אני רוצה להוסיף בצד משהו שיכול לתרום לדיון...כיום כבר לא קוראים ליצר, הרע, יצר הרע. אלא דמיון.

זכותך

לדעת הכל וללמוד כתבי לפרטי ואענה לך על הכל .
הוא נושא מסקרן מהיבט לאן האדם יכול ליפול בבחירותיו בכדי לקבל חום ואהבה ושיפור המצב במקום להתמודד!

mri10

New member
ואני רק השתעשעתי....

אבל את צודקת לגמרי,זה מפחיד זה מאוד מפחיד.

המציאות מוכיחה כי בנות אמורות לחשוש יותר מבגידות ע"י בן זוגן,מאשר להיפך.

אני חושב שהעובדה הזו עשויה להסביר במעט את השאלה הראשנה שלך,בדבר הייחס השונה בין גברים לנשים בתחום הבגידות.

השקפת היהדות בנושא,היא כ"כ ארוכה ועמוקה.

חוששני שזה גדול מעט מעל מידותיו של הפורום.

קודם כל,

אורן לא יכול היה לדעת בוודאות מי האבא.

שנית, היה צריך לפשפש קודם במעשיו שלו עצמו, כי אולי היה לו חלק תורם בעניין (לא שזה מצדיק בגידה, אבל אולי הוא לא היה בנזוג כזה אידיאלי והוביל במו מעשיו את אהובתו לזרועותיו של מאהב. אולי טיפול זוגי היה יכול למנוע את הבגידה).

בקיצור, הוא התנפל על הבבון היחיד שלא היה לו קשר לסיפור.

mri10

New member
וזו בדיוק הסיבה שכל....

להקת הבבונים נידתה אותו.

למעלה