דרלין לתינוקות

ayeletro

New member
דרלין לתינוקות

לביתי התינוקת - בת חצי שנה עכשיו, יש המנגיומה והיא מטופלת בדרלין עד גיל 15 חודשים שזה הגיל שידוע שהמנגיומות מפסיקות לגדול. נמצא שתרופת הדרלין מפסיקה את גדילת ההמנגיומה וגורמת לנסיגתה. האם יש טיפול טבעי שניתן לתת במקום התרופה?

ayeletro

New member
בצוואר מתחת לאוזן

לפני התחלת הטיפול ההמנגיומה גדלה מאוד מעל פני העור ומתחת לפני העור. הלחי שלה היתה מאוד נפוחה וזה קרה תוך חודש.

freearth10

New member
חוץ מהנפיחות...

היי איילת, חוץ מהנפיחות במה התבטאה ההמנגיומה? במה היא הגבילה את הקטנטונת שלך? מאיה

ayeletro

New member
חוץ מהנפיחות..

חוץ מהנפיחות היא לא הגבילה אותה בכלל אבל ממש התחלתי להילחץ שהיא לא תתפשט חס וחלילה לכיוון קנה הנשימה.

ayeletro

New member
צריכה להוסיף..

שהיא מטופלת בתרופה 3 חודשים וזה עובד כמו קסם. כל הנפיחות ירדה וההמנגיומה דהתה. היא לא סובלת מתופעות לוואי ואת הלחץ דם אני בודקת אחת לשבוע והוא תקין. אבל עדיין מטרידה אותי העובדה שאני נותנת את התרופה הזאת ואני צריכה לתת אותה עוד 9 חודשים. אני רוצה לבדוק האם יש פתרונות טבעיים. אני מצטערת שלא ביררתי לפני התחלת הטיפול אבל עוד לא מאוחר...

freearth10

New member
נכון, ../images/Emo45.gifעוד לא מאוחר

וכן פתרונות טבעיים יש ואפילו מכל מיני תחומים. בחרי לך את התחום שהכי יתאים לילדה שלך והתחילו בטיפול. מאיה

freearth10

New member
דרך טיפול טבעית

היי איילת, אני חייבת להודות, לא שמעתי לא על המנגיומה ולא על התרופה דרלין לפני שקראתי את הודעתך, אבל אז השתמשתי בשירותים הנפלאים שהאינטרנט מציע ופשוט התחלחלתי. הילדה לא השלימה תהליך עוברי של מערכת כלי הדם והיא משלימה אותה עכשיו, רק שזה לוקח זמן. הדרלין, ניתן לאנשים עם הפרעות קצב לב,תעוקת חזה,יתר לחץ דם וטיפול בחרדה ואחד מתופעות הלוואי שלו הם קוצר נשימה, שאני מניחה שזו הסיבה העיקרית שבגללה פניתם לטיפול. נשמע לי קצת הפוך על הפוך. אני מאוד ממליצה לך על טיפול בקינסיולוגיה, שמנסה להגיע לשורש הבעיה ולשחרר שם את המתח השלילי שנוצר בעתיו. אני לא חושבת שצריך לטפל בהמנגיומה, אלא בחוסר הבשלות שהביא להופעתה. לפני כ-3 שנים טיפלתי בנכדה שלי (שהיתה אז בת 10 חודשים)וסבלה מאסטמה של העור שהתבטאה בעיקר באותו האזור אזור הגרון והאוזן והפחד הגדול היה שזה לא ישפיע גם על מערכת הנשימה. תוך כדי טיפול התברר שהיא סובלת מפחד נטישה. מה??? פחד נטישה לילדה בת 10 חודשים??? ילדה שמוקפת באהבה!!! בעזרת בדיקת השריר היה מאוד ברור מה הסיבה לטראומה הזאת, אבל לא הבנתי למה. לפני חודשיים הכל התברר. כשהיא היתה בת שבוע היא עברה ניתוח קטן של שחרור הלשון בעזרת לייזר. ברגע שהרופא התחיל ממש לטפל בה הוא ביקש מהאם לחכות בחוץ. ברגע שהיא הכי היתה זקוקה לה - היא לא היתה שם! היא הרגישה ננטשת. על כל פנים בררנו למה היא רגישה. מאז היא הפסיקה לאכול את אותם המוצרים והאסטמה חלפה עברה לה. היום כשהיא כבר גדלה ניתן כל פעם לטפל ברגישות מסויימת ולאפשר לה לחיות חיים מלאים יותר. גם אצל הבת שלך אני מניחה שחוסר הבשלות של כלי הדם מתיישב על איזושהי טראומה קדומה בתקופת ההריון או הלידה, או בסמוך מאוד אליה, טראומה שניתן לשחרר ולאפשר לה לנשום עמוק עמוק פנימה את כל מה שהחיים מציעים לה.
מאיה

0 אור 0

New member
משהו אישי

כמטפלת לא יצא לי לטפל בהמנגיומה, אבל כאמא חויתי את זה. הדרך הטבעית ביותר, שעליה דוקא המליצו לי בזמנו הרופאים הכירורגיים שטיפלו בילדה , היתה לא לעשות כלום . לדבריהם זה בדרך כלל עובר ונעלם לבד, ואם לא , אז מומלץ טיפול אסטטי בלבד רק אחרי שהסתיים גיל ההתבגרות והגוף/העור במצב פחות או יותר יציב. כך היה, סמקרה שלה (ומטבע הדברים התבוננתי מסביב גם בילדים אחרים וכך היה אצל כולם) - אז את יכולה לדקור אותה, ולתת לה תמציות ולטפל ברפלקסולוגיה ובכל מיני דברים ואכן הכל יעזור , כי ההמנגיומה בסוף תעבור - כם בלי הטיפולים. ההמלצה החמה שלי היא: 1. לגשת לרופא המטפל כדי לרואת איך מורידים עד הפסקה את התרופה. 2. לתת לה המון המון אהבה וחום, ולחוש בטחון בכך שהיא תחלים. 3. אם את רוצה לקבל תמיכה וחיזוק, לשפר את בריאותה הכללית, לסייע בריפוי מתופעות הלואי של התרופה ושל המתח - אז כמובן מומלצת איזו שיטת טיפול הוליסטית שאליה את מתחברת. גם לאמא וגם לבת.

למעלה