דרכנו

א*ל*ד*ד

New member
דרכנו

למי מכם שמאזין\נה מדי פעם לשירים שמנוגנים ברדיו (גל"צ וגלגל"צ בעיקר), בטח שמתם לב איך בחודש האחרון השיר הנפלא הזה פשוט לא מפסיק להתנגן, שיר שמילותיו פשוט עוקפות את השכל חודרות אלי פנימה ומרטיטות את כל כולי בהרמוניה נפלאה ... התענגו, העניקו לו תשומת לב שניה, והאירו את הדרך ... דרכנו יעקב רוטבליט\\יזהר אשדות אור הנר נמהל באור הירח על הכר שיערך שפוך בחלון צמרת עץ פורח והשקט חזר רואים לפי החיוך סערה הייתה הנה חלפה לה ופנייך שוב רוגעות כפני הים עם האור נוסיף ללכת הלאה עוד הדרך רבה המסע עדיין לא תם לא קלה היא לא קלה דרכנו ועינייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים וצונני פסגות רסיסים של אור בדמעותיך וחיוך שוב מגשש דרכו אליי כל הטוב עודנו לפניך שימי ראש על כתפי תני לי ידך בידי עוד מעט ייתם הנר לגווע עוד מעט יובס השקט המבורך המולת היום תתחיל לבקוע לא תלכי לבדך אני אהיה שם איתך Dm7 Bb7+ Gm C / / / / F Gm Am / / / / Bb C Dm Bb / / / / F C Bb Cm Dm / / / / / / פיזמון Dm C Bb A / / / // Bb C Dm / / / / F C / / / / Bb A

shant

New member
*

אלדד..... המון המון המונים של תודה :) שיר מדהים, מרטיט, מופלא, מאיר... (אפילו לא מוצאת את התיאור המדוייק בשבילו...) את הקליפ מצאתי בקלות כמו גם את השיר והמילים.... אותן כתבתי לבד תוך כדי שמיעת השיר בגלגל"צ [ואפילו היתה לי רק טעות אחת!
] והאקורדים? אוייש... איזה כיף עכשיו תודה לך, שוב עשית לי את הלילה
נוצצ.... שאנט

deep ocean

New member
תודה אלדר!

זה שיר מאד יפה שבדיוק חיפשתי אותו באינטרנט! יום טוב! מיכל

בטרפלי

New member
דמט זה לא אני!

אלדד בלי ´ר´ בסוף השם שנית נחמד לראות אותך שוב אחרי הרבה זמן בהצלחה לך.......

למעלה