דרכי התמודדות

Just Nir

New member
דרכי התמודדות

שלום לכם, למרות שאני לא חבר בפורום זה, אני ממש מתחרט על משהו שעשיתי היום וחושש שזאת בגידה. הכרתי לא מזמן מישהי שאני והיא מכירים זה את זו למטרת קשר רציני, אך היום חושש שזאת בגידה ופישלתי פה. אנחנו עדיין לא חברים, אולם היום התכתבתי עם מישהי אחרת שאני מכיר ולפעמים אנחנו משוחחים על חיי האהבה שלה ואז אמרתי לה במהלך השיחה שאני עוד עלול להתחיל איתה מרוב מחמאות וזה גם קרה למרות שאני מתחרט על זה. אמרתי לה "טוב, אז בואי נתנשק ונתחבק..." ואז אחרי זה היא שאלה אותי לגבי ההיא ואם אנחנו לא ביחד, אז אמרתי לה סתם, צחקתי, אך אחר כך התחלתי להרגיש רע וחרטה כאילו בגדתי ובאמת אני עם אותה אחת שאני מכיר למטרת קשר רציני ובה אני מתמקד. אבין אם תחשבו שזאת בגידה כי זה היה מעשה ממש מכוער ואני ממש לא בן אדם בוגד. לא בגדתי ולא אבגוד.

Just Nir

New member
דרכי התמודדות

אני מציין שזה היה באינטרנט בלבד ולא מחוצה לו. מחוצה לו בשום פנים ואופן לא הייתי מעז וכבר עכשיו אחת על כמה וכמה שזה באינטרנט אני מצטער ומתחרט.

Snoopy2612aj

New member
מצתרף לADI

כמו שעדי אמרה, לא עשית כלום כל עוד זה הסתכם במילים בלבד, ולא בגידה מעשית באמת שאין לך מה להרגיש רע עם הפעולות שעשית.

A d i 23

New member
לקחת את זה יותר מדיי קשה..

הייתי אומרת
לא קרה כלום, עבור הלאה..

נ ט ע 9 1

New member
זה בסדר שהרגשת רע...

עכשיו דלג... אם אתה עדיין מרגיש רע תגיד לנוכחית שכזה צחקת עם איזה אחת שאתה והיא זה לא רציני אבל ברור שאתם זה קטע רציני(אולי אפילו יצא מזה משהו טוב..) ושזה היה ממש בהומור, ושברור לך שאתם זה קטע רציני לגמרי, ואם לא היית חושב ככה, תכלס' לא היית מספר לה... אבל אם תיכננת באמת 'לחבק ולנשק', פעם הבאה נסה קצת לדבר עם המחשבות שלך או אולי עם הבחורה שלצידך, אני בטוחה שהיא תישמח לחיבוק ונשיקה.. -בהצלחה..

A d i 23

New member
למה ולמי זה יתרום בדיוק ?

מה יש לו לספר לה את זה ? זה סתם יהפוך מעכבר להר.. מיותר לחלוטין לדעתי !

למעלה