דרכינו... מה המילים של השיר של דרכינו??? זה חשוב! תודה...
D Dip New member 25/3/02 #2 דרכינו?????-את בטוחה שככה קוראים לשיר??? אף פעם לא שמעתי עליו???? סתם- כתבתי לך בתיבת מסרים....(כדי שמיוזיק לא יתעצבן ) חג שמח
דרכינו?????-את בטוחה שככה קוראים לשיר??? אף פעם לא שמעתי עליו???? סתם- כתבתי לך בתיבת מסרים....(כדי שמיוזיק לא יתעצבן ) חג שמח
M Music is my life New member 26/3/02 #4 ../images/Emo6.gif אני מצידי מאשר לכם לכתוב הבעיה היא שזה לא תלוי בי הכל תלוי באקו"ם אם הם מאשרים אז לי ממש לא מפריע להיפך אני בעד (לא שמעתם את זה ממני)
../images/Emo6.gif אני מצידי מאשר לכם לכתוב הבעיה היא שזה לא תלוי בי הכל תלוי באקו"ם אם הם מאשרים אז לי ממש לא מפריע להיפך אני בעד (לא שמעתם את זה ממני)
M Music is my life New member 26/3/02 #7 ../images/Emo6.gif רק תציין מאיפה זה לקוח ואז הכל יהייה מצויין אגב חברה אני באמת יבדוק לגבי סריקה של מילים של שירים והכנסתם כתמונה כולל הפניה למקור ממנו זה לקוח עד אז תמנעו (לא רוצה להסתבך)
../images/Emo6.gif רק תציין מאיפה זה לקוח ואז הכל יהייה מצויין אגב חברה אני באמת יבדוק לגבי סריקה של מילים של שירים והכנסתם כתמונה כולל הפניה למקור ממנו זה לקוח עד אז תמנעו (לא רוצה להסתבך)