דרכים יצירתיות ל...

דרכים יצירתיות ל...

חבר'ה יש לי בימי חמישי 6 וחצי שעות להעביר בלי לבזבז הרבה כסף, בלי לאכול שטויות וכמובן בלי להשתגע...יש הצעות?

spaysi8

New member
קבוע?

את יכולה להרשם לחדר כושר זול/חוגים זולים, את יכולה לקחת בלוק ועפרונות ופשוט לצייר בכל מיני פארקים, את יכולה (אם יש לך לפטופ) לנצל את הזמן להוריד שירים שתמיד רצית להוריד ולא היה לך זמן, או לקרוא מאמרים שמעניינים אותך וביום יום אין זמן, את יכולה לשבת כל פעם בבית קפה אחר, לקנות קפה ואולי איזה נשנושון ולקרוא שם ספרים.. שאר הרעיונות שלי יקרים ^^"

על אילו שעות מדובר? חמישי הזה?

6 וחצי שעות איפה? ממתי עד מתי? ב 20:00 כאמור, אני מתכנן להיות במנדלימוס. (נראה אם אצליח להסתדר שם בלי כסף). בלי לבזבז הרבה כסף, זה אומר, אולי אם יושבים במקום מסויים, להזמין קודם כל מים (מהברז בלי תשלום), ואחר כך, להזמין לשתות משהו צנוע משקה חם
כמו הפוך קטן, או מיץ, או מים מינרליים. אפשר גם להסתובב באיזור, בשדרות תל אביב (ח"ן, בן ציון, רוטשליד). להסתובב בעיר ככה. ולקפוץ לביקור אצל חברים. אפשר גם להגיע לאחד המועדונים באיזור. ללא תשלום, באופן חד פעמי. זה רק מנקודת המבט שלי. חסר לך בהודעה: מיקום מדוייק, ושעות ספציפיות בחמישי.

6 שעות ביום חמישי בבוקר?

אז אני ממליץ על: לישון עד מאוחר (להשלים שעות שינה). ואחרי זה כמוני (כמוני בבוקר הזה): לשבת על האינטרנט. אני כל בוקר\צהריים יושב על האתרים האלו: 1. אתר הבנק שלי
. 2. האתר של סלקום. 3. הבלוג שלי (יכולה לפתוח בלוג כאן בתפוז, ולכתוב כל יום חמישי בבוקר פוסט חדש, רשומה חדשה, מבטיח להתעדכן, ותכתבי גם בפורום הבלוגיה ):) , סטטסיסטיקות. 4. תיבת ה gmail שלי (כולל פייסבוק, יכולה לכתוב שוב בקבוצה הסודית שלנו בפייסבוק, כל יום חמישי בסוף הבוקר). 5. תיבת ה hotmail שלי, שכוללת הודעות מאתר תפוז
. ככה את יכולה (אני בליווי קפה
(הבנתי הבוקר שאני מכור, בלי בחירה חופשית) מים, ודני וניל על הבוקר
) להעביר לך את כל הזמן הפנוי ב-11+ בכל השנים הבאות, כמו שאני עשיתי עד עכשיו. בחירה חופשית וטובה. ובהצלחה
=] ...

irreplacable

New member
להתנדב כמובן..

תרשמי ל"רוח טובה" והם כבר ימצאו לך מקום להעביר את הזמן . אני מתנדבת עם בעלי חיים.

טל קארי

New member
איפה את מתנדבת?

התנדבות עם בע"ח נשמעת ממש ממש כייפית! האמת שאני מחפשת גם מקום להתנדב אבל אין לי את האומץ..

irreplacable

New member
בחווה

בראשל"צ. יש שם סוסים כלבים ועוד. אני רוצה גם להתחיל השבוע ב"ראשון אוהבת חיות". למה צריך אומץ? צריך פשוט כוח ורצון לזה.. תרשמי באתר של "רוח טובה" והם ימצאו את ההתנדבות שמתאימה לך כבר

חיפשתי...

אבל בעלי חיים אני לא רוצה, כי חוזרת ללמוד אחרי זה ולא בא לי להגיע מריחה ומלוכלכת... אבל חשבתי על התנדבות עם ילדים אולי או משהו בסגנון...אם יש לך רעיון על משהו באיזור בר אילן. חיפשתי בתל השומר ואמרו שאין צורך קבוע ויכולה לקבוע כל פעם מחדש וזה קצת מעיק

ebi83

New member
האמת יש לך כמה אפשרויות..

1- לבדוק עם האגודה לגביי התנדבות בשעות האלה, נראה לי שעם הפרוייקט החדש שלהם עם ברי ואילנה יש להם מאגר התנדבויות. 2- להתחיל לאגור חומר מהספרייה לעבודות שיש לך.. ואז לנסות לקרוא חלק מהמאמרים. 3- ליצור קליקה של חבר'ה מהלימודים שמתמודדים עם אותה בעיה ולהעביר את הזמן יחד... זה לא רץ זה טס

ebi83

New member
אני לומד בבר אילן...

ולא, אני לא מכיר אותך אישית. (אני בתואר שני וכאלה
) וברי ואילנה אלו הדובוני אכפת לי מהאירועי פתיחת שנה, תכנסי לאתר של הגילדה ותסתכלי שם, אולי זה יעזור לך

סורי...

אני יודעת מי אלו ברי ואילנה הייתי בהופעה שהם טיילו...חחח תודה :) אני בתואר ראשון..אבל מסיימת השנה :)

או להרשם לאתר "שתיל"

משם הגיעו אלינו לפעמים מתנדבים לכיוון הרוח. אגב, התשובה : להתנדב באיזה מקום, היא התשובה לשאלה החדשה שלנו (פרוייקט\מפיצור שאלה במתנה)
: "מה היית עושה כדי שהעולם יהיה עולם יותר טוב? תשובה: להתנדב. אנשים טובים באמצע הדרך
אנשים טובים מאוד
:)

למעלה