דרכון רומני

sadasqe

New member
דרכון רומני

אמא שלי נולדה ברומניה,היא אני ואחותי, הגשנו את המסמכים לשגרירות רומניה (בליווי עורך דין),שילמנו את האגרה,קיבלנו קבלה,ונאמר לנו לחכות.
1.כאשר מזמינים להשבעה,ההזמנה היא קודם לאמא שלי ואז לי ולאחותי?או שלשלושתנו ביחד?
2.עברה שנה וחצי,להמשיך לחכות?מה זה אומר?

Vita14

New member
מה אמר העורך דין?

בעיקרון שנה וחצי זה הזמן המקסימאלי שהם צריכים לתת תשובה כלשהיא. צריך לדבר עם העורך דין, או לגשת לשגרירות.

sadasqe

New member
תגובה

1.על בסיס מה אתה אומר ששנה וחצי זה הזמן המקסימאלי?
2.בנוסף,כאשר יש תשובה חיובית להורה גם הילדים אמורים להגיע יחד איתו להשבעה באותה תקופת זמן?

Vita14

New member
על סמך..

העורך דין שלי. בעיקרון זה מה שקיבלתי כפרק זמן סביר שהם אמורים לענות, במידה ויש בעיות הם אמורים להודיע במכתב. כאשר מתקבל מכתב להגיע לשגרירות, הוא מגיע לכולם, להורים ולילדים, ובו רשום פרק זמן של 30 יום שבהם ניתן להתייצב ולקבל את התעודות לידה החדשות ואת ה״ת.ז״ הרומנית.

Vita14

New member
על סמך..

העורך דין שלי. בעיקרון זה מה שקיבלתי כפרק זמן סביר שהם אמורים לענות, במידה ויש בעיות הם אמורים להודיע במכתב. כאשר מתקבל מכתב להגיע לשגרירות, הוא מגיע לכולם, להורים ולילדים, ובו רשום פרק זמן של 30 יום שבהם ניתן להתייצב ולקבל את התעודות לידה החדשות ואת ה״ת.ז״ הרומנית.

sadasqe

New member
תגובה

הבנתי תודה רבה ,
כמובן כשרשמתי ילדים אז הכוונה לילדים שאינם ילידי רומניה אלא ילדים להורה יליד רומניה.
בנוסף,העורך דין שלי אמר שהמתנה של כשנה וחצי הנה סבירה,כנראה שאכן מעבר לכך זה כבר פרק זמן שאינו סביר.

למעלה