דרכון רומני

WesternStar

New member
דרכון רומני

שלום, אני מעוניין להתחיל תהליך של הוצאת דרכון רומני (אני זכאי כנראה). אשמח לקבל מידע כללי, והמלצות במסרים על עו"ד והערכת המחיר שאמור לעלות. תודה.

WesternStar

New member
עוד שאלות

להבנתי, בשנת 2014 יוסרו כל המגבלות שיש כרגע על דרכון רומני, כך שבעלי הדרכון יוכלו לגור, לעבוד וללמוד בכל מדינות האיחוד. אם אני בעל דרכון רומני, ואבצע הגירה לאחת ממדינות האיחוד (לא רומניה), האם אקבל ביטוח רפואי וזכויות רווחה כמו אזרחי אותה מדינה? אם לא באוטומטי, מתי ניתן לקבל תושבות קבע או אזרחות (שתיהן מקנות ביטוח רפואי?)? בנוסף, אישתי לא מחזיקה דרכון רומני. מהו התהליך במקרה זה? מה יהיה לגבי ביטוח רפואי וזכויות רווחה עבורה ועבור ילדינו? אם זה עוזר - המדינות שאנחנו חושבים עליהן - אנגליה / איטליה / ספרד.

עו"ד שעוסק אפשר למצוא בכל עיתון שתפתח.

בעיתון ישראל היום אפשר לדוגמה למצוא המון עו"ד ובמקרה להם יש מס' טלפון שאיתו תוכל להתקשר ולשאול אותם כמה זה עולה. כמה זה יעלה לך המון. תהליך כזה אינו זול בכלל ולפעמים דורש הרבה כסף בערך 1500 שקל לראש. כאן תוכל למצוא את כל המסמכים שתצטרך בשביל להוציא דרכון רומני: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1588&MessageId=81258438 אם אין מסמך אחד זה מפיל מסמך אחר כמו שכתוב בהודעה. בהצלחה! נ.ב. קח את כל מה שכתבתי בעירבון מוגבל כי אני בנאדם ואני יכול לטעות.

למעלה