דרכון פולני

Leonore

New member
דרכון פולני

יש לי שאלה אולי מישהו יוכל לעזור פה: אני בתהליך של הוצאת דרכון דרך אבי. הענין נמרח כבר שנתיים יש להם בפולין את כל המסמכים אבל לא שומעים כלום מהם כבר חודשים. העורכת דין שמטפלת אומרת שצריך לחכות אבל מה יש לחכות אם הכל כבר אצלם? דבר שני לאחר שאבי יקבל את האזרחות כמה זמן יקח לי לקבל אותה והאם שוב זה לוקח שנים? תודה מראש.

הלינקה

New member
לא מקבלים אזרחות פולנית

או שאדם נמצא כבעל אזרחות ולא ידע על כך, או שנשיא פולין מחזיר אזרחות לאדם, לבקשתו, לאחר שויתר עליה בזמן שעזב את פולין. ילד של אדם, שהוחזרה לו אזרחות אחרי הויתור, אינו זכאי לאזרחות באופן אוטומטי, הוא אינו אזרח פולין

הלינקה

New member
ילד שנולד לאחר שהוחזרה האזרחות

לאביו או לאימו, הוא אזרח פולני באופן אוטומטי. ילד שנולד לפני החזר האזרחות, הוא לא. אני משארת, שאביך ממתין לקבל תשובה, המאשרת את אזרחותו, שלא אבדה, מה שלוקח בערך שנה או יותר.

Leonore

New member
תודה עבור התשובה

אבי נפטר. נמצאה תעודת לידה שלו וכל המסמכים שהפולנים דרשו החל מצבע העיניים וכלה בשרות צבאי (שלא היה) הם קבלו. הבנתי שאם יש תעודת לידה זה מאושר כי הוא נולד בפולין ממש ולא בשטח שעבר ידיים. השאלה שלי למה זה לוקח כל כך הרבה זמן הרי יש להם את כל המסמכים. השאלה שלי האם ברגע שמאושרת האזרחות לו כמה זמן יקח עד שאני אקבל את שלי? האם זה הזמן שלוקח לאשר אזרחות?

deebeebee

New member
../images/Emo6.gif או אולי

ללמוד להבחין בין התאומים קצ'ינסקי.............

hadass80

New member
תמשיך להתמיד

לנו זה לקח 3 שנים. אבל עכשיו כבר לי ולאחיות שלי יש אזרחות וגם דרכון כבר הוצאנו ! תמשיך להתמיד ולחכות. בסוף זה יצליח.

מיקה57

New member
שלום

אולי תוכלו לעזור לי, הבנתי שהוצאתם אזרחות פולנית. רציתי לדעת האם שכרתם את שירותיו של עו"ד, והאם הוא היה מוצלח. אני ובעלי מתחילים עכשיו את התהליך, ורצינו לדעת אם יש עו"ד מומלץ. אנחנו פנינו לצ'רסקי, אבל איןלנו מושג אם הם טובים. תודה מראש

למעלה