דרכון וחותמת עבודה

os היחידה

New member
דרכון וחותמת עבודה

חברים יקרים אשמח לקבל עצתכם בנושא המסובך הנל. אני בזמן הקרוב עובר לגור באנגליה וברשותי דרכון אירופי. עוד כחודשים יפוג הדרכון האירופי.חידוש הדרכון מהארץ יקח 3 חודשים לכן אהיה חיבת לעשות זאת באירופה . האם סוף תוקף הדרכון ההולך וקרב יהווה לי בעיות בקבלת אישור שהיה ועבודה מקומי? אם כן, מה עלי לעשות? אני אמורה לנסוע עוד כשבועיים ואחרי שקראתי אודות נושא דומה בפורום התחלתי לחשוש שמא תהיה לי בעיה כלשהיא? תודה מראש לכולכם תודה|

mikledet

New member
אני לא מומחה אבל...

לא ציינת איזה דרכון יש לך. אני מניח, שחידוש הדרכון תלוי במדינה שמנפיקה אותו. למרות שהוא אירופי (אני מניח שאת מתכוונת לאיחוד האירופי) לכל מדינה יש מדיניות הגירה משלה - ולכן יתכנו חוקים ונהלים שונים בין מדינה למדינה באשר לחידוש הדרכון. מנסיון למשל, השהיה בגרמניה הרבה הרבה יותר קלה (מבחינת האישורים) מאשר באנגליה... אולי אם תתני קצת יותר פרטים, אנשים כאן יוכלו להציע מנסיונם הרלונטי. בהצלחה.

os היחידה

New member
תודה על התשובה

הדרכון הוא גרמני - 3 חודשים לוקח לחדש אותו. והמדינה אליה אני נוסעת היא אנגליה הרבה תודה על התשובות

diday

Member
אפשר להוציא דרכון גרמני זמני במקום

בגרמניה את יכולה להוציא דרכון זמני (ירוק) עם תוקף לשנה בעירייה במקום. את רק זקוקה לתמונה (או שתי תמונות). לשגרירות גרמניה בישראל יש גם את האפשרות להוציא את הדרכון הזמני הזה והם עושים את זה במקרה של אובדן דרכון. אם את באמת זקוקה לדרכון בעל תוקף לצורך השהיה באנגליה (דבר שבשגרירות אנגליה יוכלו לענות לך עליו) נסי להתעקש בשגרירות גרמניה.

stevie1

New member
זה בעיה

עד כמה שידוע לי כמו ברוב המדינות באירופה הדרישה היא דרכון תקף לשישה חודשים בכניסה. מצד שני, רב הסיכויים הם שאף אחד לא יסתכל בדרכון אם הוא אירופאי ואם כך אפשר באמת לחדש בשגרירות הרלוונטית (תחפש אתר ואפשר לשאול דרך המייל אם הם מחדשים דרכון)

למעלה