דרכון הולנדי

• פותח הנושא hkan
  • פורסם בתאריך

hkan

New member
דרכון הולנדי

שלום אני נכד לשניי הולנדים אך אבא שלי לא הצליח להוצי דרכון והשדרירות אמרה לו שהוא עבר את גיל 28 ומישום כך לא יוכלו להנפיק עבורו דרכון. לי זה לא נשמה הגיוני הריי שדודתי הוציע דרכון בגיל 41. אני לא יודע מה צריך לעשות בשביל דרכון?

hkan

New member
שאלה: האים זה הגיוני שגיל יימנע אזרחות

הריי זה לא חשוב מה גילך חשוב מי הם ההורים שלך ואיפו נולדו

ayala26

New member
החוקים משתנים כל הזמן

ולכן מה שהיה תקף לדודתך לא בהכרח תקף לאביך. בנוסף לפי הקישור שצרפתי שהוא באנגלית ומראה במפורש שזה נכון, יש בהולנד תנאים לשמירה על אזרחות, לכן גם לו אביך היה הולנדי מלידה הוא איבד את האזרחות בגלל אחד התנאים והשאלה היא האם הוא עומד בתנאים להשבת אזרחותו. גיל 28 אכן מצויין בתנאים שצרפתי וכן יש חשיבות למקום בו אביך נולד ולאזרחויות נוספות שהוא מחזיק. יתכן שדודתך כן עמדה בתנאים ואביך לא. גם לו אביך יצליח להשיב לעצמו את הדרכון לא בטוח בכלל שיש לכך משמעות לגביך. לא מדובר פה על מה שנראה לכותבים בפורום הגיוני אלא על החוק והתנאים.

אספרסו2

New member
הקישור שהבאת הוא לא חוק

החוק עצמו הרבה יותר מפורט ויכול להיות שישנה באחד הסעיפים והפסקות אפשרות להשבת האזרחות.

ayala26

New member
הקישור שהבאתי

הוא הדף הרלוונטי באתר http://www.ind.nl אם יש לך קישור יותר רלוונטי מאתר הרשמי של ה Immigratie en naturalisatiedienst אתה מוזמן להביא לטעת בשואל תקוות שוא ולומר לו שזה לא הגיוני בכלל שיש הגבלת גיל ושאבא שלו יכול בכל עת לבקש אזרחות הולנדית בחזרה כי הוא נולד הולנדי וזה לדעתך צריך להיות מספיק - זו כמובן תשובה טובה יותר כי אכן יש יותר סיכוי שזה מה שהוא רצה לשמוע. האמת היא פחות אטרקטיבית בדרך כלל..

בהולנד הכל יכול להיות

גם אבא שלי לא החזיר לעצמו את האזרחות ההולנדית שלו (עליה ויתר בשנת 67 כדי לעלות לישראל - בזמנו היה אפשר להיות רק בעל אזרחות אחת לפי חוק המדינה ), ומצד שני כן זכאי היום לקבל עזרה סוציאלית מהולנד בשל דברים שעבר בה בילדותו.... חוק מוזר.

hkan

New member
מה בקשר לנתינות?

האים אוכל להוצי נתינות אים לא אזרחות?

למעלה