דרכון אירופי

eyalgold5

New member
דרכון אירופי

שלום לכולם, יש לי דרכון אירופי הונגרי ואני מתכננן לעבור ללונדון ואני יודע שלי יש אישור עבודה אבל האם לאשתי יש? יש לציין שיש לה טופס מאשר שהיא אשתי ושאנחנו נשואים...ועוד דבר אם מישהו מכיר זוג בשנות ה30 ללא ילדים שעברו לאירופה ויכול לתת לנו טיפים ולעזור בקשיים של המעבר אני יודה לו מאוד..תודה רבה!!!

forglemmigej

New member
הטיפ הכי טוב

זה לא זמן לעבור עכשו יש אבטלה ביבשת במקרה ונחתת מהמאדים אתמול ,השטפון של כל האזרחים מהגוש המזרחי היה לפני כארבע שנים הם היו בטוחים שכולם מחכים רק להם ,מאז רובם חזרו . אבל תעשה מה שאתה רוצה ,בכל מקרה אם אתה עובר תגיע עם הרבה מאד כסף ותצפה לשנתיים גג עד שתמצא עבודה שתחזיק אותך מעל המים, כלומר שישאר משו מהמשכורת.

dotandvir

New member
הטיפים הטובים ביותר

1. תגיעו עם כסף לכמה חודשי מחיה עד שנה 2. תהיו מוכנים לפשרה מכל הבחינות - חיים עם שותפים עד שתמצאו עבודה, עבודה לא בדיוק באותו התחום המקצועי עם בכלל ועוד 3. לונדון יקרה מאוד והמשכורות שם לא בהכרח מתחרות ביוקר המחיה - ייתכן שכדאי לשקול עיר בריטית אחרת למשך השנים הראשונות שבהן גם תצברו ניסיון בריטי וממליצים 4. את כל האשרות לאשתך תצטרכו לארגן עוד בישראל - טלפון לשגרירות הבריטית יעשה פלאים פה מבחינת המידע שיש ברשותך 5. הגירה היא לא עסק פשוט ויכול להיות מפחיד - מי שיש לו מה להציע לשוק ובוחר נכון את יעד ההגירה יצליח 6. זה אף פעם לא יהיה הזמן הנכון להגר - תמיד תהיה בעיה כלשהי - צריך להחליט ולעשות אני היגרתי לפני 4 וחצי שנים לשוודיה ואשמח לענות על שאלות במסרים או פה בפורום. דותן

למעלה